- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi sessizsokak
-
eğitimli cahilYok onu dedik kabul etmedi illa bu kadındaymış şifa.Hatta bunu da bi hemşire arkadaşı önermiş ona
Evet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim
Hey Allahim ya.
Kuzenin olsam yemin ederim "yeterince iyi yapmamissiniz demek ki dusmus" der yarasina tuz ruhu basardim.
Bu arada benim dusuk yaptığım gunden 1 gun once evde kv ve gorumcem vardi, ikiside regl olmustu. Bitiricem onları! !!!!
bir de bunların regl kadına , bebeklerini 40ı çıkarana kadar göstermeyen cinsi var.. ona da ben rasladım. daha da kimsenin bebesine yaklaşmıyorum korkudan
Hey Allahim ya.
Kuzenin olsam yemin ederim "yeterince iyi yapmamissiniz demek ki dusmus" der yarasina tuz ruhu basardim.
Bu arada benim dusuk yaptığım gunden 1 gun once evde kv ve gorumcem vardi, ikiside regl olmustu. Bitiricem onları! !!!!
Ondan bizdede varbir de bunların regl kadına , bebeklerini 40ı çıkarana kadar göstermeyen cinsi var.. ona da ben rasladım. daha da kimsenin bebesine yaklaşmıyorum korkudan
Uzaktan görüşüyor evine gelmiyor yada buyur etmiyor uzaktan uzaktan gönülsüz gönülsüz suçlar gibi..Ben de bu yaşımda bile yeni yeni şeyler duyuyorum ağzım açık kalıyor.
Bunun benzeri yeni doğmuş kırkı çıkmamış bebeğe regl olan bir kadın bakarsa bebeğin her yeri kabarırmış.
Duyunca 'siz deli misiniz?' diyorum ama inanmışlar zaten elden ne gelir.
Hiç görüşmesin kuzenin insanla en iyisi.
Ay yazık ya. Gitsin bir kan testi yaptırsın tirot değerleri yüksekse d vitamini eksikse veya bir milyon başka sebepten olabilir. Madem böyle manevi değerleri yüksek bir insan inancı yüksek madem bari şifayı allahtan arasaymış kulundan değil.Yok onu dedik kabul etmedi illa bu kadındaymış şifa.Hatta bunu da bi hemşire arkadaşı önermiş ona
Bizim komşuda böyle bir inanç varmış. 50 kere sordular regl misin diye. Daha da gitmedim bebek sevmeye bile. Daha dogumdan cikali on dk olmus dusundugune bak. Benim bildiğim regl insanlara kirli gözüyle bakmak ortacagda kalmıştı.bir de bunların regl kadına , bebeklerini 40ı çıkarana kadar göstermeyen cinsi var.. ona da ben rasladım. daha da kimsenin bebesine yaklaşmıyorum korkudan
hahahahaOnumuzdeki pazartesiden itibaren istenmeyen gebelikleri sonlandirabilirim arkadaslar.
Istenmeyen gebeliklere bitkisel cozum. Sloder.
hahahahaben şu an ve önümüzdeki 3-4 gün boyunca yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?