Bu nasıl bir kadın!!!

suhayat35

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
29
0
16
Aydın
Eşimle aynı şirkette çalışan evli bayanla eşimin ilişkisi var diye söylenti çıktı.bunu ben eşimden duydum.eşim belki benim belki de kendi isteğiyle bayanla samimiyetini azaltmaya çalışıyor.fakat o eşime rahatsız olması gereken biri varsa o da benim...benim yerime siz rahatsız oluyorsunuz diyor kadının umrunda değil yine eskisi gibi sabahları evinden alınacak(eşim bundan sonra kendi aracıyla gitmesinin daha doğru olacağını söyledi)daha önce yaptığımız hafta sonu eğlence mekanlarında ailecek buluşmalar yine devam edecek.eşim onun üzerine laf geldi diye önce kendini suçluyordu.hafta sonu onlar plan yapınca az tartıştık gidelim istedi eşim de...belki de ben kadınlık iç güdümle kıskandım eşimi suçu olmasa da...böyle bir durumda ne yapardınız...yorumlarınızı bekliyorum...

Kocanla dedikodusu çıkmış olan kadın ve kocasıyla hafta sonu eğlenmeye mi gideceksin?

bu nasıl kadın biliyor musunuz? kendisine güvenen ve dedikodulara kulak asmayan bir kadın..ayrıca hem dedikodu çıkıyor hem de eşiniz hala o kadının da olduğu eğlencelere gitmek istiyor!ben olsam bu nasıl kadından ziyade bu nasıl çelişki diye sorardım.

o teklif ediyor şirketteki diğer arkadaşlar hepsi plan yapmışlar.önceleri bunu hep yapardık zaten.ben şimdi rahatsız oluyorum...kadesa o ısrar ediyor eşime ben gocunacağıma siz rahatsız oluyorsunuz diyormuş bizim kide cevabını veremiyor sen ona de ki diyorum evet doğru söylüyorsun sen gocunmalısın ama ben gocunuıyorum haklısın de dedim neden acaba?bu ne rahatlık eşim kırmak istemiyor galiba kadının kocası da rahat mı rahat eşimin yanına gelir hafta da 3 gün muhabbet muhabbet zaten 1 ay önce ilişkilerimiz böyleydi ama şimdi değişmeli diyorum...

''ateş olmayan yerden duman çıkmaz'' klasik bir cevap ama öyle.ayrıca benim sana tavsiyem o aileyle ilişkini tamamen kes.sinek pis değildir ama miğde bulandırır.

cerebrum gitmeyeceğim tabii ki...biz bu kadınla eşiyle yaklaşık 8 aydır her hafta sonu plan yapardık.iyi gidiyordu sanırım.ben rahatsızdım bu buluşmalardan.çünkü annem hep fazla samimiyet tez ayrılık getirir derdi ve oldu.şimdi eşim şirketin alt kadrosundan birini bu kadınla tartıştığı iş konusunda haksız olduğu için çıkarıyor.2 gün sonra başka biri şirkete telefon açıp kadına senin başına dahaçok iş gelecek müdürünle ilişkini devam ettirmek için yaptın diyor bunu eşim bana akşam gelip anlattı...en yalın şekilde sizin cevap vereceğinizi bildiğim için ayrıntısıyla anlatmak istiyorum.şimdi eşim söz verdi bir daha buluşmayacağız diye bakalım...

tubaokutan eşim bana ilk söylediğinde ben de bu atasözünü aklımdan geçirdim.ama eşim bana çok bağlı iş çıkışı hep birlikteyiz ben den ayrı plan yapmaz.15 yıllık evliyiz hiç samimi arkadaşımız olmadı desem yeri var.hep belli bir derece de kaldık arkadaşlık ilişkilerinde.işten yorgun geliriz evede birlikte keyifli zaman geçirmek hep mutlu etmiştir bizi eşimde ben de ya biz hiç kimseye ihtiyaç duymadan ne mutlu yaşıyoruz diye de söyleriz birbirimize...yaklaşık 8 ay önce dışarı akşam yemeğine çıktık bu aileyle.sonra eve davet ettiler.sonra biz onlara.eşi bi ara 2 ay işsiz kaldı.sürekli eşimin ofisinde.bi samimiyet.hadi akşam bize gelin muhabbeti.bu kış böyle stres geçti anlayacağınız.anlatmaya çok ihtiyacım ne olur mazur görün ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKTIĞINI FARZETSEK BİLE BEN BU AİLEYLE GÖRÜŞMENİN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HAKSIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNEN VARSA LÜTFEN YAZIN BÖYLE Bİ OLAY ÇEVRENİZDE DUYDUNUZ MU?BEN HİÇ KİMSEDEN NEFRET ETMEDİM ŞİMDİYE KADAR BU KADININ KOCASISININ GENİŞLİĞİ BENİ ÇILDIRTIYOR...

