Bu nasıl bir kadın anlayamadım!!!(uzun ama okumanızı rica ediyorum)

karar alma kısmı guzelde walla gerısını solersen senn kaynana napar meraklardayım :):):):):18:

aman hiç umrumda değil..

yani elbette düğüne kadar farkı bi tavır sergilemicem. ama sonrasında mesafemi kalın çizgilerle çekicem. işte bunu tamamen kendi emeğimle yaşabildiğim için yapıcam. günü gelip bende bişi istediğinde ben de bacak bacak üstüne atıp "canım istemio " diyebilcem. bana evlilik dersi verdiğinde ona bugünleri hatırlatabilcem.

ayh nası huzur doldum! :)

bi de şu düğünü bi atlatsaydık..

ıste bu!!sen tamamsın gerısıı dusunme!!bnları soleyebıldıgıne gore yapıcaksında ben de sımdı rahatladm bu ınsanları anlamak zor oglunu nasıl hale gtrdı bı gun anlar belkı!

olmaz canım bende oturdum yaşadım hem yakındada olmuyo ew ayrı olsa bile ben yaşadım sana tavsiyenm evinizde aynı semtte olmasın sürekli gelir karışır huzurunuz bozulur benden sana tavsiye tatlım

ıste bu!!sen tamamsın gerısıı dusunme!!bnları soleyebıldıgıne gore yapıcaksında ben de sımdı rahatladm bu ınsanları anlamak zor oglunu nasıl hale gtrdı bı gun anlar belkı!

yani Allah büyük. mutlaka birgün yaptığının ayıplığını anlar.
onunda kızı var. hakikaten bu yapılanların insnın gönlünü nasıl kırdığını anlasın istiorum. dualarımda hep "huzurlu hayırlı bir yuva dilerken bir de Rabbim ne olur onlara da ayıplarını göster anlat diyorum."

bakalım!

düğüne gelsene :):):)

başın iyice şişti benden.. iki göbek atardık..

gelııım :) nerde olcak bu arada nerde oturuyon :) yok cnm ya ınan yazdıkca rahatlıyo ınsan ben halımden memnunum :)ayyyy göbek atmayada bı bayılırım warya anne tarafım trakyalı :)

sevgili melo_seko,

sabah işe gideceğim! işyerinde uyuklamamak içi müsadeni istiyorum!! yarın devam ederiz :):):) sevgilerimle...

sevgili melo_seko,

sabah işe gideceğim! işyerinde uyuklamamak içi müsadeni istiyorum!! yarın devam ederiz :):):) sevgilerimle...

ıı geceler cnm :)bende sabah erken kalkıcam aslında ama esımı beklıorm gelır bırazdan sabah kaynanamı doktora goturcem kıb optmm

Son düzenleme:
tüm sayfaları okuyamadım bılmıyorum soruldumu ıkı aıle bır araya gelıp bu cocuklar nerde oturcak dugun nasıl olcak kım ne alcak vs konusuldumu acaba cunku maşallah kayınvalıden herseyı kendı organıze edıyo bı sorup sorusturmak yok o ne derse o olcakmıs gıbı davranıyo yanlıs hatırlamıyosam baban ölmustu amcan olur dayın olur annen ablan enısten falan bı karsısına gecsın bakalım anlatsın kayınvalıden dugun yapacak bu sene ne yapabılıyomus desın bı bakalım kocayı parmagında oynatmak kolay bosanıyorum demek kolay ele konussun bakalım boyle ıkılem de bıraksın ınsanları nasıl oluyomus haddını bıldırsınler vallahı cok sınırlendım kusura bakma canım

canım bu konular ilk açıkdığında annem konuştu. bunlar bizim çocuklarımız neden böyle oluyor filn diye, sonra uyandılar sanırım tamam tamam otursunlar dendi.
ama onun sonrasında bize defalarca evet hayır oyunu oynadılar. ablam haddini bildirir esasında ama bizimkile bu kadar ikiyüzlülüğe şaşmış durumdalar. bi de genelde arada biz gidip geliriz aileler düğün mevzusunu bir araya gelip konuşmadılar. bizler arada iletişimi sağlıyoruz. ama düşündüm aslında ailemi bi toplayıp konuşalım diye. hoş o kadar vurdumduymazlığa bizimkiler de sinirlenir iyice. bu sefer ortalık karışır düğün üstü!
bizi çocuk görüyo ya,itiraz da edemeyeceğimizi biliyor ne dicem vereceksin mi? ama ennemin karşınıda pısıp oturmuş..

bu arada aileleri konuşturmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. sanki muhtaçmışız gibi..

paf!

aslında söylenmesi gereken söylenmiş
kırgınlığını da anlıyorum
amaaa
kimsenin 5 kuruş yardımına güvenme
ben seneler öncesinde anlamışım bunu
durabiliyorsan ancak kendi ayakları üstünde dur
kiraya çık 5 sene geç alsan ne olur ki evi
ben 500 tl kira ile oturuyorum ne zaman ev alabileceğim belli bile değil
ama hiç yakınmıyorum
nişanlıyken kaynanamlar aman kızım biz her sene fındık parasını göndeririz size diyorlardı
şimdi onu bile istemiyorum, çünkü onda da menfaatçilik var (bizde para verdik oturmak hakkımız gibi düşüncelerini sezdim,çünkü şimdi bile diyor kaynanam ah kızım çok sinir oluyorum çıkıp gelesim var diye)
altlı üstlü ya da aynı evde geçim olmaz
bir arkadaşın dediği gibi artık eve gel otur deselerde gitme
herşeyine karışırlar
az bi tartışmada çıkın evimden diye laf söylerler o zaman daha zoruna gider

açma bu konuyu daha kapa gitsin
nişanlında üzülüyorsa bir kere teselli tam et
herkes anasının karnından ev sahibi mi doğuyor
bizde çalışır didinir bir ev sahibi oluruz inş de

