- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
sen cok yasa emı :)yanında goturcek mı merak ettım sımdı :) obur tarafa bı kefen goturuluyo kaynanan bunu ogrenememıs sanırım..
kararların oturmaya basladı galıba ınss hayırlısı olsn ama ayrı olsn snn olsn..
boswer cnm bana bakarsan solerde solerm yanı kaynanadan dertlı olunca susamadm baksana utancak olsa yapmaz bunu oğlun ya allh allh aman buyuk konusmayalm allahım asla bole bırı yapmasn bnı..
esasında kararlarım başından beri böyleydi. daralıyordum orada oturma fikri aklıma gelince. ama dedim ki bi kaç sene sabretsek birikim yapsak gitsek evimizi alska.. en azından birimiz bi gün işsiz mişsiz kalırsak en azından kira vermiyor oluruz filan dedim.
ama iş nerelere geldi..
ahh nişanlımı çok sevmesem yapcağımı bilirim de.. çok değerli bnm için.. ona dua etsinler.
ama işte düğüne kadar illa ki biraraya gelinio. nası dayancaksam..
bi de kimse bilmio bunun yaptıklarını. önüme gelen yerde aa orda neden oturmadınız orda oturcaktınız dediklerinde anlatıversem mi diom bazen :) herkes bilsin!
yok be canım .. bak azim başka bişidir hırs başka bişi..
hırs hakkaten çok tehlikelidir. bazen hırstan herşeyini kaybedersin.. ayda 300 lira cebimde kalsın die hırsından 25 senelik eşini tehdit edio gör! tehlikeli değil mi yane..
ama içimde bir his var! bigün çok utancak sanki. gün ola devran döne!
dusuncelerın mantıklı sonucta hngı anne oğlunun ewı huzuru bırıkımı olsn ıstemez dıyosun en dogrusu bu olurdu bı kac sene sabretsek feraha erıces dedn ama olmadı ewdekı hesap çarşıya uymadı!goren herkes der zaten de onun kulagın gıdınce sen napcan kac gel buraya bulamasın :) yoksaaaa aman aman soleme boswer..
tabıkı baska hırss ınsana herseyı yaptırır bole bı tehtıde kayınpedern ne dıyo?
temam gelirim!!!
napem gari! 5 senede evim olmaz 10 senede olur.. ama "benim evimde oturdun da ev sahibi oldun"dedirtmem en azında. benden bişi istediğinde kusura bakma düşünmem lazım diyebilirim en azından. yani neler neler söledi de hepsi içime oturdu. aynı cümlelerle karşılık vermek için gelecek günü sabırsızlıkla bekliyorum.
nasıl dahaklısın! onun evinde oturursam çivi çaksan napıosun dicek.. hep baskı kurcak belki de. ama umuyorum ki bnm evime gelirken çekine çekine gelir ilerde. ah zaten öyle cadı olsam hiç bişi g elmicek de başıma!!
esasında kararlarım başından beri böyleydi. daralıyordum orada oturma fikri aklıma gelince. ama dedim ki bi kaç sene sabretsek birikim yapsak gitsek evimizi alska.. en azından birimiz bi gün işsiz mişsiz kalırsak en azından kira vermiyor oluruz filan dedim.
ama iş nerelere geldi..
ahh nişanlımı çok sevmesem yapcağımı bilirim de.. çok değerli bnm için.. ona dua etsinler.
ama işte düğüne kadar illa ki biraraya gelinio. nası dayancaksam..
bi de kimse bilmio bunun yaptıklarını. önüme gelen yerde aa orda neden oturmadınız orda oturcaktınız dediklerinde anlatıversem mi diom bazen :) herkes bilsin!
sen bırazda olsa sanslısın onceden tedbırını almak ıcın ugrasıyosn kac kac ordan kıra bı ew bul sn ıkınızde calısan ınsanlarsınız hıh o ewe mı kaldınız :)elbette kuru gürültüye pabuç bırakıo! ve kayınvalidem anladı ki işe yarıyor hep sorun çıkararak istediğini elde edio. o da annenin dolduruşuyla bize sarıo. bizim yüzümüzden gibi bi durum çıkıo sonra ortaya..
ve sanırım bunun sonu hiç gelmicek!
aman millete laf lazım..anlatınca senin tarafından çıkarlar,arkandan dedikodunu ederler..
demek ki şöylesin böylesin kaynanan evinde bile oturtmuyor derler..
makul bir sebep bulup, kirada oturacağınızı söyleyin..işimize yakın falan gibi..
gelcek gelcek o gnlerde..10senede olsn snn olsn hzurun olsn bak para kazanılır;iş bulunur ama saglık we huzur asla satın alınamaz kazanılamaz ınsann parası olur serwet harcar ama ne saglıgı ne huzuru gerı gelr..
haklısın!
sadece bana üzücü gelen kira vermeden oturma imkanımız varken paramızı ev kirasına yatıracak olmamız. yani elbette onların evleri ama evlat da onların ve esasında yapmaları gerektiğinin bilincindeler ama para işte!
ama işte tavır ortada.. orada hiç huzurlu olamam ki. hep şey dicekler"eee hadi bakalım daha para biriktirmediniz mi gidin evinizi alın..e eee çok gezdiniz siz böle para filan biriktiremezsiniz.. eee o çocuk öle mi yetiştirirlir.. aaa balkonunu yıkamamış... aaaa saat 10a kadar uyumuş. aaa şöyle aaa böyle... tartışsan eee kira bile vermemek içn geldin buraya oturdun. bnim evimde oturuosun"
ayy daraldım!!!
aman millete laf lazım..anlatınca senin tarafından çıkarlar,arkandan dedikodunu ederler..
demek ki şöylesin böylesin kaynanan evinde bile oturtmuyor derler..
makul bir sebep bulup, kirada oturacağınızı söyleyin..işimize yakın falan gibi..
mıllet ole snra kaynanasına solıcekler ıyıce bası yancak kadın ınkar etcek komsular ezgıyı kotu bılcek hadı bu nyse desen kaynanası susmıcak..
solesem mı kı dedn ya bnde ona ıstınaden bı yorum yaptım boswer zaten kımse hıc bısı bılmesın ınsanlara malzeme wermenn anlamı yok 3. kişiler her zman gereksızdr!ay ama ben dışarıda sorun anlatmayı hiç sevmem. biz nişanlımla ne yaşarsak yaşayalım dışarıda asla kimseye anlatmayız. aileyle yaklaşık 1 senedir sorun yaşıyoruz hiç kimseye çaktırmadım. soranlara gayet iyi diyorum ama yalan bu! neden kayınvalideyi iyi bir kayınvalide gbi göstereyim ki bunu diyorum. yani belki arkasından dedikodu yapmasam da ki hakkaten hiç yapım değil,en azından adı geçtiğinde yüzümüğ buruşturup renk vereceğim insanlara.
nese canlarım bu gecelık bnden bu kadar!!yarın bakarım bnsız kaynatın ama uyuyn bıraz daha dınc olun ıyı geceler en kısa zamnda duzelır hersey ınsallh :)
solesem mı kı dedn ya bnde ona ıstınaden bı yorum yaptım boswer zaten kımse hıc bısı bılmesın ınsanlara malzeme wermenn anlamı yok 3. kişiler her zman gereksızdr!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?