Bu nasıl bişey ya.

illaki takmanı bekliyor ya canım ondan söyle ne alacaksan diye dedim.aranız nasıl bilmiyorum ama bu tatsız münakaşadan sonra bozulur gibi

benim anlamadigim;

anne nisanda ablaya takmak icin bilezik veriyor, bu durumda mevzu niye karisiyor?

annenizin aldigi bilezigi takarsiniz, kendi butcenizle de sonra ceyizine bir sey alirsiniz. bu bir de abla olacak.
Onu annem verdi ama ben düğünde bilezik taktım sen çeyrek diyosun dedi . Düğünde bende zaten bilezik takıcam nisanda da en az 1200 luk taki bekliyorlarmış benden ki biliyorlar bebeğin eksiklerini tamamladigimizi

Kardeşiniz olan ablalarınızdan bahsediyorsunuz değil mi?
Samimiyetten abla dediğiniz kişiler değil.
Nasıl kardeşlik bu?
Evlenecek olan ablanızın yaptığı çingenelikten öte...
Sizin de tavrınız hoş değil.
Benim bildiğim evlenecek olan kişiye isteği sorulur, bir arzusu yok ise kardeşler birleşerek güzel bir set belki değerli taşlı bir bileklik, kolye alabilirsiniz ya da evine bir ihtiyacını giderebilirsiniz.
İlla yakasına ya da koluna mı iliştirmek gerekiyormuş?

Onu annem verdi ama ben düğünde bilezik taktım sen çeyrek diyosun dedi . Düğünde bende zaten bilezik takıcam nisanda da en az 1200 luk taki bekliyorlarmış benden ki biliyorlar bebeğin eksiklerini tamamladigimizi

bu bencilliktir. 1200luk taki da alinir 12000 de ama bunu surata vurmayana, kardesim ne geregi var simdi bebek yoldayken diyene. hic uzmeyin kendinizi ve bence esinizi da dahil etmeyin; ne olursa olsun aile. boynu bukuk kalmak istemez insan. bir beklesin bakalim onun dugunu gelsin, nisan denilen sey bir adim son durak degil. yol mu alir yolda mi kalir. nasil bir narsistlik bu.

Annem bi çeyrek tak dedi ben yinede az olurmu diye ablama sordum o annemden daha beter çıktı. Kendi 250 tl lik bişey alicak mis banada 1200 ayir kenara onla al diyor.
Ayiramam diceksin olacak bitecek. Benim ablamda benimle tavırlı konuşmuyor neymiş arabayı vermedik üstünden 1 yıl geçti hala tavırlı. Ustelik ablamin kocasi bizim arabamizi kullanamadi, frenleri sorumluydu ve tekerlekleri kabak degismeliydi kayıyor durmuyordu . Bunu anlattigim halde kizdi tavir aldi bana da kocama da. Hep tersliyor sanki ben abla oda ergen. Bana ne Abla o benmiyim abla. Sizde öyle düşünün bence. Çünkü ben anladım ki insanlara ablaniz dahi olsa iyilik yaptığınız sürece iyisiniz. Bir kere istedikleri bişey olmasın sizden kötüsü olmuyor maalesef.

Ablamin yaptığı yanlış olabilir ama sen ona çingene diyemezsin kendine gel. Kaldıki ben ablama sormadım büyük ablama sen ne takıcaksin diye sordum nisanlanicak olan ablam yanindaymis öyle konuya dahil oldu bizde biliyoruz nisanlancak kişiyle bunların konusulmicagini

Hayır aliyim borcum olmasa bebeğin eksikleri olmasa. Ama benimde durumum suan iyi değil ben yinede bişeyler almaya çalışırken onun bişey takmadigi halde hem begenmeyip hemde ben yardım etmiştim sana demesi çok zorunda gitti. Şuan karnim ağzımda bende mi ona temizlik yapıyım eve gelicekler diye

Çingene ile çingenelik bir davranış sergilemesi arasındaki farkı anlayamayacak düzeyde olmanız, bütün bir muhabbeti yanlış anlattığınız izlenimi verdi.
Ayrıca bu nişanlanacak kişiye sorulur ne arzu edersin, beğendiğin bir şey var mı diye.
Burada da görgü yoksunu olmanızın ceremesini çekmişsiniz.
Size bol bol maddi kaygılı 1200lük bağrışmalı abla kardeş ilişkisi diler, eyvallahımı sunarım!

Valla morelim bozuldu hepimizin durumu ayniyken üstüne benim borcum ve alicaklarim varken beni yoluncak tavuk gibi görmeleri zoruma gitti. Kaldıki bana evde nisan yaptılar ben tamam dedim hemen kabul ettim bu ablama bide dışarda yemekli nisan yapiyolar 7 8 bin fazladan para vericekler.

