- Konu Sahibi sessizsokak
-
gerizekalı kim bilir genetik ne rahatsızlığın var kuş kadar beyni yokmusEvet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim
Olmuyor canım ya neler yaptık gene olmuyor boşuna değilmiş bak bebekler sayemde yaşıyorkirlenmiyor olman için menopoza girmen gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum
kadının psikolojisi bozulmuş demekkiÇıldırmış gibi istiyor çocuk her hamişi kıskanıyor her bebeklik anneyi...
Regl regl uc bes konuya yorum yaptim bilincsizce
Kaciiiiiiin
yok artık yaa bence o kaynana eline fırsat geçmiş du bi tekmede ben vurayım demiş.Doğum yaptığımda ,yanımda bebeği karnında ölen bir kadın vardı,ölü doğum yapmıştı.Kvsi bayağı kültürlü bir kadın gibi gözüküyordu.Gelinine bir konuda kızdı .Dedi ki;O çocuk hamileyken çekirdeği çok yedin,akşam saatinde kapıyı süpürdün ,o yüzden öldü.Kadın zaten lohusa.Saatlerce üzülüp ağladı bu yüzden.Böyle hurafelere inanan çok var ne yazık ki.Allah uzak eylesin bizden.
Ya etrafında bi alay görmüş geçirmiş kadın var.Onlar ne fişekleyen onlar görümce saf biraz.kadının psikolojisi bozulmuş demekki
Hamileler acil çıkışlar şu taraftanRegl regl uc bes konuya yorum yaptim bilincsizce
Kaciiiiiiin
her an internet bağlantımız gidebilir ://
Evet dr beğenmeyenler hoca beğeniyor.Cahillikkomşumun da engelli çocuğu var. ona da lohusayken aynı tabiri kullanmışlar kirli kadın (?) ziyaretine gelmiş demişler. hatta ilk bebeğim doğduğunda regli döneminde olduğu için gelmedi. telefondan fotoğrafına baktı. ne kadar öyle şeylere inanmadığımı söylesem de ikna edemedim. kötü sonuçları hurafelere bağlamak en kolay çözüm galiba.
maalesef görmüş geçirmiş bir sürü cahil insan var arkadaşım, keşke herşey görüp geçirmeyle olsaydı... o kadının da zaten psikolojisi bozulmuş, kim ne derse inanır hale gelmiş işte, asıl acınası durumda olan bu kadın...Ya etrafında bi alay görmüş geçirmiş kadın var.Onlar ne fişekleyen onlar görümce saf biraz.
Hamileler acil çıkışlar şu taraftankirli kirli gelmiş
buradaki hamişlerin başına da bir şey gelmesin
kirli gelenler tespit edilip derhal yok edilmeli zira bebek ölümlerinden sorumlular bizzat.tövbe yarabbim
Yıllardır inanıyor buna görümcesi hemde samimi kirli olayına yanimaalesef görmüş geçirmiş bir sürü cahil insan var arkadaşım, keşke herşey görüp geçirmeyle olsaydı... o kadının da zaten psikolojisi bozulmuş, kim ne derse inanır hale gelmiş işte, asıl acınası durumda olan bu kadın...
Regl regl uc bes konuya yorum yaptim bilincsizce
Kaciiiiiiin
Kirli kadın nedir ya? Din hocaları adeti kirlilik olarak tanımlayıp namazdan, oruçtan, kurbandan ve bir ton şeyden uzaklaştırırsa işin ucu nerelere gider bakın. Hurafenin biri bin para. Allah akıl fikir versin bu cahillere. Aman uzak durun bu insanlardan.Evet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim
Lütfen kirli kadınlar konuya yazmayın hamileler var neme lazım bişiyim neyim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?