- 9 Ocak 2012
- 15.591
- 30.234
- 798
nikah iptali düğün ve karı koca hayatı başlamazsa olur. 1 yıl dolmayınca çekişmeli boşanma olur anlaşmalı olmaz.Boşanma değil de nikah iptali olur bir yıl dolmadığından.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nikah iptali düğün ve karı koca hayatı başlamazsa olur. 1 yıl dolmayınca çekişmeli boşanma olur anlaşmalı olmaz.Boşanma değil de nikah iptali olur bir yıl dolmadığından.
+1000000000Su meshur 3 saatlik konunuzu okudum demin. Niye bu kadar laçkalaştirdiniz bu evliligi? Ananiz babaniz da bikmistir eminim. 40 kere gidip gelmissiniz ailenizin yanina. Hep ayni terane. Siddet gorup gorup başa sariyorsunuz. Bu gencecik yasta neden boyle bir hayati reva goruyorsunuz kendinize. Bir de ogretmenmişsiniz. Ne verebileceksiniz siz cocuklara? Cocugumun boyle bir ogretmeni olsun istemezdim. Sizin evliliginizin hic oluru yok. Bosanmaniz sart. Ve de tedavi olmalisiniz muhakkak. Onca sey yasamissiniz hala yaninizda yatti diye acaba bosanmaktan vaz mi gecti diye burda bir umit verilmesini bekliyorsunuz.![]()
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma arkadaşımKararsiz şu an ve erkeklige b.k sürdürmek de istemiyor. Ama ben senin yerinde olsam kendi avukatımı ayarlar bi protokol ve boşanma dilekçesi hazirlatir önüne atardım imzala diye. Öyle değil böyle bosanılir derdim.
gururundan bosanmak ıstemıyorum dıyemıyorÖnceki konuma bakarsanız problemlerim yaziyor. Kisaca 9 aydir evliyiz surekli tartismalarimiz oluyordu.evel gece esim avukatla gorustugunu bosanmak istedigini söyledi. Bende gurursuzluk edip aglayip sarilnak istemistim izin vermemisti. Dün gece ise hic konusmadik ben oturma odasinda uyumusum saat 2 beni uyandirdi elinde bicak baktim diyor evde biri var gel bak. Resmen ölecektim korkudan uykulu o ani gorunce. Ne oldu diyorum gel diyor gittim kapidan ses geliyor meger ruzgardanmis. Kizdim kendisine cok korktum diye. Geldi yanimda uyudu sabaha kadar. Simdi ise bugun avukata gelecekmisin diyor. Bende dedim git ne yapiyorsan yap gelmiyorum. Cikti gitti.
Allah askina bosanmak isteyen insan yaninda uyumak istermi. Ne yaomaya calisiyor bu adam. Sinirlerim altust oldu haykirarak agliyorum gogsume agrilar giriyor.madem ayrilacaksin niye yanimda yatiyorsun bu kandirmak degilmi arkadaslar? Dusuncelerim fikrim zikrim durmus durumda. Birazdan ise gidecegim. Ne yapayim bu sekilde icim yanıyor
nedemek neden büyütüyosunuz ya nasıl bi anlayış bu siz boşanmayı kolay bişey sanıyosunuz heralde insan başına gelmeyince anlamıyo galiba tuhaf.Adam sizi sevmiyor ve evlendigine pisman olmus.Yani herkes pisman olabilir, siz de pisman olabilirdiniz. Neden buyutuyorsunuz anlamiyorum. Cocugunuz da yok, ayrilin, baksa insanlarla yolunuza devam edin. Sizin ayrilmayi istememe nedeniniz esinizi sevmeniz mi, yoksa kulturel ve ekonomik sebepler mi?
Ya da kendi mi korktu acaba yanınızda uyudu![]()
Canım ya.. sen eşini seviyorsunÖnceki konuma bakarsanız problemlerim yaziyor. Kisaca 9 aydir evliyiz surekli tartismalarimiz oluyordu.evel gece esim avukatla gorustugunu bosanmak istedigini söyledi. Bende gurursuzluk edip aglayip sarilnak istemistim izin vermemisti. Dün gece ise hic konusmadik ben oturma odasinda uyumusum saat 2 beni uyandirdi elinde bicak baktim diyor evde biri var gel bak. Resmen ölecektim korkudan uykulu o ani gorunce. Ne oldu diyorum gel diyor gittim kapidan ses geliyor meger ruzgardanmis. Kizdim kendisine cok korktum diye. Geldi yanimda uyudu sabaha kadar. Simdi ise bugun avukata gelecekmisin diyor. Bende dedim git ne yapiyorsan yap gelmiyorum. Cikti gitti.
Allah askina bosanmak isteyen insan yaninda uyumak istermi. Ne yaomaya calisiyor bu adam. Sinirlerim altust oldu haykirarak agliyorum gogsume agrilar giriyor.madem ayrilacaksin niye yanimda yatiyorsun bu kandirmak degilmi arkadaslar? Dusuncelerim fikrim zikrim durmus durumda. Birazdan ise gidecegim. Ne yapayim bu sekilde icim yanıyor