Bi cümleyle herseyi anladığını sanan senle hiç ugrasamam zaten morelim bozuk edebiyatını iki adım ötede yap.

Benim kızım da 1 yaşındaydı ablamın evi temizlenip yerlestrilcekti kış ayıydı ve ben gidemedim ablamda bana kızdı babam da ablama kızmış ev buz gibi temizlik var o kızı getirip te nerde yutacak nerde doyuracak bu soğukta hasta mi olsun diye ve ablam bana birşey diyemedi. Sanırım büyük birinin sizde de araya girmesi gerekli. Bence anne nize anlatın durumu ablanizla bir konussun.

Bi cümleyle herseyi anladığını sanan senle hiç ugrasamam zaten morelim bozuk edebiyatını iki adım ötede yap.
Konu başlığına algılama düzeyinizi ekleyiniz ki benim gibi çoğu insan girip de erişemeyeceğiniz cümleleri boşa kurup zaman harcamasın.

Annem zaten benim tarafımda o bişey takmadi sende bi çeyrek tak kızım dedi. Ben diğer ablamdanda fikir aliyim bu hafta sonu alırım dedim ama bi baktım iki ablam aralarında bilezik alır diye ayarlamışlar karşılığı da bana yardım etmiş kına dizmesinde nisan yemeğinde. O zaman evdeydi yaptı çalışıyo olsaydı zaten bişey beklemezdi kimse Kaldıki diğer ablam çalıştığı halde ona bana bişey takmadi.

bunlari dusunup uzmeyin kendinizi. her anne - baba butun cocuklarina ayni seyi sunmak ister ama donemlere gore farkliliklari olusur. kasitli bir ayrimcilik degildir bu. muhakkak arada bir eksiklik varsa size karsi, farkli bir sekilde telafi edeceklerdir zaten.

ablalarinizi da kaideye almayin, kan bagi her zaman belirleyici unsur degildir kardeslikte.

Konu başlığına algılama düzeyinizi ekleyiniz ki benim gibi çoğu insan girip de erişemeyeceğiniz cümleleri boşa kurup zaman harcamasın.
KOnu sahibi benim istediğim başlığı koyarım giren insan içeriğin ne olduğunu anlıyor. Çingenelik yapan bi insan zaten çingene dir benim için senin gibi çok bilmislik yapan bi insanda ablam hakkında böyle yorum yapamaz hala çok konusuyosun çık konumdan konuşma dha

Yapsınlar para benden çıkmıyor benim için nisan nisandir ama böyle yapması beni çok şaşırttı ben ablamın hiç bu yüzünü gormemistim

Yapsınlar para benden çıkmıyor benim için nisan nisandir ama böyle yapması beni çok şaşırttı ben ablamın hiç bu yüzünü gormemistim
buna hayat deniyor :) yasiniz kac bilmiyorum ama daha cok sey goreceginiz asikar. onemli olan bunlardan ne kadar kar ve zararla etkilenecegimiz.

para - esya - hediye ile mutlu edilecek kisiler zaten dost ve aile degildir der annem ki butun hayati hediye almakla gecmistir. bu bana bir derstir. sizle de paylasmak isterim. ablaniz yahut hayatinizdaki herhangi biri yarin size gidelim bugaboo alalim diyecekler mi mesela? o vakit sizin de su noktada aksi bir yatirimi onlar icin dusunmemeniz gerekir. bunu beklemek birakin onlarin gafleti olsun.

Çingenelik yapan ablanız ama asıl çingene sizsiniz, ailede var herhalde bir şey.
Seviyeniz yerlerde resmen.
Üye olurken keşke terbiye ve seviye sınavı gibi bir şey olsa da, her nefes alan canlımsı gelip buraya yazamasa.
Hayatım boyunca benimle karşılaşma şansına sahip olamayacak kişilikler gelip burada sokak jargonuyla cevap veremese.
Ah keşkeler...
Ay pardon konunuzdan kovulmuştum değil mi?
Şuan uçan halıma binip kendi seviyelerime çıkma zamanı biraz uzun sürecek ama neyse...

Düğünde bilezik takmış ama ben zaten düğünde bilezik takıcam. Nişanda niye bilezik bekliyorlar benden anlamadım benimde ödemelerim var bildikleri halde bunu yapiyolar
Sen milyoner bile olsan bu sekilde sana emrivaki yapmalari cok yanlis ama ya
İnsan biraz dusunur bunlarin bebekleri olacak borclari var vs diye, ne paragoz ablalarin varmis
Bosver canim sen kendini yorma al ceyregini git nisana tak olsun bitsin, taki icin de sana surat yapiyorsa sallama

onlar size taki taksin dogumunuz yaklasmis zaten.
nisanda da kiz tarafi bisey takmaz,kendilerine yolacak tavuk ariyorlar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…