- 27 Nisan 2009
- 2.670
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.959
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok boşanma olacak, nikah iptali olmayacak. Ama 1 yıl dolmadığı için anlaşmalı değil çekişmeli olacak. Fakat ilk celseye ikiniz de gidip, boşanmak istediğinizi söylerseniz hakim boşar ilk celsede zaten.Bu ne oluyor ilk defa duyuyorum
Bu ne oluyor ilk defa duyuyorum
Korkudan uyumuştur. Bu saatten sonra kapımda ağlasa ben boşarım. Sen nasıl yalvarma gibi bir durumu kendine geçirdin akıl alır gibi değil. Varsayki senin bu yalvarmalarin ise yaradı ve boşanmadınız, bundan sonra o evde ve evlilikte zerre ağırlığın olmayacak. Sıfırın altında olacak değerin. Sen şu andan itibaren salya sümük yalvararak onu yanında tutan kadınsın. Istediği saatte gelecek gidecek, isterse aldatacak. Ne isterse onu yapacak.Önceki konuma bakarsanız problemlerim yaziyor. Kisaca 9 aydir evliyiz surekli tartismalarimiz oluyordu.evel gece esim avukatla gorustugunu bosanmak istedigini söyledi. Bende gurursuzluk edip aglayip sarilnak istemistim izin vermemisti. Dün gece ise hic konusmadik ben oturma odasinda uyumusum saat 2 beni uyandirdi elinde bicak baktim diyor evde biri var gel bak. Resmen ölecektim korkudan uykulu o ani gorunce. Ne oldu diyorum gel diyor gittim kapidan ses geliyor meger ruzgardanmis. Kizdim kendisine cok korktum diye. Geldi yanimda uyudu sabaha kadar. Simdi ise bugun avukata gelecekmisin diyor. Bende dedim git ne yapiyorsan yap gelmiyorum. Cikti gitti.
Allah askina bosanmak isteyen insan yaninda uyumak istermi. Ne yaomaya calisiyor bu adam. Sinirlerim altust oldu haykirarak agliyorum gogsume agrilar giriyor.madem ayrilacaksin niye yanimda yatiyorsun bu kandirmak degilmi arkadaslar? Dusuncelerim fikrim zikrim durmus durumda. Birazdan ise gidecegim. Ne yapayim bu sekilde icim yanıyor
Öyle bir şey yok. nikah iptali için bambaşka şartlar lazım. Bilmediğimiz konularda insanları da yanlış bilgilendirmeyelim.Boşanma değil de nikah iptali olur bir yıl dolmadığından.
Şu kadar zamandan önce boşanamazsınız diye bir konu yok. Bazen hakim insiyatif kullanıp tekrar deneyin diyebilir ama boşanmak istiyorsan boşanırsın. Nikah iptali bambaşka koşullarda geçerli ve hiç evlenmemiş görünüyorsun kağıt üzerinde.Bu ne oluyor ilk defa duyuyorum
Su meshur 3 saatlik konunuzu okudum demin. Niye bu kadar laçkalaştirdiniz bu evliligi? Ananiz babaniz da bikmistir eminim. 40 kere gidip gelmissiniz ailenizin yanina. Hep ayni terane. Siddet gorup gorup başa sariyorsunuz. Bu gencecik yasta neden boyle bir hayati reva goruyorsunuz kendinize. Bir de ogretmenmişsiniz. Ne verebileceksiniz siz cocuklara? Cocugumun boyle bir ogretmeni olsun istemezdim. Sizin evliliginizin hic oluru yok. Bosanmaniz sart. Ve de tedavi olmalisiniz muhakkak. Onca sey yasamissiniz hala yaninizda yatti diye acaba bosanmaktan vaz mi gecti diye burda bir umit verilmesini bekliyorsunuz.![]()
Boşanmak istemesinin sebebi ne peki.Önceki konuma bakarsanız problemlerim yaziyor. Kisaca 9 aydir evliyiz surekli tartismalarimiz oluyordu.evel gece esim avukatla gorustugunu bosanmak istedigini söyledi. Bende gurursuzluk edip aglayip sarilnak istemistim izin vermemisti. Dün gece ise hic konusmadik ben oturma odasinda uyumusum saat 2 beni uyandirdi elinde bicak baktim diyor evde biri var gel bak. Resmen ölecektim korkudan uykulu o ani gorunce. Ne oldu diyorum gel diyor gittim kapidan ses geliyor meger ruzgardanmis. Kizdim kendisine cok korktum diye. Geldi yanimda uyudu sabaha kadar. Simdi ise bugun avukata gelecekmisin diyor. Bende dedim git ne yapiyorsan yap gelmiyorum. Cikti gitti.
Allah askina bosanmak isteyen insan yaninda uyumak istermi. Ne yaomaya calisiyor bu adam. Sinirlerim altust oldu haykirarak agliyorum gogsume agrilar giriyor.madem ayrilacaksin niye yanimda yatiyorsun bu kandirmak degilmi arkadaslar? Dusuncelerim fikrim zikrim durmus durumda. Birazdan ise gidecegim. Ne yapayim bu sekilde icim yanıyor
Ona istediği gibi hayat veremiyormusum ve dusunce tarzim zitmis. Surekli zitlasma oluyor diyeBoşanmak istemesinin sebebi ne peki.
Bunlara rağmen devam etmemelisin bence inat etmenle kendini küçük düşürürsün.kolay değil tabiki ama.Allah yardımcin olsunsebepleri bunlar... eski konusundan alintiladim:
"....Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetture gir dedi yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus..."
Siz severek mi evlendiniz görücü usulü muBunlara rağmen devam etmemelisin bence inat etmenle kendini küçük düşürürsün.kolay değil tabiki ama.Allah yardımcin olsun
Severek 3 yil gorustukSiz severek mi evlendiniz görücü usulü mu
O zaman seni açık tanıdı neden değiştirmek istiyor . bilmiyorum ama belki ailesi dolduruyordur daha iyisini buluruz falan diye ama sen ona ayrılmayalım diye direttikce ters Teper gibi sanki.peki özel olmazsa çocuk olmamasında senden kaynaklı bir sorun mu varSeverek 3 yil gorustuk