- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
karar alma kısmı guzelde walla gerısını solersen senn kaynana napar meraklardayım :):):):):18:
aman hiç umrumda değil..
yani elbette düğüne kadar farkı bi tavır sergilemicem. ama sonrasında mesafemi kalın çizgilerle çekicem. işte bunu tamamen kendi emeğimle yaşabildiğim için yapıcam. günü gelip bende bişi istediğinde ben de bacak bacak üstüne atıp "canım istemio " diyebilcem. bana evlilik dersi verdiğinde ona bugünleri hatırlatabilcem.
ayh nası huzur doldum! :)
bi de şu düğünü bi atlatsaydık..
ıste bu!!sen tamamsın gerısıı dusunme!!bnları soleyebıldıgıne gore yapıcaksında ben de sımdı rahatladm bu ınsanları anlamak zor oglunu nasıl hale gtrdı bı gun anlar belkı!
gelııım :) nerde olcak bu arada nerde oturuyon :) yok cnm ya ınan yazdıkca rahatlıyo ınsan ben halımden memnunum :)ayyyy göbek atmayada bı bayılırım warya anne tarafım trakyalı :)yani Allah büyük. mutlaka birgün yaptığının ayıplığını anlar.
onunda kızı var. hakikaten bu yapılanların insnın gönlünü nasıl kırdığını anlasın istiorum. dualarımda hep "huzurlu hayırlı bir yuva dilerken bir de Rabbim ne olur onlara da ayıplarını göster anlat diyorum."
bakalım!
düğüne gelsene :):):)
başın iyice şişti benden.. iki göbek atardık..
sevgili melo_seko,
sabah işe gideceğim! işyerinde uyuklamamak içi müsadeni istiyorum!! yarın devam ederiz :):):) sevgilerimle...
tüm sayfaları okuyamadım bılmıyorum soruldumu ıkı aıle bır araya gelıp bu cocuklar nerde oturcak dugun nasıl olcak kım ne alcak vs konusuldumu acaba cunku maşallah kayınvalıden herseyı kendı organıze edıyo bı sorup sorusturmak yok o ne derse o olcakmıs gıbı davranıyo yanlıs hatırlamıyosam baban ölmustu amcan olur dayın olur annen ablan enısten falan bı karsısına gecsın bakalım anlatsın kayınvalıden dugun yapacak bu sene ne yapabılıyomus desın bı bakalım kocayı parmagında oynatmak kolay bosanıyorum demek kolay ele konussun bakalım boyle ıkılem de bıraksın ınsanları nasıl oluyomus haddını bıldırsınler vallahı cok sınırlendım kusura bakma canım
ezgim ezgim nerelerdesin??
1.si sen nişanlısın.ve nişanlının ev mevzusuna karışmaya hakkın yok.
2.si eğer istemiyorsa seni kaynanan 2.ye söylettirmem nişanlıma da kiraya çıkalım derim.
3.sü neden böyle bir kaynanayla aynı çatı altında bulunmak istersin anlamam.
ay canım sen hiç üzülme önce büyükler üstüne düşeni yapacakki küçüklerde gerekeni yapsın sen karansarlığı bırak bi bakmışsın herşeyin oluvermiş onlar nasıl anne babaymış kafana takmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?