seni anlayorum,çok yakışıksız bir durum ama bence eşinin de gocunması lazım.bir dedikodu çıktıysa bu iki tarafı da ilgilendirir sadece kadın değildir hatalı olan.eşin o kadını kırmak istemiyorsa çıkan söylentileri de göğüsleyecek o zaman.seni böyle yıpratmaya ne hakkı var? ayrıca sana bir tavsiye sadece kadını suçlama.

kadesa eşim göğüslemek istiyor zaten onlara göre yine aynı arkadaşlığımıza devam etmeliymişiz çevreye dedikodu yapanlara inat.onun göğüslemesine ben izin vermiyorum .ben o aileyle görüşmek istemiyorum.sizin hata yapmayacağınıza inananlar aaa mehmet bey ayşe hanım mı asla olmaz derler ya kötü düşünenler benim için bak bak fatma abla da kabul etti yine arkadaşlığına devam ediyor olanlara göz yumdu dedirtmem dedim eşime sizin aranızda bir şey olmasa bile biraz kadınlar da dikkat edecek kadesacığım ben şahsen aynı durumda olsaydım işyerimden ayrılırdım biz çok samimi olmuştuk zaten haftanın 3 günü beraber her gece...

Canım dikkatli ol, bugün söylentidir ama gün gelir gerçek olur. Çünkü şu an hiçbişey yoksada (ben buna inanmıyorum),bilinçaltlarına bu kazınmıştır mutlaka birgün gerçek olur.Kocanı kati dille uyar, bu kadınla görüşmesini ve ailecek görüşmeleri kesin.

sanki daha öncede açmıştın buna benzer bir konuyu yada ben karıştırıyorum.

yanlış anladın sanırım eşim gocunuyor zaten.sabah evden alıyordu onu .şimdi sen kendi arabanla gel-git demiş sırf ona laf geldi diye.akşam bize gelin oturmaya . hafta sonu bi yerlere gidelim diyor eşi de kendi de halen daha eşim de her seferinde bi bahane uydurunca ben gocunmuyorum siz niye böyle davranıyorsunuz fatma hanımmı istemiyor demiş eşim de öyle olsa bir kaç gün sonra fatma ofise geldiğinde gelip seninle eskisi gibi konuşmazdı demiş.yani benim kıskandığımı belli etmek istemiyor fatma eşine güvenmedi dedirtmeyecek kocama göre onun kocasından tık yok ya bana ne oluyormuş karekter meselesi dedim benim karnım onun kadar geniş değil

Hakikaten çook rahat bir hanımmış.hem böyle bir dedikodu çıkıyor,hem hiç rahatsız olmuyorr hem de en tuhafıma giden taraf da bu oldu; açıkça sıkılmadan bu durum aranızda ya da eşinizle arasında konuşulabiliyor.yok ben gocunmadım siz niye gocunuyosunuz şeklindeçok garip gerçekten.bırakın ateş olmayan yerden duman çıkar mı çıkmaz mı ama baksanıza çıksa bile gayet yüzsüz ve umarsız şekilde durumu kaldırabilecek bir kadın var karşınızda.sadece bu rahatlığı bile bırakın görüşmeyi yanından bile geçmemenize sebep bence.

