- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
zaten pek iyi olmayan aranız iyice bozulur..bozulması bir yana sorunlar olur..kimseye açıklama yapmak durumunda değilsin..nasıl dediklerinde iyi der.geçiştirirsin..sen yüzünü buruşturunca millette lafın ardını arayacak..
gunaydınlar :)
canım içini karartmak istemem . ama aynı şeyler farklı sorunlarla bendede yaşandı. dedimki kendi ayaklarımızın üstünde dururuz. ayrı olunca ne kadar karışırlarki ev hayatımıza dedim amaaaa öyle olmuyomuş öğrendim. 3 senedir evliyim 33 yıldır evlilik yaşamış gibi yorgunum. bu sorunların daha fazlasını evlendikten sonra yaşatıyolar malesef. zaten kayınvaliden sana karşı diş bilemiş. artık ne kadarda olsa samimi olamazsınız. hayırlısı olsun sizin için tek söyleyeceğim budur...
günaydınlar efenimm !!!
nasıl oldun gectı mı bıraz sınırın?
yoook geçmedi..
yani esasında beenim izleyeceğim yol ortada!
gideceğiz düğünden bi iki ay önce ev tutacağız, sonra sırt sırta verip yaşayacağız..
ama sinirleniyorum hala.. bis paracı kadın!!
ya güzelim sen niye dert ediyosun o kadınla altlı üstlü oturulurmu.boşver kira ver uzak ol ama huzurun olsun daha çok sevinmen lazım.bu saatten sonra onlar istese bile sen oturma sakın o evde olabildiğince uzak bir yerden ev tutun unutma nasibinden ötesini yemezsin zaten bırak rabbim sana ev verecekse zaten verir.bence allahın sevdiği kuluymuşsunki o evde oturmak nasip olmuyo:)
cnmm nasılsın???????
ne kadar iyisin çok sağol!
iyi gibiyim çokça ... zeytin96'nın forumunu okuyunca ayrı olmam gerektiğini anladım.. gerçi onlarınki ısrarla isterken bizimki ısrarla istemio! :)
elimden kağıt kalem düşmüo sürekli hesap kitaptayım!!!
Ama onların o bizi layık görmedikleri ev bizim sadece 5-6 yıl daha geç ev sahibi olmamıza neden olacak o kadar..
ama sanıyorum eşimle evimizde sürekli onlarla yaşadığımız sıkıntılardan dolayı sus pus oturacağımıza cebimde az param olsun huzurum olsun. sırt sırta verir yaşarız be melo_seko :)
ama nasıl istiyorum birgün önüne düşsün yaptığı ayıp. elbette gene bişi diceğimden değil ama hayaller içine olan insanlarla bir iyilik yapacaksın die gösterip çekmek gösterip çekmek neymiş anlar belki birgün!
huzur ve mutluluk sızınle olsn ınsallh nısanlınla bugun falan konustun mu bu konuda gelısme war mı?hangı forum bnde bı bakıyım esım mesaıde canım sıkılıyo yanlız
böyle bir kayınvaidenin evinde oturmak için bu heves niye anlamadım.300 lira kira ver huzurun yerinde olsun,niye kendini küçültüyorsun böyle bi kadın için...herkes neler anlatıyor bu dertten,sen evi vermiyorlar diye kızıyorsun çok şaşkınım
nişanlım üzgün çok!
konuştum evet. anlam veremiyor, üzülüyor, kırılıyor, beni rahat ettirmek istiyor, biran önce bir evimiz olabilsin istiyor..
ama sonra dedim ki. ""biz 4 yıldır birlikteyiz.ben seninle başladığım ilk günden beni benim için kıymetli tek şey sen oldun. bana nerede ne yedirdiğin ne aldığın cüzdanının kabarıklığı zerre kadar umrumda değil. ha keşke hiç sorun yaşanmasaydı birlik beraberlik olsaydı. ama sanırım hayırlısı bu. gözümüze sokuyor Rabbim sence de öyle değil mi? her seferinde sorun yaşayıp evimize inip sus pus oturacağız o zaman. merdivende her karşılaşmamızda surat göreceğiz. gönlümüzce ne arkadaş çağırabileceğiz.ne kendi başımıza karar verebileceğiz. ki bak laf söylerken hiç nereye gideceğini hesap emiyorlar. birgün sana çocuğunun önünde geri dönüşü olmayan bir laf söylese cebinde biriken kiralarla bunu örtbas edebilecek misin? birgün sana ben zaten hiç istememiştim zorla geldin oturdun dese ne yapacağız. gel yavaş yavaş da olsa az az da olsa kendi yağımızla kavrulalım. herkes yerinde sağ olsun .. ama Allah korusun bizim evliliğimizi dahi etkiler bu huzursuzuklar bakarsın. o zaman birlikte kurduğumuz hayallerin de bi anlamı kalmz"" falan filan dedim..
o üzülünce ben kahroluyorum. içimden sinirlensem de ona bunu daha güzel gibi göstermek zorunda kalıyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?