o teklif ediyor şirketteki diğer arkadaşlar hepsi plan yapmışlar.önceleri bunu hep yapardık zaten.ben şimdi rahatsız oluyorum...kadesa o ısrar ediyor eşime ben gocunacağıma siz rahatsız oluyorsunuz diyormuş bizim kide cevabını veremiyor sen ona de ki diyorum evet doğru söylüyorsun sen gocunmalısın ama ben gocunuıyorum haklısın de dedim neden acaba?bu ne rahatlık eşim kırmak istemiyor galiba kadının kocası da rahat mı rahat eşimin yanına gelir hafta da 3 gün muhabbet muhabbet zaten 1 ay önce ilişkilerimiz böyleydi ama şimdi değişmeli diyorum...
Eşimle aynı şirkette çalışan evli bayanla eşimin ilişkisi var diye söylenti çıktı.bunu ben eşimden duydum.eşim belki benim belki de kendi isteğiyle bayanla samimiyetini azaltmaya çalışıyor.fakat o eşime rahatsız olması gereken biri varsa o da benim...benim yerime siz rahatsız oluyorsunuz diyor kadının umrunda değil yine eskisi gibi sabahları evinden alınacak(eşim bundan sonra kendi aracıyla gitmesinin daha doğru olacağını söyledi)daha önce yaptığımız hafta sonu eğlence mekanlarında ailecek buluşmalar yine devam edecek.eşim onun üzerine laf geldi diye önce kendini suçluyordu.hafta sonu onlar plan yapınca az tartıştık gidelim istedi eşim de...belki de ben kadınlık iç güdümle kıskandım eşimi suçu olmasa da...böyle bir durumda ne yapardınız...yorumlarınızı bekliyorum...
seni anlayorum,çok yakışıksız bir durum ama bence eşinin de gocunması lazım.bir dedikodu çıktıysa bu iki tarafı da ilgilendirir sadece kadın değildir hatalı olan.eşin o kadını kırmak istemiyorsa çıkan söylentileri de göğüsleyecek o zaman.seni böyle yıpratmaya ne hakkı var? ayrıca sana bir tavsiye sadece kadını suçlama.
kadınların hisleri kuvvetlidir,eğer sen aralarında birşey olduğunu ya da bu kadının eşine ilgi duyduğunu düşünüyorsan kesinlikle görüşmeyi kes ve eşini de uzak tut o zaman..evli bir kadınla erkeğin o derece samimi olması bana biraz ters.bu konularda biraz tutucuyum sanırım.
yok kadesa hiç de tutucu değilsiniz.normal olanı bu.tersi durumlarda sonuç böyle oluyor işte.bir şey olsa da olmasa da en azından dedikodu oluyor.dedikodu da en tehlikelisi zaten.hem başka bir arkadaşımız da söylemiş,şimdi birbirleriyle her görüşmelerinde akıllarına bu durum gelecek.yoksa da gerçek olabilir zamanla.bu işler böyle başlıyor maalesef.
Canım dikkatli ol, bugün söylentidir ama gün gelir gerçek olur. Çünkü şu an hiçbişey yoksada (ben buna inanmıyorum),bilinçaltlarına bu kazınmıştır mutlaka birgün gerçek olur.Kocanı kati dille uyar, bu kadınla görüşmesini ve ailecek görüşmeleri kesin.
sanki daha öncede açmıştın buna benzer bir konuyu yada ben karıştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?