Eşiniz boşanmak istiyor ve yatak odasını parselliyor ve siz kanepede uyuyorsunuz, elinde bıçakla gecenin bir vakti sizi dürtüp evde biri var deyip tırsarak atraksiyon yaratıyor, sonrasında da korkusundan gelip sizinle yatıyor, sabah olunca da boşanmaya gidelim diyor, soğumak için yeterli sebepler oluşmuş aslında.Yalvarmayın, ağlamayın lütfen, siz bunları yaptıkça o daha da kendini bir şey sanacak, kıymetiniz filan da kalmayacak, siz şu şartlarda boşanmayalım diyen taraf olursanız, en ufak bir anlaşmazlıkta ben zaten boşanacaktım sen yakamı bırakmadın diyecek. İki yıl öncesine kadar ağzından " bu iş yürümez" cümlesini düşürmeyen bir eşle birlikteydim, kavga etsek annesinin evine koşardı, ben aptallık edip her seferinde alttan aldım, sonra bir gün dank dedi. Sen bilirsin, ayrılmak isteyen biriyle ben de birlikte olmak istemem dedim, evden gitti aramadım, kendisi dönüp geldi ama başka bir kişi olarak geldi, iki yıldı bu iş yürümez ya da ayrılalım cümlelerini ağzına bile almıyor.Tavsiyem nasıl istiyorsa öyle olsun, zaten boşanmak istemiyorsa kendisi geri adım atacaktır.