Bu nasıl bir kadın anlayamadım!!!(uzun ama okumanızı rica ediyorum)

yani hep örtbas ediyorum ya her sorunu.. aileme dahi anlatmıyorum. ama içimde çözmek çok zor oluyor. hep saklamak beni yoruyor.

sanki fazlasıyla iyilik yapıyormuşum gbi geliyor onu iyi gbi göstererek..

canım içini karartmak istemem . ama aynı şeyler farklı sorunlarla bendede yaşandı. dedimki kendi ayaklarımızın üstünde dururuz. ayrı olunca ne kadar karışırlarki ev hayatımıza dedim amaaaa öyle olmuyomuş öğrendim. 3 senedir evliyim 33 yıldır evlilik yaşamış gibi yorgunum. bu sorunların daha fazlasını evlendikten sonra yaşatıyolar malesef. zaten kayınvaliden sana karşı diş bilemiş. artık ne kadarda olsa samimi olamazsınız. hayırlısı olsun sizin için tek söyleyeceğim budur...

teşekkür ederim...
aynen benim yaşadıklarımı mı yaşadın?

Diger konundada yazmistim en iyisi sizin kendi basinizin caresine bakmaniz tutki evi verdiler oturdun kira vermemek icin ama simdi duyduklarinin bin mislini duyup huzurun bozulcak kaldiki kimse kimseye evini vermek zorunda degil..

Kayinvalidemlerin yazligi var türkiyede hersene izine gideriz biz daha 1kere demedik ev bos gidelim tatil yapalim diye hayatta minnet etmem.yazlik cift daire güya biri kaynimin biri bizim yani onlar öyle söylemisti hersene satmaya kalkarlar ne esim ne ben hic bi sekilde müdahale etmedik.Mal onlarin mali naparlarsa yaparlar daha genciz kendimiz birikim yapar ilerde aliriz tirnagin varsa basini kasiycaksin bu devirde...

canım kendi yaşadıklarımdan biliyorum (açtığım konda detayları var) bu insanlara ne yapsan yaranamıyorsun. inan bana nasıl gelmişse öyle gidiyor. düzeltmek için çabalama çünkü hiç bir şey tek tarflı olmuyor.
bir ev için ben neler yaşadım hala yaşıyorum şu anda ne olduğu da belli değil.
bırak çıkın kiraya. eşine ne ailesini kötüle ne de araları iyi olsun diye savaş. bırak herşeyi kendi görsün. sen mesafeni koy. benim yağtığım yanlışı baştan yapma.

ya güzelim sen niye dert ediyosun o kadınla altlı üstlü oturulurmu.boşver kira ver uzak ol ama huzurun olsun daha çok sevinmen lazım.bu saatten sonra onlar istese bile sen oturma sakın o evde olabildiğince uzak bir yerden ev tutun unutma nasibinden ötesini yemezsin zaten bırak rabbim sana ev verecekse zaten verir.bence allahın sevdiği kuluymuşsunki o evde oturmak nasip olmuyo:)

canım sorma!
gerçi forumda yanlış anlayanlar olmuş menfaatçi filan değilim. sadece oyun oynanması insanın canını sıkıyor. yoksa vereceği zaman da boynuna sarılmadım,vermeyeceği zaman da surat asmadım ama vermeyecekse de verecekse de bir karar vermeli artık..

haklısın galiba sevinmem lazım! yani Rabbim defalarca gözüme sokuyor sanki. hoş ben annemden ayırmadım kayınvalidemi ama son bir senede sdc biz değil bütün aile bireyleri paraya tercih eder duruma geldi.

yani kızgım filan değil de kırgınım esasında. ben hakikaten bir aileyiz dedim hep ama o ısrarla aile olmadığımızı vuruyor sanki yüzüme. ve düşünsene ben kira istiyorum gelirlerse boşarım seni diyor!inanamıyorum hala inanamıyorum! bir insanın kendi evladını bu denli dışarı atmasını anlayamıyorum.

ama biz alıştırmıştık kendimizi o eve, planlarımızı ona göre yapmıştık ya düğüne 7 ay kala yine 1 sene önceki tabloya dönüldü o canımı sıkıyor. Ama şunu anladım ben o eve girip otursam da her canı sıkıldığında bu konuları açacak ve bizde hiç huzur bırakmayacak gibi geliyor bana.

