vallahi şaşırdım.. kadının rahatlığına şaşırdım.. sizin hala her ne olursa olsun onunla görüşmenize şaşırdım.. kocanızın hala ona söz gelmesin düşüncesine şaşırdım.. ilşikilere şaşırdım. ayy daha ne olsun.. arkadaşım bak laf çıktıysa vardır ufal ta olsa bir aslı. ben ce sen eşine fazla güvenme.. bu dünyada her an her şey oluyor maalesef.. uyanık ol.. tavrını koy kadını sonsuza kadar hayatından çıkar.. ya nasıl görüşebilirsinki. hiç canın yanmazmı merak ettim açıkçası.. eşinin de yok plan yapmışlar yok gitmesek ayıp olur gibi savsak davranışları düşündürücü.. ya madem dedikodu çıkmış eşin neden hala görüşüyor.. ben sana sadece dikkatli ol diyorum 15 yılına güvenme.. nice yuvalar yllar sonra yıkılır.. dikkat et.. çek eşini ve kes o kadınla ilişkini de.. ben ce başka iş bile arasın kendine.. zaten karısını seven ve dedikodularla onu incitmek istemeyen bir mutlaka şimdiye başka iş arayışına girmiş olması gerekirdi.. iş bulunca da oradan ayrılsın bence.. doğrusu bu seni seviyorsa yapması gerekenn de bu.. yok kıvırıyorsa deidkodu vs. ne olacak gibi laflar ediyorsa düşünülmesi gerekir... ya vallla hepiniz çok genişmisiniz be arkadaşım özür dileyerek bunu söylüyorum.. :
aynen..resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak durumu olmuş şu anda.
Arkadaşım ben senin yerinde olsam önce eşime yüklenirim sen elalemin karısını neden koruyorsun derim demek ki millet konuşmaya başladıysa bişeyler var derim kocama tamam derim senin suçun olmayabilir ama o kadının tavırları hareketleri karşıdan böyle anlaşılıyosa o zaman o kadına biri dur diyecek yani önce kocamdan başlardım işe kadına karşı daha mesafeli olmasını söylerdim olmasını söylerdim zaten adam akıllı bi kadınsa bunu anlayıp çekilmesi lazım ama arkadaşaım benim anladığım o kadında bişeyler var dikkat et.Ben gerekenleri kocama söyledikten sonra hala devam ediyosa açıkca söylerim kadına ben rahatsız oluyorum görüşmeye gerek yok derim.Senin eşine demiş kadın eşin rahatsız mı oluyo diye eşinde evet deseymiş neden çekiniyor bu kadar anlamadım illa görüşmek zorunda değilsiniz yani.Valla daha da olmadı o iş yerine gider orda konuşurum kadınla gerekirse de kavga ederim.Tabi biz senin içini aile yaşantını bilemeyiz herkesin olayı farklı ama ben sadece senin yerinde olsam yapacaklarımı söyledim.Sen sen ol kimseye hemen inanma ve o kadınla eşi rahatsızlık duymuyorsa dedikodulardan orda bi iş var.
eşim bu hafta sonundan sonra o aileyle bir daha görüşmeyeceksin merak etme dedi.biz eşimle çok mutluyuz çevremize karşı mutlu bir görüntü sergileriz açıkçası kıskanıldık o aileyle buluştuğumuz günlerde de hep mutluluğumuzu gösterirdik hatta karı koca hiç kavga etmezmisiniz bile dendi onlar tarafından gidip saçlarını yolasım var aslında. bir tek ben şüphelendiğim için eşine güvenmeyen bir kadın rolü sergilemek istemedim eşimin ve benim gururu için.eşim belli etme bana güvenmediğini dedi.onlar birbirine güvenen bir aileymiş biz ufacık bi rüzgarda sarsılmışız eşime göre.
tubaokutan eşim bana ilk söylediğinde ben de bu atasözünü aklımdan geçirdim.ama eşim bana çok bağlı iş çıkışı hep birlikteyiz ben den ayrı plan yapmaz.15 yıllık evliyiz hiç samimi arkadaşımız olmadı desem yeri var.hep belli bir derece de kaldık arkadaşlık ilişkilerinde.işten yorgun geliriz evede birlikte keyifli zaman geçirmek hep mutlu etmiştir bizi eşimde ben de ya biz hiç kimseye ihtiyaç duymadan ne mutlu yaşıyoruz diye de söyleriz birbirimize...yaklaşık 8 ay önce dışarı akşam yemeğine çıktık bu aileyle.sonra eve davet ettiler.sonra biz onlara.eşi bi ara 2 ay işsiz kaldı.sürekli eşimin ofisinde.bi samimiyet.hadi akşam bize gelin muhabbeti.bu kış böyle stres geçti anlayacağınız.anlatmaya çok ihtiyacım ne olur mazur görün ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKTIĞINI FARZETSEK BİLE BEN BU AİLEYLE GÖRÜŞMENİN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HAKSIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNEN VARSA LÜTFEN YAZIN BÖYLE Bİ OLAY ÇEVRENİZDE DUYDUNUZ MU?BEN HİÇ KİMSEDEN NEFRET ETMEDİM ŞİMDİYE KADAR BU KADININ KOCASISININ GENİŞLİĞİ BENİ ÇILDIRTIYOR...