Allah herkesin gönlüne göre versin öyle de sen her zaman

canım sen yine iyisin benim kayınvalidem yıllarca tapusu eşimin olan ve eşimin parasıyla alınan evi vermedi depo ve atölye olarak kullandılar biz kiradaydık ve eşimin de benim de işim bozulunca kirada zorlandık en son ben boşanma tehdidiyle evi boşalttırdım o da zaten kayınvalidem umursamadı dört ay oyaladı eşim beni en son çok ağır konuştum o da arayıp annesine bağırınca ev boşaldı ve evi depo olarak kullandıkları için bildiğin harabeydi ev anamız ağladı yaptırana kadar kira kadar tadilat borcu ödüyoruz üstelik ev sahibi sorun çıkarınca ben bir aylık ameliayatlıyken evi taşıdım

evlendiğimizde evi boşaltsalardı - ki babası boşaltıyordu ama görümcem benim maaşımı soruşturup taş koydurdu kendi de kullandığından ana kız hallettiler- biz bu evi satıp krediyle ev alacaktık şimdi bir kaç ay borcumuz kalmıştı 4 yıl havaya kira vermemiştik

eh sonuçta her şerde bir hayır var eşim artık ailesinin ne mal olduğunu iyice algıladı ben de iyice rahat ettim senin için de nişanlının annesinin yüzünü görmesi bakımından iyi olmuş canını sıkma fazla siz kendiniz yapın herşeyi böylece birgün laf ederlerse biz yaptık herşeyi size ne deme şansınız olur ki emin ol bu kayınvalideyle bir gün demeniz gerekir

1.si sen nişanlısın.ve nişanlının ev mevzusuna karışmaya hakkın yok.
2.si eğer istemiyorsa seni kaynanan 2.ye söylettirmem nişanlıma da kiraya çıkalım derim.
3.sü neden böyle bir kaynanayla aynı çatı altında bulunmak istersin anlamam.

canımm. yanıtın için teşekkür ediyorum..
1.si ben nişanlımın ev mevzusuna karışmıyorum. kendi içimde konuşuyorum size açtım paylaşmak adına.
2.si nişanlıma başında kiraya çıkalım dedim. o da kendimizi biraz toplayana kadar idare etsek dedi.
3.sü zaten karnıma ağrılar giriyor aynı çatı altında olma fikri aklıma geldikçe..

ayrıca her ne kadar üstlerine düşeni yapmasalar da yine de güleryüzle davranmak, önemli günlerde aramak ziyeret etmek gerekiyor. ama onlar sadece almayı severken hep verici olmak ve olacak olmak fikri de beni düşündürüyor. anlatabildim mi?

bir de hep bir evimiz olsun istedik biz. demiştik ki başta biraz sıkılırız belki ama idare ederiz. çünkü günlük halleri de aynı. sonrasında evimizi alırız..

ama kiraya çıkmaya karar verdikten sonra bu hayallaerin hiç gerçekleşmeyeceğine kendimi alıştırmaya çalışıyorum :S

ay canım sen hiç üzülme önce büyükler üstüne düşeni yapacakki küçüklerde gerekeni yapsın sen karansarlığı bırak bi bakmışsın herşeyin oluvermiş onlar nasıl anne babaymış kafana takmamaya çalış

ay çok teşekkür ederim su serptin içime..

kimisi şöyle anlıyor.. çıkar için mi seviyorsun. ev verselerdi bağrına mı bascaktın o değil de.. herşeyi yapıyorlar, herşeyi söylüyorlar. yani 3 yaşındaki çocuk gibi alay ediyorlar. sonra bi kandilde aramadık diye onu koz edip defalarca söylüyorlar. iyi de sen sorun çıkar çıkar sonra özel günler geldi mi aman ne deolsa aramak zorundalar olsun...

geçen sene nişanlımın annesi bizimle alay ettiği zamanlarda soğudum haliyle. ama anneler gününde yine de hediyemi aldım gittim öptüm filan. bi hafta sonra doğum günümdü aramadı bile beni.. yani şimdi ben bunu nasıl söylemem..

mesela ocakta doğum günü kutlayasım yok. neden derse benimkini de sen kutalamdın demek istiyorum.. biz ki nişanlımla kimsenin ne doğumgününü ne özel gününü hiçbirşeyi es geçmeyiz. her organizasyonu biz yaparız. ama demek ki araların bozuk olduğu zamanlarda onlar gerekeni yapmıyorlar..

ee nası davrancam ki ben!!!

ben senin yerinde olsam aynı apatmanda oturmak istemem ev ayrı olsa bile sorunlar çıkar canım çok yakın tanıdıklarımdan biliyorum ayrı bi tutun bu sizin daha hayırlısı buda benim nacizane fikrim

cnm siz aklınızımı yediniz ne yanı ne altı nede 1 saatliik ara fizana direk ben ugraşıyorum senin gibi başımda var bir tane yurtdışına kaçsakmı diye düşünüyorum hep huzursuz oluyorsun bazen yaşamak bile istemiyorsun eşinle arada problem cıkıyor bir şey alırsın surat yapar kendi alamıyor diye saatini saatini tutmaz ben şimdiden bıktım ondan görmek bile istemiyorum cok sogudum 2 senemi yedi bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…