kadının bu denlı rahat olusu ılgınc...hıcmı utanmıyor korkmuyor
ve kocası o kadını hala nasıl o iş yerınde calıo bu nasıl bir mide maşallah kova gıbı
3, olarakta bışı yoksa bıle artık o laf cıkmıs kurt gırmıs beyınlerıne bırbırlerıne her baktıklarında emnmkı akıllarına bu olay gelıyordur bısı yoksada zamanla olabılır dıkkat edın

kadınların hisleri kuvvetlidir,eğer sen aralarında birşey olduğunu ya da bu kadının eşine ilgi duyduğunu düşünüyorsan kesinlikle görüşmeyi kes ve eşini de uzak tut o zaman..evli bir kadınla erkeğin o derece samimi olması bana biraz ters.bu konularda biraz tutucuyum sanırım.

sex and the city e dönmüş ilişkiler hey allahım insanların midesi ne geniş yahu kadını zaten geçtim kocası nası kaldırabiliyor böyle bişeyi g.vat denir böyle adama halk arasında ne iğrenç insanlar aman uzak durun derim. tamamen kesin muhabbeti. ailecek görüşmelerde biraz mesafe biraz resmiyet olmalı diye düşünürüm hep.erkekler kendi aralarında çok samimi olabilirler kadınlar da kendi aralarında çok samimi olabilirler ama hepsi birbirine karışınca ilişkiler cıvıyor böyle işte. neyse canım ne kadında utanma var ne erkekte utanma var hiç bişey yokmuş gibi devam ediyorlar aman eşini uzak tut onlardan.çünkü kızların da dediği gibi yoktuysa bile bugüne kadar bundan sonra olmayacağının garantisi yok.eşime çok güveniyorum yapmaz diye düşünme şeytan bu dürtüverir.

yok kadesa hiç de tutucu değilsiniz.normal olanı bu.tersi durumlarda sonuç böyle oluyor işte.bir şey olsa da olmasa da en azından dedikodu oluyor.dedikodu da en tehlikelisi zaten.hem başka bir arkadaşımız da söylemiş,şimdi birbirleriyle her görüşmelerinde akıllarına bu durum gelecek.yoksa da gerçek olabilir zamanla.bu işler böyle başlıyor maalesef.

aynen..resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak durumu olmuş şu anda.

vallahi şaşırdım.. kadının rahatlığına şaşırdım.. sizin hala her ne olursa olsun onunla görüşmenize şaşırdım.. kocanızın hala ona söz gelmesin düşüncesine şaşırdım.. ilşikilere şaşırdım. ayy daha ne olsun.. arkadaşım bak laf çıktıysa vardır ufal ta olsa bir aslı. ben ce sen eşine fazla güvenme.. bu dünyada her an her şey oluyor maalesef.. uyanık ol.. tavrını koy kadını sonsuza kadar hayatından çıkar.. ya nasıl görüşebilirsinki. hiç canın yanmazmı merak ettim açıkçası.. eşinin de yok plan yapmışlar yok gitmesek ayıp olur gibi savsak davranışları düşündürücü.. ya madem dedikodu çıkmış eşin neden hala görüşüyor.. ben sana sadece dikkatli ol diyorum 15 yılına güvenme.. nice yuvalar yllar sonra yıkılır.. dikkat et.. çek eşini ve kes o kadınla ilişkini de.. ben ce başka iş bile arasın kendine.. zaten karısını seven ve dedikodularla onu incitmek istemeyen bir mutlaka şimdiye başka iş arayışına girmiş olması gerekirdi.. iş bulunca da oradan ayrılsın bence.. doğrusu bu seni seviyorsa yapması gerekenn de bu.. yok kıvırıyorsa deidkodu vs. ne olacak gibi laflar ediyorsa düşünülmesi gerekir... ya vallla hepiniz çok genişmisiniz be arkadaşım özür dileyerek bunu söylüyorum.. :

şimdi bana söz verdi ailecek görüşmeyeceğiz diye ama ben kadına birşey diyemiyorum çünkü o gayet rahat sadece eşimi engelleyebiliyorum ofisi görmüyorum tabii eşimin anlattığı kadarıyla biliyorum eşime güveniyorum ama bu dedikoduya meydan vermeyecekti şimdi de ofiste de isterse tavırlarıyla belli edebilir.15 yıllık evliyiz hiç bir hatasını görmedim bu bela kadın musallat oluncaya kadar omasum diyor insanlara iftira atıyorsun diyor bir kadın eşinden başka bir erkekle samimi olmamalı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…