eşim bu hafta sonundan sonra o aileyle bir daha görüşmeyeceksin merak etme dedi.biz eşimle çok mutluyuz çevremize karşı mutlu bir görüntü sergileriz açıkçası kıskanıldık o aileyle buluştuğumuz günlerde de hep mutluluğumuzu gösterirdik hatta karı koca hiç kavga etmezmisiniz bile dendi onlar tarafından gidip saçlarını yolasım var aslında. Bir tek ben şüphelendiğim için eşine güvenmeyen bir kadın rolü sergilemek istemedim eşimin ve benim gururu için.eşim belli etme bana güvenmediğini dedi.onlar birbirine güvenen bir aileymiş biz ufacık bi rüzgarda sarsılmışız eşime göre.
tabi ben senin eşini tanımıyorum sen öyle diyorsan öyledir canım ama o aileyle görüşmeme kararını destekliyorum.doğrusu bu çünkü.eşin bu konu hakkında görüşmeme hakkında ne düşünüyor peki.birde acaba bu kadının kocasının bu olaylardan haberi var mı?[/QUO onun eşinin haberi var mı bilmiyorum ama eşiminyanına gelip aynı muhabbetler eskisi gibi.dün akşam otururken bile aradı çağırdı.eşim yok biz gelmeyelim size afiyet olsun dedi.zaten önceki buluşmalarımızda kadının kocasının onun ne kadar rahat bir insan olduğunu anlamış bunu da eşime belirtmiştim.o adam için söylediğim kötü kelimeyi telaffuz etmek istemiyorum.görüşmeme hakkında kız benim yüzümden suçlandı diye üzülüyordu şimdi ben kararımı kesin bildirdim yoksa onu arar ben söylerim dedim.şimdi görüşmeyeceğiz diyor.
bu durumu ben yaşadım uzak dur canım o kadından kocasından uzak dur görüşmek istemediğini eşine net bir şekilde söyle.eşin araya mesafe koysun
şimdi bana söz verdi ailecek görüşmeyeceğiz diye ama ben kadına birşey diyemiyorum çünkü o gayet rahat sadece eşimi engelleyebiliyorum ofisi görmüyorum tabii eşimin anlattığı kadarıyla biliyorum eşime güveniyorum ama bu dedikoduya meydan vermeyecekti şimdi de ofiste de isterse tavırlarıyla belli edebilir.15 yıllık evliyiz hiç bir hatasını görmedim bu bela kadın musallat oluncaya kadar omasum diyor insanlara iftira atıyorsun diyor bir kadın eşinden başka bir erkekle samimi olmamalı bence...
en iyi yaşayan anlar mihriban.çok zor günler geçirdim.çok mutlu olduğum güvendiğim eşim bir erkek olarak gururuna yediremedim ortada bir şey olmadığını düşünürsek çünkü iyi arkadaştık.aslında arkadaşlık da değilde birlikte eğleniyorduk işte.olaydan beri yaklaşık 1 aydır görüşmüyorum ama sadece ben.eşide geliyor yine kocamın yanına ama eşim davetlere hayır diyor sen ne yaşadın mihriban anlatmak istersen dinlerim paylaşırım
yorumlarınız için çok sağolun.kadının ve eşimin ve onun suçsuz olduğunu düşünebilirseniz (eşimin dediği gibi bu bir dedikodu değil yalan bir iftira insanların günahını alıyorsun)bugün yine tepem attı.eşim kadına bundan sonra sabahları seni arabayla işyerine almam doğru olmaz demişti de ben gocunmuyorum siz niye gocunuyorsunuz demişti ya kadın da o günden beri kendi aracıyla gidiyordu bu sabah aradı eşim aracı aldı beni alırmısınız eşimde tamam dedi.ne oluyor dedim ben söyleyeceğimi söyledim ne yapayım diyor bakalım yarın devam edecek mi bütün günüm mahvoldu gerçekten çıldıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?