Bu nasıl cahillik ya

Doğum yaptığımda ,yanımda bebeği karnında ölen bir kadın vardı,ölü doğum yapmıştı.Kvsi bayağı kültürlü bir kadın gibi gözüküyordu.Gelinine bir konuda kızdı .Dedi ki;O çocuk hamileyken çekirdeği çok yedin,akşam saatinde kapıyı süpürdün ,o yüzden öldü.Kadın zaten lohusa.Saatlerce üzülüp ağladı bu yüzden.Böyle hurafelere inanan çok var ne yazık ki.Allah uzak eylesin bizden.

Ben de bu yaşımda bile yeni yeni şeyler duyuyorum ağzım açık kalıyor.
Bunun benzeri yeni doğmuş kırkı çıkmamış bebeğe regl olan bir kadın bakarsa bebeğin her yeri kabarırmış.
Duyunca 'siz deli misiniz?' diyorum ama inanmışlar zaten elden ne gelir.
Hiç görüşmesin kuzenin o insanla en iyisi.

Uzaktan görüşüyor evine gelmiyor yada buyur etmiyor uzaktan uzaktan gönülsüz gönülsüz suçlar gibi..

Yok onu dedik kabul etmedi illa bu kadındaymış şifa.Hatta bunu da bi hemşire arkadaşı önermiş ona
Ay yazık ya. Gitsin bir kan testi yaptırsın tirot değerleri yüksekse d vitamini eksikse veya bir milyon başka sebepten olabilir. Madem böyle manevi değerleri yüksek bir insan inancı yüksek madem bari şifayı allahtan arasaymış kulundan değil.

bir de bunların regl kadına , bebeklerini 40ı çıkarana kadar göstermeyen cinsi var.. ona da ben rasladım. daha da kimsenin bebesine yaklaşmıyorum korkudan
Bizim komşuda böyle bir inanç varmış. 50 kere sordular regl misin diye. Daha da gitmedim bebek sevmeye bile. Daha dogumdan cikali on dk olmus dusundugune bak. Benim bildiğim regl insanlara kirli gözüyle bakmak ortacagda kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…