- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
senı anlıyorum sewıyosn uzulsun ıstemıyosun ama!!!!sımdıden fıkırlerı solemen ınan sımdıden daha hayırlı sewıyorum dıye katlanmaya kalksan daha yıpranırsn..
iyi akşamlar bence kayınvaliden sizin ona ev için minnet duymanızı ve pohpohlamanızı istiyo yada kusura bakma ama dengesiz biri
çok haklısın! artık yalvarsa da oturmamalıyım sanırım. çnkü çok büyük huzursuzluklara neden olacak bu durum...
canım sen de yanlış anlamışsın :)
evi vermiyorlar diye kızmıyorum. bir burada oturun diyorlar tam planını yapıyorsun kiracılara sölemeye iniosun yok vazgeçtim dior! sonra bi bakıosun kanatlarını talıp melek oluor aa size ev yapalım dior. hesap kitap yapılıor tutmuor,denio ki siz burda oturun en iisi,sonra surat asılıo! ay yani bu keşmekeş yoruyor beni.
evini başına çalsın yoksa!
sen hiç oralı olma o yesin kendini sen kendini yiyeceğine
afedersin canım gözümden kaçmış,yorumları falan okumadım zaten...ama kayınvaliden normal biri değil,ne kadar uzak olursan o kadar kar sana,boşver otur dese bile oturma bence.burnundan getirir eminim.
bana bak :) sen hala sanırım mı dıyosun karar weremedn mı?
oğlunu düşünmeyen gelinini hiç düşünmez belki seni kıskanıyo hep gözünün önünde olmanı mı istemiyo acaba
verdim bebeğim verdim.... :)
işte insan çalıştığı para cebinde kalacakken gidip başka bi evde oturmaya hayıflanıo ama.. kendi kendime gelin güvey olmiim vermicek zati! yine aynı tablo!
wermıcek wermıcek o sana o ewı aman onun olsun kırada ewde :)cık kıraya bak huzur nasıl gelıo sana komsu :)
canım yazını okudum sen haklısın anne baba çocuklarını rahat ettirmek için uğraşırlar ama seninklilerde iş yok benimde kızım var onun üzerine ona ev almaya çalışıyoruz bi geleceğine yatırım olsun diye şimdiden daha bir yaşında bide canım inan onşar istese bile sen oturma sonbra çok pişman olursun demekki annesi sizi gözünün önünde görmek istemiyo kıskanıyomu artık neyse anlayamadım annne babalar çocuğunun yanında olmasını ist
er sizin kayınvalide nasıl bi anne çözemedim ben canım en iyisi dururmuzunuz varsa kendinizin başarması daha iyi benimde kayınvalidelerin evi var bizde kirada oturuyoruz vermezler ama olsun çalışana allah veriyo biz düşünüyoruz inşallah sana ve zor durumda olup ev dsahip olmak isteyen herkese nasip eder tatlım takmna inann değmez
ayy nası su serpiosun içime!!!
ama sonrasında da tavrımı belli etmem lazım benim. dalga geçtin pek iyi ettin. ben de midesizim zati benle alay edenlerin boynuna atlıom dememem lazım de mi!
aynnnn ole cnm bnm tawrın net olsn bız ettık sen etme bastan herkes yerını bılsn!!zamanı gldıgınde karsısında durabılmelı sen ewını wermedn ne hakla konusursun dıyebılmelısın
içimden ne geçio bilio musun?
şimdi trip yapıolar bize.
karşılarına geçip " biz bi karar aldık, madem boşoanacaksınız. sizin ayda 300 liraya kiralık evliliğiniz bitmesin. biz huzurlu bir yuva kurmak için 300 lira kira veririz" demek istiyorum.. töbe töbe..
ayy fena oldum herhal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?