Ne yapayım? bir ev sahibi olabilmek için azıcık orada oturayım dedim ama o da olmadı. Rabbim herşeyi,haklıyı haksızı,olması gerekeni görüyor demek ki. sanıyorum kısmet değil ve belki de hayırlısı değil hakkaten ki sürekli bir pürüz çıkıyor. ama iyice soğudum. vermediği için değil sözünü eri olmadığı için..

içime su serptin!

cnmm nasılsın???????

ne kadar iyisin çok sağol!

iyi gibiyim çokça ... zeytin96'nın forumunu okuyunca ayrı olmam gerektiğini anladım.. gerçi onlarınki ısrarla isterken bizimki ısrarla istemio! :)

elimden kağıt kalem düşmüo sürekli hesap kitaptayım!!!

Ama onların o bizi layık görmedikleri ev bizim sadece 5-6 yıl daha geç ev sahibi olmamıza neden olacak o kadar..

ama sanıyorum eşimle evimizde sürekli onlarla yaşadığımız sıkıntılardan dolayı sus pus oturacağımıza cebimde az param olsun huzurum olsun. sırt sırta verir yaşarız be melo_seko :)

ama nasıl istiyorum birgün önüne düşsün yaptığı ayıp. elbette gene bişi diceğimden değil ama hayaller içine olan insanlarla bir iyilik yapacaksın die gösterip çekmek gösterip çekmek neymiş anlar belki birgün!

huzur ve mutluluk sızınle olsn ınsallh nısanlınla bugun falan konustun mu bu konuda gelısme war mı?hangı forum bnde bı bakıyım esım mesaıde canım sıkılıyo yanlız

böyle bir kayınvaidenin evinde oturmak için bu heves niye anlamadım.300 lira kira ver huzurun yerinde olsun,niye kendini küçültüyorsun böyle bi kadın için...herkes neler anlatıyor bu dertten,sen evi vermiyorlar diye kızıyorsunçok şaşkınım

huzur ve mutluluk sızınle olsn ınsallh nısanlınla bugun falan konustun mu bu konuda gelısme war mı?hangı forum bnde bı bakıyım esım mesaıde canım sıkılıyo yanlız

nişanlım üzgün çok!
konuştum evet. anlam veremiyor, üzülüyor, kırılıyor, beni rahat ettirmek istiyor, biran önce bir evimiz olabilsin istiyor..

ama sonra dedim ki. ""biz 4 yıldır birlikteyiz.ben seninle başladığım ilk günden beni benim için kıymetli tek şey sen oldun. bana nerede ne yedirdiğin ne aldığın cüzdanının kabarıklığı zerre kadar umrumda değil. ha keşke hiç sorun yaşanmasaydı birlik beraberlik olsaydı. ama sanırım hayırlısı bu. gözümüze sokuyor Rabbim sence de öyle değil mi? her seferinde sorun yaşayıp evimize inip sus pus oturacağız o zaman. merdivende her karşılaşmamızda surat göreceğiz. gönlümüzce ne arkadaş çağırabileceğiz.ne kendi başımıza karar verebileceğiz. ki bak laf söylerken hiç nereye gideceğini hesap emiyorlar. birgün sana çocuğunun önünde geri dönüşü olmayan bir laf söylese cebinde biriken kiralarla bunu örtbas edebilecek misin? birgün sana ben zaten hiç istememiştim zorla geldin oturdun dese ne yapacağız. gel yavaş yavaş da olsa az az da olsa kendi yağımızla kavrulalım. herkes yerinde sağ olsun .. ama Allah korusun bizim evliliğimizi dahi etkiler bu huzursuzuklar bakarsın. o zaman birlikte kurduğumuz hayallerin de bi anlamı kalmz"" falan filan dedim..

o üzülünce ben kahroluyorum. içimden sinirlensem de ona bunu daha güzel gibi göstermek zorunda kalıyorum!!

canım sen de yanlış anlamışsın :)

evi vermiyorlar diye kızmıyorum. bir burada oturun diyorlar tam planını yapıyorsun kiracılara sölemeye iniosun yok vazgeçtim dior! sonra bi bakıosun kanatlarını talıp melek oluor aa size ev yapalım dior. hesap kitap yapılıor tutmuor,denio ki siz burda oturun en iisi,sonra surat asılıo! ay yani bu keşmekeş yoruyor beni.

evini başına çalsın yoksa!

senı anlıyorum sewıyosn uzulsun ıstemıyosun ama!!!!sımdıden fıkırlerı solemen ınan sımdıden daha hayırlı sewıyorum dıye katlanmaya kalksan daha yıpranırsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…