aynen..resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak durumu olmuş şu anda.
yorumlarınız için çok sağolun.kadının ve eşimin ve onun suçsuz olduğunu düşünebilirseniz (eşimin dediği gibi bu bir dedikodu değil yalan bir iftira insanların günahını alıyorsun)bugün yine tepem attı.eşim kadına bundan sonra sabahları seni arabayla işyerine almam doğru olmaz demişti de ben gocunmuyorum siz niye gocunuyorsunuz demişti ya kadın da o günden beri kendi aracıyla gidiyordu bu sabah aradı eşim aracı aldı beni alırmısınız eşimde tamam dedi.ne oluyor dedim ben söyleyeceğimi söyledim ne yapayım diyor bakalım yarın devam edecek mi bütün günüm mahvoldu gerçekten çıldıracağım.
kadını arabayla alma diyosunuz, sizi kaale alıp dinlemiyor eşiniz, umursamıyor sizin sözlerinizi
yapacak fazla bişe yok
kabullenin
Bu kadar yüz göz olunmuş bir ilişkide samimiyet böyle devam ederse atılan iftiranın gerçek olması işten bile olmaz. Açıkçası ben iş arkadaşımın eşimi sabahın bir körü arayyıp "beni alır mısın" demesini hoş karşılamazdım. İş arkadaşlığı komşuluk gibi değildir, bir mesafe gerektirir. O mesafe aşılmamalıdır. Zaten tüm gün beraberler, bir de sabah evden al, akşam eve bırak, fazla bir samimiyet benim için.ben alma demedim o karar verdi kadında kabuletmişti 10 gün aradan sonra kadının eşi arabayı alıp kendi işne gidince bugün yine aradı
Çok saçma .......
Bana göre olacak iş değil....
Otobüse binsin kardeşim,hadi kadın rahat onu anladıkta,eşinize ne oluyor.
Neden eşiniz bu kadını bu kadar önemsiyor.
Bu kadar olayın üzerine eşinizin direk olarak bozması gerekiyordu bu sabah,
Hatta telefonlarına çıkmaması.
Kusura bakmayın ama rahat olan ve suçlu olan tek taraf o kadın değil.
Diğer konunuza yazdım, fakat içeriğini anlatınca bambaşka bir hal almış.
''Bu nasıl kadın '' dediğiniz evli bayanın eşinizle ilişkisi olduğuna dair dedikodusu çıkmış.
Tek başına mı çıkmış ? Karşısındaki muhattabı olan kişi eşiniz..
Demek ki eşiniz bu lafın çıkmasına zemin hazırlayanlardan biri.
Tek suçlu iftirayı atan mı, yoksa kadın mı ? Eşiniz bu konunun neresinde ?
eşimde bunu kabul edmiyor zaten arkadaşça kurduğum samimiyet yanlış anlaşıldı ve masum bir insan benim yüzümden suçlandı diyor.o yüzden koruma durumunda.eşi de eşimle konuşmuş eşim bana herşeyi anlattı pis insanlar böyle konuşurlar sen kafana takma demiş yani olayı büyüten bir tek benim görünür de.
İşte bu erkeklerin koruma içgüsü nelere yol açıyor farkında değiller. Sizi üzmek istemem ama eşiniz bu duygudan uzaklaşmalı.
Unutmasın ki koruması gereken bir yuvası var, o kadının onuru değil. O kadınla çıkan dedikodusunda karısının düştüğü hali, üzülme durumunu v.s düşünüp üzülsün bunu korumaya çalışsın.
O kadında seviyesi korusaydı, seviyesini korumayan bir kadına prim vermeseydi eşiniz.. Eşiniz prim vermeseydi belkide o kadın seviyesini koruyacaktı.
Karşılıklı herşey.Olan size oluyor.
Bu durumda elbetteki fevri davranmamak lazım..Bu yazdıklarımda sizi kışkırtıyor farkındayım..
Sadece sinirlenmeden, naif bir şekilde anlatın.Bu yapılan haksızlığın farkında olsun eşiniz.
geçenlerde bir pskologdan dinledim; yasak ilişki yaşanılan kadın, evdeki eşi taciz etmek istermiş..bu yüzden gecenin bir yarısı erkeğin telefonuna -yakalanma ihtimalini bildiği halde- mesaj gönderirmiş...maksat eş huzursuz olsun,onun varlığını hissetsin vs..sizde öyle bir durum söz konusu değil elbette eşinizden yana olmasa da kadının dedikoduları önemsememesi boş değil...en azından sizi rahatsız etmek istediğinden olabilir..anladığım kadarıyla siz çok fevri davranmak istemiyorsunuz.ters tepmesin diye eşinize çok hissettirmeden içinizde büyütüyorsunuz ama ciddi bir şekilde konuşmalısınız...empati yapmasını sağlayın..nasıl düşünürdü eşiniz..Ayrıca eşinizin işyerinde güvenebileceğiniz ,dedikoduların sebebini öğrenebileceğiniz biri yok mu..yoksa bulun...gerekirse taşının ama o yel.za fırsat vermeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?