- 2 Ocak 2016
- 359
- 217
- 18
- 40
- Konu Sahibi sessizsokak
-
Ahahahha bahaneye bak hic gulecegim yoktu.Doğum yaptığımda ,yanımda bebeği karnında ölen bir kadın vardı,ölü doğum yapmıştı.Kvsi bayağı kültürlü bir kadın gibi gözüküyordu.Gelinine bir konuda kızdı .Dedi ki;O çocuk hamileyken çekirdeği çok yedin,akşam saatinde kapıyı süpürdün ,o yüzden öldü.Kadın zaten lohusa.Saatlerce üzülüp ağladı bu yüzden.Böyle hurafelere inanan çok var ne yazık ki.Allah uzak eylesin bizden.
Bunlar ne iciyosa bize de soylesinler.masallah kafalar 1 milyonBir göz var diyorlar herhalde tam bilemiyorum kurban arıyorlar bütün akrabaları bu garibi suçlamış
bu kafa ile giderse daha çok bebek düşürür bu kadınEvet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim
Evet arkasında şükür.Duyunca çok sinirlenmiş.Gidip ağzına geleni sayacakmış kuzenim engel olmuş.inşaAllah kuzeninin eşi bu kafada değildir ve eşinin arkasındadır..
Ayy bende kirliyim Suan
Kk da fazla kalmayayim site de sorun olsa benden bilinir
Yok böyle suçlamaları zoruna gitti.Artık aile toplantılarına çağrılmıyor.ne insanlar var ya tövbe yarabbim.. başka insanları suçu olmasa bile şey atmaya yer arıyorlar..
Allah akıl fikir versin valla ne diyim..yazık yani,konu sahibi kuzeninizde boşuna ağlamasın bence
arkadaşı hacı-hocanın dediklerine inanan biriyse boşverin gitsin!
İşine gelen giriyor herhaldeGörümcenin küsesi varmış. Başka hiç kadın girmiyormuymuş evine?
Yok onu kadın demiş biri var üstünden geçti diye artık kuzenimi nasıl kurban seçtilerse..Hakikaten bu nasıl bir cahillikmiş anlamadım?
Ben olsam o görümceyle aslaaaaa görüşmezdim.
Manyak mıdır nedir?
Fiziksel/hormonal bir sorunu var ki 3 kez bebeği düşmüş.
Falcıya gidene kadar keşke kadın doğum uzmanına görünseymiş.
Birde kuzeniniz her görümcesine gittiğinde ben regl oldum mu diyormuş?
Nerden bilmiş ki yani aaaa içim şişti
Görüşmek değil suçlamaları bir nevi iftira gibi pis kirli denmesiGörümcesinin görüşmemesine niye üzülmüş kuzeniniz. Buna inanacak kafa yapısındaki insan kardeşim de olsa gelmesin zaten evime.
Boyle durumlarda kalkip esine ablasini savunanlar oldugu icin(Allah korusun), rahatladim bunu duyunca..Evet arkasında şükür.Duyunca çok sinirlenmiş.Gidip ağzına geleni sayacakmış kuzenim engel olmuş.
normaldir zoruna gitmesi :/Yok böyle suçlamaları zoruna gitti.Artık aile toplantılarına çağrılmıyor.
Evet ailelerinde bu batıl inançlara karşı tek kişi odur Allah Razı Olsun kendindenBoyle durumlarda kalkip esine ablasini savunanlar oldugu icin(Allah korusun), rahatladim bunu duyunca..
Görüşmek değil suçlamaları bir nevi iftira gibi pis kirli denmesi
Buna inanan insan zaten çocuk yapmasın ne demek kirli ya her ay anne olmak için hazırlanan rahme sen Nasıl kirli dersin Allah akıl versin böyleleri çocuk yapmasın yaEvet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?