Bu nasıl bir kadın anlayamadım!!!(uzun ama okumanızı rica ediyorum)

bı yorumumda yıne demstım tawrın net olsn artık eger kı yıne derse kaynanan emn ol ewlndıkten sonra oturunca basına kakıcak!!!!!!!!sayet oturursan..bnce fırsatn warken kac :) bu ısın espırısı yanı kıraya cık yoksa kaynanayla oturmak cok zor!!altlı ustlu bıle olsa!bız karar werdık bu konu kapansın artık dıyebılmelısınız!!

iyi akşamlar bence kayınvaliden sizin ona ev için minnet duymanızı ve pohpohlamanızı istiyo yada kusura bakma ama dengesiz biri

çok haklısın! artık yalvarsa da oturmamalıyım sanırım. çnkü çok büyük huzursuzluklara neden olacak bu durum...

iyi akşamlar bence kayınvaliden sizin ona ev için minnet duymanızı ve pohpohlamanızı istiyo yada kusura bakma ama dengesiz biri

hiç kusura bakmam çnkü tam da öyle!

haklısın! hem para hırsı hat safhada kocasını, çocuğunu sokağa atacak kadar.
hem trip yapıyor surat asıyor. işte gelmem alışverişe filnaç kendiniz yapın. aa hiç karışmam. beni ilgilendirmez hep bu tavırda. ama tabi tatsızlık çıkmasın die herke aa neden böle yapıosun hadi asma suratını heralde hep beraber yapcaz. ilj mürüvvetimi filan denio. yani sanki o elini sürmezse düğün yapılamayacakmış gibi bir hava doğuyor! bunu da kullanmayı çok seviyor.

ay nasıl soğudum yine!! benim de mi dengemi bozuyor ne!

afedersin canım gözümden kaçmış,yorumları falan okumadım zaten...ama kayınvaliden normal biri değil,ne kadar uzak olursan o kadar kar sana,boşver otur dese bile oturma bence.burnundan getirir eminim.

afedersin canım gözümden kaçmış,yorumları falan okumadım zaten...ama kayınvaliden normal biri değil,ne kadar uzak olursan o kadar kar sana,boşver otur dese bile oturma bence.burnundan getirir eminim.

evet getirir burnumdan!
tek düşüncem azıcık birikim yapalım da gidip kendi evimiz alaımdı ama düğün arefesinde yine aynı tablo çıktı! artık iyice çirkinleşti yani!

oğlunu düşünmeyen gelinini hiç düşünmez belki seni kıskanıyo hep gözünün önünde olmanı mı istemiyo acaba

oğlunu düşünmeyen gelinini hiç düşünmez belki seni kıskanıyo hep gözünün önünde olmanı mı istemiyo acaba

ay hiç sanmam kıskandığını. bakma çenem burda çıkıo. hakketen çok saygılıyımdır ben. kızından ayırmazdı beni. ama artık dilinde sürekli para pul. beni kıskansa evlerinin karşısındaki arsaya ev yapmaya kalkmazlardı . o zaman yüzü pek gülüodu. çnkü cebinden para çıkmicaktı. ay anlayamadım. bi der ki olmaz sorun çıkar. bi der ki karşımızdaki arsaya ev yapalım. bi der ki kiradan olamam.

ayhhh!!

verdim bebeğim verdim.... :)

işte insan çalıştığı para cebinde kalacakken gidip başka bi evde oturmaya hayıflanıo ama.. kendi kendime gelin güvey olmiim vermicek zati! yine aynı tablo!

wermıcek wermıcek o sana o ewı aman onun olsun kırada ewde :)cık kıraya bak huzur nasıl gelıo sana komsu :)

wermıcek wermıcek o sana o ewı aman onun olsun kırada ewde :)cık kıraya bak huzur nasıl gelıo sana komsu :)

ayy nası su serpiosun içime!!!

ama sonrasında da tavrımı belli etmem lazım benim. dalga geçtin pek iyi ettin. ben de midesizim zati benle alay edenlerin boynuna atlıom dememem lazım de mi!

canım yazını okudum sen haklısın anne baba çocuklarını rahat ettirmek için uğraşırlar ama seninklilerde iş yok benimde kızım var onun üzerine ona ev almaya çalışıyoruz bi geleceğine yatırım olsun diye şimdiden daha bir yaşında bide canım inan onşar istese bile sen oturma sonbra çok pişman olursun demekki annesi sizi gözünün önünde görmek istemiyo kıskanıyomu artık neyse anlayamadım annne babalar çocuğunun yanında olmasını ist
er sizin kayınvalide nasıl bi anne çözemedim ben canım en iyisi dururmuzunuz varsa kendinizin başarması daha iyi benimde kayınvalidelerin evi var bizde kirada oturuyoruz vermezler ama olsun çalışana allah veriyo biz düşünüyoruz inşallah sana ve zor durumda olup ev dsahip olmak isteyen herkese nasip eder tatlım takmna inann değmez

çok teşekkür ederim..
dediğim gibi layık olmadığımız(!) o evde oturamamak ve kira vermekbize ev alma konusunda 5 yıl kadar kaybettirecek. varsın kaybettirsin. 50 yıllık bir huzuru elde edebilmek için 5-10 sene sıkılsam bişi olmaz heralde.

ayy nası su serpiosun içime!!!

ama sonrasında da tavrımı belli etmem lazım benim. dalga geçtin pek iyi ettin. ben de midesizim zati benle alay edenlerin boynuna atlıom dememem lazım de mi!

aynnnn ole cnm bnm tawrın net olsn bız ettık sen etme bastan herkes yerını bılsn!!zamanı gldıgınde karsısında durabılmelı sen ewını wermedn ne hakla konusursun dıyebılmelısın

aynnnn ole cnm bnm tawrın net olsn bız ettık sen etme bastan herkes yerını bılsn!!zamanı gldıgınde karsısında durabılmelı sen ewını wermedn ne hakla konusursun dıyebılmelısın

içimden ne geçio bilio musun?

şimdi trip yapıolar bize.
karşılarına geçip " biz bi karar aldık, madem boşoanacaksınız. sizin ayda 300 liraya kiralık evliliğiniz bitmesin. biz huzurlu bir yuva kurmak için 300 lira kira veririz" demek istiyorum.. töbe töbe..

ayy fena oldum herhal :)

karar alma kısmı guzelde walla gerısını solersen senn kaynana napar meraklardayım :):):):):18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…