• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl insan ya

çocuğunuz ne kadarlık?
tabi ki kayınvalideniz eşini göndermemekte haksız ama bebeklerde 1 - 2 günlük kaka yapamama normal kabul ediliyor bildiğim kadarıyla
bebek çok rahatsız oluyorsa gliserin fitil gibi bir fitille uyarıp gaz çıkartıyorsunuz
çocuk doktorunuz yok mu hastaneden önce arayabileceğiniz?
yani bebekler bu durumu çok sık yaşayabiliyor, en azından öncelikle ne yapmanız gerektiğini detaylı öğrenseniz...

bir de, kayınvalidenizden önce keşke eşinize de kızsanız
kv birşey diyor size kızıyor, çocuk ağlayınca dönüp annesine kızıyor
kendi doğruları yok mu eşinizin?
Eşine kızdım kızmaz miyim ben tepki verince o da bana inanmadı diye kv me kızdı ben tepki vermeyince birşey demez di

Normalde de 3 gün bile yapmadığı olurdu kızımın hiç sancı vs olmadı mutlaka yapardı kendi kendine yapamazsa ben uyarirdim fitil vs ne verdiysem olmadı uyarma masaj bisiklet hareketleri zeytin yağı bile verdim 1 tatlı kaşığı kadar çocuk canının acısından bacaklarini tirmaladi kanattı normalde asla onları aramam sonra kızıyorlar niye aramadın diye işte bundan sebep aramadım keşke aramasaydım hic

En zor zamaninda arayinca gelemiyen insanlarla arana mesafe koy o torun onlarin cani cigeri bi alida kosup gelmiyosa ustelik keyfi olarak..gitme sende ozlesinler biraz tavrini koy sakin hic bisey yok gibi davranma
Bi daha da taksiyi tercih et sonucta kv. Sana yakin oturmasa napcaktin mecbur taksi beklicektin yok say sende onlari ve simdi sakin ol olanlari dusunme cocuguna odaklan allahtan onemli bisey yokmus cok gecmis olsun
Ha sunuda demeden gecemicem burda konu acarken iki kere dusunmek lazim cocugu hasta ve telss yapmis bi anneye bile yuklenip laf soylemek farz burda hic dikkat ettiniz mi tum konularda konu sahibi haklida olsa mutlaka ona laf soyleydn kirici olan baya bi yorum cikiyor cunku insanlar oyle tatmin oluyor

Geçmiş olsun acil şifalar.
Bir dahakine taksi çağırın,kimseye eyvallah etmeyin. Siz bir aksilik olduğunu düşünüyorsanız kendiniz karar verin doktora gidilip gidilmeyeceğine.
En kötü ihtimalle İstanbulun göbeğindeyseniz (ki öyleymiş)sokaktan taksi çevirirsiniz kimseye eyvallahınız olmaz.
Eşinizde ayrı bir tuhaf. Siz söylüyorsunuz ailesi ikna ediyor size patlıyor,gece fenalaşınca ailesine patlıyor anlamsız yani.
Siz iyi değil diyorsanız sorgulanacak birşey yok yani,alınır doktora götürülür çocuk,hiçbirşeyi olmayabilir ama tam terside olabilir,riske atmaya gerek yok.

Vardı canım sorun para değil o an aklıma geldi taksi ama geç gelecek diye bende beklemek istemedim
Taksi beklemek istemediniz o derece acildi ama onlar gelmeyince de götürmediniz..param yoktu deseniz yine bi nebze hak verebilirdim.
Kv yi kötülemek için çocuklarınız üzerinden bir takım şeylere girmeyin lütfen..

Taksi beklemek istemediniz o derece acildi ama onlar gelmeyince de götürmediniz..param yoktu deseniz yine bi nebze hak verebilirdim.
Kv yi kötülemek için çocuklarınız üzerinden bir takım şeylere girmeyin lütfen..
Götürmedim evet kendime kızıyorum zaten neyi bekledim diye kv üzerinden bir takım şeylere niye gireyim ki ben başka isim mi yok ben çocuğumun hastalığını kullanıp kv ye laf mı sayacagim burdan başka derdim mi kalmadi benim Allah aşkına ya

