Bu nasıl cahillik ya

Gercekten cok cahil yazik kuzeniniz bosuna üzülmesin

Ben dogum yaptikdan önce ve sonra kv bir sürü sey dedi baska lohusa kadinla görüsme lohusaliginiz birbirine girer sana mussllat olurlar iyice korkutdu beni ablam benden bir kac hafta önce dogum yapti dediki cocugu görmeye gitme lohusaliginiz karisir bilmem neler sonra basladi iste cocugu abdestsiz kimse görmesin falan filan ya ben zaten almanya da yasiyorum burada hemsire doktor ne bilir abdestden bir sey cok sacma gercekten Allah akil fikir versun

Anam millete neye inansamda milletle hir gur cikarsam derdinde ne alaka yani Allah korusun ne sacma ozaman regli olan kadin dogmus bebegi gorunce ne olacak tovbe tovbe yavvvvv

bir de bunların regl kadına , bebeklerini 40ı çıkarana kadar göstermeyen cinsi var.. ona da ben rasladım. daha da kimsenin bebesine yaklaşmıyorum korkudan

kızım doğduktan bir hafta sonra alrji oldu.yüzünde sivilce gibi şeyler cıktı 2-3 tane.ben neden oldu ne yedim de çocuğa dokundu derken üvey annemin yorumu "yok yok bu çocuğa regl olan biri bakmış.ondan böyle.gelenlere sor bakim kim adet olmuş

Bir gun annemlere bi teyze geldi. Annemin kedisini sevdigimi gorunce "kediye cok bakarsan cocugun kediye benzer" dedi. Ben de "uydurma teyze ne alakasi var, hamileyken her gun inek sagan kadinlarin cocuklari inege, tavuk yemleyen kadinlarin cocugu civcive benzemiyorsa kediye niye benzesin" dedim. Bakti olmayacak saniyesinde uydurdu "bizim orada bi kadin kaplumbagaya bakti kaplumbaga dogurdu"

Yani bu hurafeler bitmez. Kimse de uydurmaktan cekinmez.

Haha çok komik ya kaplumbağa ha :)
Benimde kv dedi kediye bakma diye bende baktım.Şimdi yavrucaklarımı kediciğim diye seviyorum

resmen yalanci vesvese vermiş ara bozmuş bakımcıymış, kelin ilacı olsa başına sürer,hiç inanmıyorum bu üfürükçülere,benim arkadaşta 3 düşük yaptı genetik testinde kan pıhtılaşması çıktı ,bilim çağındayız arkadaş bunlara inanan varmı ya pirim vermesinler şu uydurukçulara.Kuzenin hiç üzülmesin cahil insanın her zaman zararı olur, bu gün olmassa yarın, görümcesinin yüzünü görmüş olmuş.

Kocasına dna hasarı için sperm tahleli yaptırsın.. ölsün bu cahillikk

Allah'in verdigi cani Allah'tan baska kimse almaz nasip degilmiss demekki insanlar Rabbimin nasip ettigini yada etmedigini inanmak yerine nelere kafa takiyorlar akil fikir versin

Düşükler için falcıya gitmek nedir yahu?! E giden her söylenene de inanır tabi.. tıbbi açıklaması var mı diye hiç mi merak etmemiş bu insan? Bu cehaletle başka şeyleri de çok yanlış yapıyor olabilir daha neler duyacağız bakalım; pis kadınmış

Fal baktırmak haramdır deyince kızıyorlar.Bu fal bakanlar ya da her neye bakıyorsa masum insanların zan altında kalmasına sebep oluyor,ne yazık ki ama ne yazık ki bu insanlara inananlar var hayret bir şey hiç mi akıl etmez insanlar yahuu.Allahım akıl fikir ve yarabbi.

Yeni doğan bebeğe kanaması olan lohusa kadın bakiyo o nasıl oluyor. Beyni yanmis insanlar.

Haha çok komik ya kaplumbağa ha :)
Benimde kv dedi kediye bakma diye bende baktım.Şimdi yavrucaklarımı kediciğim diye seviyorum

Cocugu kaplumbagaya benzemis falan da demedi, illa abartacak ya direkt kaplumbaga dogurmus dedi bir de. Maksat korkutmak, bunun icin her yol mubah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…