• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bosanma istegidir?

Elinde bıçakla geldi deyince size saldırdı sandım. Kendi korkmuş olabilir.

Canim daha önceki konulari da okudum.genel bi sonuca varmak gerekirse bu evliligi devam ettirmen senin için hiç iyi olmayacak.esin olacak adama bisey olmaz zaten.ailesiyle birlikte seni hasta edip çıkarlar.
Yasın daha çok genc.meslegin de var.ayrilsan ailen de arkanda durur.çocugun da yok.e ne duruyorsun.kendine bunu yapmalarina izin verme.
Bir evliligin travmasi belki uzun belki kısa sürebilir fakat hergün bu ızdiraba devam etmek süreci uzatacak.ve keske daha once bosansaymisim diceksin.ne yazık ki şu yasıma kadar acı bisey öğrendim.o da insanlarin deģişmediği...
Senin gibi bi kız vardı mahallemizde.okulu bitirdi ve öğretmen olarak atandi.sonra birini sevdi evlendiler.adam siddet uyguluyormus.annesi babasi bi süre sonra kızlarini alıp geldiler.kız bütün acısına ragmen esini özlüyordu.travma kaçınılmaz ve şeytan insanın aklina giriyor.pişman gibi oluyor ama aslinda yanıltıcı bi duygu.
Sonra 1 sene gecti.aynı okulda tanistigi bi adamla çok mutlu bi evlilik yapti.cocuklari oldu.
Ve biz mahallecek onu kınamadık.adama lanet okuduk.elalem ne der dusünme sakın
Herkes herkesin ne oldugunu biliyor zaten.önceliğin mutluluğun olsun.kim ne der diye hayatini erteleme.eziyet etme kendine.
Önünde çok güzel yıllar var.ins karşına Rabbim sevgilisini çıkarır.

Ya da kendi mi korktu acaba yanınızda uyudu:halay:

Konuyu okuyunca ilk bunu düşündüm
Baksana içerde biri var diyor kadına hadi gel bakalım diyor hani es kaza biri varsa kendine bişey olmasın mantığı mı ne

Bide konu sahibi hanim ,bunda umitlenecek bişey bulamadım ben

Sana hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguluyor eşin aylardır. Sen hala bana sarılıp uyumak istedi niye ümit verdi diye mi üzülüyorsun? Sanırım yaşının verdiği toyluk. Boşanmayı senin talep etmen gerekiyor asıl. En güzel yıllarını böyle mi geçireceksin? Bence kesinlikle psikolojik yardım almalısın. Bu saplantı gibi bişey. Kendini bu kadar değersiz görme rica ederim. Allah yardımcın olsun.

Eşiniz boşanmak istiyor ve yatak odasını parselliyor ve siz kanepede uyuyorsunuz, elinde bıçakla gecenin bir vakti sizi dürtüp evde biri var deyip tırsarak atraksiyon yaratıyor, sonrasında da korkusundan gelip sizinle yatıyor, sabah olunca da boşanmaya gidelim diyor, soğumak için yeterli sebepler oluşmuş aslında.Yalvarmayın, ağlamayın lütfen, siz bunları yaptıkça o daha da kendini bir şey sanacak, kıymetiniz filan da kalmayacak, siz şu şartlarda boşanmayalım diyen taraf olursanız, en ufak bir anlaşmazlıkta ben zaten boşanacaktım sen yakamı bırakmadın diyecek. İki yıl öncesine kadar ağzından " bu iş yürümez" cümlesini düşürmeyen bir eşle birlikteydim, kavga etsek annesinin evine koşardı, ben aptallık edip her seferinde alttan aldım, sonra bir gün dank dedi. Sen bilirsin, ayrılmak isteyen biriyle ben de birlikte olmak istemem dedim, evden gitti aramadım, kendisi dönüp geldi ama başka bir kişi olarak geldi, iki yıldı bu iş yürümez ya da ayrılalım cümlelerini ağzına bile almıyor.Tavsiyem nasıl istiyorsa öyle olsun, zaten boşanmak istemiyorsa kendisi geri adım atacaktır.

En iyisi topla bavulunu ben de artik seni istemiyorum de git. Hic bisey senden onemli degil

Ayrılmak elbet kolay değil olmayacak ancak bu tavırda bir adamdan koca da olmaz baba da
Arkadaşlar sizi biraz ağır eleştirmişler bu kadarına gerek yok herkesin yükü kendine agir
Herkesin arkasında sağlam bir ailesi olmayabilir
Tamam ayrılalım dememenizi vs gurursuzluk adletmekte acimazlik olmus. Bırakın istiyorsa ayrılsın sizi istemeyeni siz de istemeyin cava gösterin ancak dozunda.en azından yarın birgün bittiginde benim vicdanim rahat adim attın dersiniz

Önceki konuma bakarsanız problemlerim yaziyor. Kisaca 9 aydir evliyiz surekli tartismalarimiz oluyordu.evel gece esim avukatla gorustugunu bosanmak istedigini söyledi. Bende gurursuzluk edip aglayip sarilnak istemistim izin vermemisti. Dün gece ise hic konusmadik ben oturma odasinda uyumusum saat 2 beni uyandirdi elinde bicak baktim diyor evde biri var gel bak. Resmen ölecektim korkudan uykulu o ani gorunce. Ne oldu diyorum gel diyor gittim kapidan ses geliyor meger ruzgardanmis. Kizdim kendisine cok korktum diye. Geldi yanimda uyudu sabaha kadar. Simdi ise bugun avukata gelecekmisin diyor. Bende dedim git ne yapiyorsan yap gelmiyorum. Cikti gitti.
Allah askina bosanmak isteyen insan yaninda uyumak istermi. Ne yaomaya calisiyor bu adam. Sinirlerim altust oldu haykirarak agliyorum gogsume agrilar giriyor.madem ayrilacaksin niye yanimda yatiyorsun bu kandirmak degilmi arkadaslar? Dusuncelerim fikrim zikrim durmus durumda. Birazdan ise gidecegim. Ne yapayim bu sekilde icim yanıyor
İlk bir sene zordur bence bir terapist desteği alın ne derece sorunlu bilmiyorum ama şidddet psikolojik şiddet vs yoksa bir deneyin onun da kafası karışık belli

Back
X