En zor zamaninda arayinca gelemiyen insanlarla arana mesafe koy o torun onlarin cani cigeri bi alida kosup gelmiyosa ustelik keyfi olarak..gitme sende ozlesinler biraz tavrini koy sakin hic bisey yok gibi davranma
Bi daha da taksiyi tercih et sonucta kv. Sana yakin oturmasa napcaktin mecbur taksi beklicektin yok say sende onlari ve simdi sakin ol olanlari dusunme cocuguna odaklan allahtan onemli bisey yokmus cok gecmis olsun
Ha sunuda demeden gecemicem burda konu acarken iki kere dusunmek lazim cocugu hasta ve telss yapmis bi anneye bile yuklenip laf soylemek farz burda hic dikkat ettiniz mi tum konularda konu sahibi haklida olsa mutlaka ona laf soyleydn kirici olan baya bi yorum cikiyor cunku insanlar oyle tatmin oluyor
Evet tavrımı koyacağım anlayışın için teşekkür ederim burda var boyle sorunlu insanlar maalesef yazsinlar kendi başlarına gelmeden idrak edemeyecekler ki onların benim gözümde kv den bir farkı yok . Benim hatamı kabul ediyorum keşke onlar gelmeyince atlasaydım taksiye niye gitmedim diye bu konuda gerçekten ben hataliyim

Kimseye muhtaç olmayın. Gerekiyorsa araba kullanmayı öğrenin, küçük bi araba aldırın, taksi numarası bulun, ambulans Çağırın ama kimseye muhtaç olmayın. Farzedinki onlar başka şehirde yaşıyor.

Tabi kv ve kb. Yaptıkları çok kötü, zaten hep bencil ve çok bilmiş olurlar

Kimseye muhtaç olmayın. Gerekiyorsa araba kullanmayı öğrenin, küçük bi araba aldırın, taksi numarası bulun, ambulans Çağırın ama kimseye muhtaç olmayın. Farzedinki onlar başka şehirde yaşıyor.

Tabi kv ve kb. Yaptıkları çok kötü, zaten hep bencil ve çok bilmiş olurlar
Ehliyet sınavına girdim canım ama alamadım çok panikliyorum trafikte korkuyorum araba kullanmaktan bu bana zaten iyi ders oldu hayatta eşimi bile aramadan gideceğim ne gerek var o an mantığım la değil panikle hareket ettiğim için aradım keşke daha sakin kalabilseydim

Böyle durumlarda milletten yardım bekleyeceğinize arayacaksınız hemen bir taksi atlayıp gideceksiniz. Eşinizin ailesi gelmiyo diye çocuğu öyle bırakmak sizin kabahatiniz. Onlar koşturmak istemeyebilir, herkesten anne vicdanı beklemeyin. Suçlu onlar değil, annesi olarak bebeğinizin sorumluluğu sizde. Arabanız da varmış, maddi durumunuz çok da kötü değil tahminim.

Siz bu dediklerimi bir düşünün.

Cocugunuzun annesi sizsiniz kaynanazi degil. Ve ondan siz sorumlusunuz. Isim konusuna karisan ya da torunlarina duskun kaynanalara burda verip veristirmeyi biliyosunuz ben dogurdum ben ben ben diye. Dogurdugunuz cocugu alip hastaneye tek basiniza goturemeyecek kadar pasif ezik olacak ne yasadiniz acaba. Taksi 20 dakkada geliyomus olsun hic gitmemekten iyidir ya da cagirrisin bir ambulans olur biter kimse senin dogurdugun cocuga bakmak zorunda degil tabi normal ve dogru olan ilgilenmesi ama ilgilenmedi diye burda arkasindan sallayamassn bir anneye dusen cocugunu taksiyle de olsa hastaneye goturmektir bu kadar aciz ve pasif kadinlari gorunce cok uzuluyorum
Kesinlikle katılıyorum.
Ambulans çağırın gelsin baksın, sağlık görevlileri tatava yaparlarsa vergi veriyoruz kardeşim geleceksiniz tabii desin. Valla öyle bir durumda ambulans görevlileri bir şey dese onların da ağzını yırtarım. Belki bağırsak düğümlenmesi var bebenin. Kv mi beklenecek kırk saat.

Canim benim cocugun kucuk hergun insanin basina gelen seyler degilki endiselenmem panik olmanda normal zaman gecip cocuklar buyudukce daha sakin kalabiliyosun sen dedigim gibi suan cocuguna odaklan firsatini buluncada hic biseyle ugrasma yat dinlen o uyudukca filan sen ne kadar iyi olursan oda iyi olur olan olmus artik dòvunmenin anlami yok koyarsin mesafeni tavrini iste bu
Napcan baska canini alcak degilsinya kendi sibirinide bozup kendini yipratma

Cocuk hastalandiginda iki adim otedeki dedeyi cagirmak ve arabasiyla hastaneye gidelim demek ne zamandir eziklik pasiflik acizlik oldu hamsireceli..kendi babasina dese oda mi eziklik oluyor.yakin oturmanin ne anlami kalmis o zaman.bazen zor durumda kaldigimizda yakinlarimizdan
( saglik hastane birde kucuk bir bebek soz konusuysa ) yardim almak acizlik eziklik degildir.bir dedenin kv nin torununa maddi manevi bakmasi onun sorumlulugudur.laflariniz agir ve ayip olmus.

