- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi Eflatun1234
-
Hayır o bana çok yardım etmiş. Çalışmıyodu evde oturuyodu mecbur annemle beraber yardım etti ama karşılığında bilezik beklediğini yeni anladimNişanda bizde kız tarafı birşey takmaz.Erkek tarafıda durumuna göre takar.Ablanız bi tuhaf bilezik için mi nişan yapıyomuş hayret yani...
Bizimkiler beni milyoner sanıyor biri bişey takmaz biri 250 tl bişey takar bendende en az bilezik beklerlerBence altın bi kolye al garanti iş yada bileklik. Ay nasıl kardeşlerinvar ya ben ablamın düğününde hiç param yok borc falan bi takıv aldım ablam ertesi güngeri verdi git bozdur kendini ssıkıntıya sokma diye :))
Bizimkiler beni milyoner sanıyor biri bişey takmaz biri 250 tl bişey takar bendende en az bilezik beklerler
Düğünde bilezik takmış ama ben zaten düğünde bilezik takıcam. Nişanda niye bilezik bekliyorlar benden anlamadım benimde ödemelerim var bildikleri halde bunu yapiyolarnişanda kız tarafı takmaz diye biliyorum bende.ama sizde adetler öyleyse bilemeyiz tabi.kendi bişey takmamış beklemesi ne saçma.sinir oldum ablana :/ bileklik gibi bişey alabilirsin.
Yok onlara gelince benim bi isteğim yok ne takıcaksaniz siz karar verin diyor.Valla bebeğin olacakmış,hesap ettiğin masrafların cok daha üstüne cıkacaksındır.O yüzden ben olsam hiç kendimi sıkıntıya sokmam.Zaten ayıbı yapan ablan,gözüne soka soka bilezik istiyo o kadar çok biliyosa kaynanasından istesin.
Bide bas bas bağırıyor ben ona bilezik taktım diye tamam bilezik taktı ama annemin bana takıcagini taktı yani ektra bişey almadı ki.Ablaniz ayip etmis.Taktigi seyi soylemesine gerek yok,zaten onuda anneniz almis.
Ben boyle seylerden pek anlamam ama durumunuza gore bi hediye takarsiniz.Dugununde imkanlariniz olcusunde daha iyi bisey takarsiniz.
Bizim nisanda da düğünde de takılıyor. Annem zaten bana takmam için bilezik vericek bu onun yanında ayrı bi bilezik bekliyorValla canim sende evleneceksin borcunda varmış kendiside bisey takmamis. Annen ona nasıl yaptıysa sana da yapsın sanada versin bi bileklik tak . mecbur değilsin yanı. O değilde nişanda ne takısı oda ilginç
düğünde o ne taktıysa sende takarsın canım zaten.nişanda bilezik beklemeleri çok saçma heleki bu durumdayken.bazı insanlar nişanı,düğünü "altın" olarak gördükleri için mutlu olacakları ana odaklanamıyorlar.senin ablandakide o hesap :) sen genede ne alacaksan söylede nişanda surat yapmasın sende üzülmezsinDüğünde bilezik takmış ama ben zaten düğünde bilezik takıcam. Nişanda niye bilezik bekliyorlar benden anlamadım benimde ödemelerim var bildikleri halde bunu yapiyolar
Bizim nisanda da düğünde de takılıyor. Annem zaten bana takmam için bilezik vericek bu onun yanında ayrı bi bilezik bekliyor
Ben olsam inadimdan sadece annemin verdiği bileği takardimBizim nisanda da düğünde de takılıyor. Annem zaten bana takmam için bilezik vericek bu onun yanında ayrı bi bilezik bekliyor
düğünde o ne taktıysa sende takarsın canım zaten.nişanda bilezik beklemeleri çok saçma heleki bu durumdayken.bazı insanlar nişanı,düğünü "altın" olarak gördükleri için mutlu olacakları ana odaklanamıyorlar.senin ablandakide o hesap :) sen genede ne alacaksan söylede nişanda surat yapmasın sende üzülmezsin[/QUO
valla bişey takmadigi halde taktiğima surat yapicaksa yapsın napim benim bi ton masrafim var kimse bana sormuyor bi çorap bile almadılar bebeğime.
Annem bi çeyrek tak dedi ben yinede az olurmu diye ablama sordum o annemden daha beter çıktı. Kendi 250 tl lik bişey alicak mis banada 1200 ayir kenara onla al diyor.Ben olsam inadimdan sadece annemin verdiği bileği takardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?