- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
- Konu Sahibi sessizsokak
-
Kadın demişKimin ne zaman adet olduğunu nerden biliyo da kuzenini suçluyor
kirlenmiyor olman için menopoza girmen gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorumTep sizin suçunuz kirli pis kadınlarneyseki ben kirlenmiyorum püri pakım ya bunlar nasıl kafalar
Kadın demiş
Hayır kirli ya da pis diye soruyorlar denk geldim çok sinirlendimBebeğin annesi de kanıyor üstelik o sürede, her gelene regli misin diye mi soruyorlar ki
Bu kadar cahil bir insanın çocuk sahibi olmamasında bir keramet vardır belki, çocuğun selameti açısından.Evet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim
Bir göz var diyorlar herhalde tam bilemiyorum kurban arıyorlar bütün akrabaları bu garibi suçlamışGittiği kadın mi demiş gelininiz regliymis diye, bahane yapmış resmen bırak görüşmesin zateb
Ayy tööbe bismillah benim de bi kaybım var keşke soraydım eşe dosta yavrucağımın sebebi senmisin diyeTamam plani yaptik iste.
Cuma ctesi pazar sen.
Ptesi sali carsamba ben.
Bitiricez bu gebelik isini kurutucaz soylari be!
Çıldırmış gibi istiyor çocuk her hamişi kıskanıyor her bebeklik anneyi...Bu kadar cahil bir insanın çocuk sahibi olmamasında bir keramet vardır belki, çocuğun selameti açısından.
Ayy tööbe bismillah benim de bi kaybım var keşke soraydım eşe dosta yavrucağımın sebebi senmisin diye
dur hele ben haftasonu iki görümce elti komşu gezeyimYuru yuru bizim olmuyosa kimsenin olmasin
Çıkın konudan hamile var.Yuru yuru bizim olmuyosa kimsenin olmasin
Tamam plani yaptik iste.
Cuma ctesi pazar sen.
Ptesi sali carsamba ben.
Bitiricez bu gebelik isini kurutucaz soylari be!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?