Ilık suya oturt kaka yapmasına yardımcı olur...emen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normal ama mama aliyorsa 3-4 gün fazla
Canım benim kızım 21 aylık emmiyor beni ılık suya oturtma masaj bisiklet hareketi zeytinyağı icirdim poposunu uyardım yok yapmadı önceden de 3 4 günde bir yapardı çok zorlanır sa fitil verirdim o bile kar etmedi gece acile gittik lavman yaptılar 20 dk önce kızım yaptı tuvaletini

Canım benim kızım 21 aylık emmiyor beni ılık suya oturtma masaj bisiklet hareketi zeytinyağı icirdim poposunu uyardım yok yapmadı önceden de 3 4 günde bir yapardı çok zorlanır sa fitil verirdim o bile kar etmedi gece acile gittik lavman yaptılar 20 dk önce kızım yaptı tuvaletini
Surekli boyle bir durum soz konusuysa siz yavrunuzu uzman bir doktora goturup baktirmanizda fayda var ihmal etmeyin.
Sivi yiyecekler alsin su dogal meyve sulari corba tuketsin.bu aralar pilavakarna muz patates yedirmeyin.gecmis olsun.

Canim benim cocugun kucuk hergun insanin basina gelen seyler degilki endiselenmem panik olmanda normal zaman gecip cocuklar buyudukce daha sakin kalabiliyosun sen dedigim gibi suan cocuguna odaklan firsatini buluncada hic biseyle ugrasma yat dinlen o uyudukca filan sen ne kadar iyi olursan oda iyi olur olan olmus artik dòvunmenin anlami yok koyarsin mesafeni tavrini iste bu
Napcan baska canini alcak degilsinya kendi sibirinide bozup kendini yipratma
Aynen canım ben normalde aramamda işte o an basiretim bağlandı aradım aramasaydim keşke ama işte daha da aramam hiçbir şekilde kendim giderim Allah büyük dert vermesin insan o kadar zor durumda kalıyor ki o kabızlık dediğimiz şey bile o kadar basit değilmiş biz büyükler bile dayanamıyorken o daha 21 aylık bi bebek derdini anlatamıyor benim korktuğum kusmasi oldu onudm da doktor çok zorladığı için kusmus dedi

Surekli boyle bir durum soz konusuysa siz yavrunuzu uzman bir doktora goturup baktirmanizda fayda var ihmal etmeyin.
Sivi yiyecekler alsin su dogal meyve sulari corba tuketsin.bu aralar pilavakarna muz patates yedirmeyin.gecmis olsun.
Canım bu hafta içinde 2. Defa oluyor bu internetten baktım çocuk cerrahi yazıyordu randevu aldım gideceğim inşaAllah Allah korusun anal fissur makatimda çatlağı basur bile olabiliyormuş ihmal etmem asla hemen gidecegim

Cocuk hastalandiginda iki adim otedeki dedeyi cagirmak ve arabasiyla hastaneye gidelim demek ne zamandir eziklik pasiflik acizlik oldu hamsireceli..kendi babasina dese oda mi eziklik oluyor.yakin oturmanin ne anlami kalmis o zaman.bazen zor durumda kaldigimizda yakinlarimizdan
( saglik hastane birde kucuk bir bebek soz konusuysa ) yardim almak acizlik eziklik degildir.bir dedenin kv nin torununa maddi manevi bakmasi onun sorumlulugudur.laflariniz agir ve ayip olmus.
Çok teşekkür ederim yorumun için. Bazı insanlar anlayamıyor gerçekten o an aramış bulundum bu bana ders oldu bir daha ne olursa olsun asla aramam onları. Kendileri eziklik olmasın diye çocukları ölsede aramazlar gururlarindan

Canım bu hafta içinde 2. Defa oluyor bu internetten baktım çocuk cerrahi yazıyordu randevu aldım gideceğim inşaAllah Allah korusun anal fissur makatimda çatlağı basur bile olabiliyormuş ihmal etmem asla hemen gidecegim
Benim dogumda oldu o durum.nasil zor oluyor.el kadar cocugun cani yanmaz mi.kusturmus cocugu.evet beni genel cerraha yonlendirmislerdi.bebegini de cocuk cerrahina gotur.kizinin duzenli olarak her gun buyuk tuvaletini yapmasi gerek hadi en fazla iki gun cunku iki yasina yaklasmis.sebebini ogrenir ona gore tedavi uygulanir.

Gece gece insanın başına yani evladına bişey oluncq insan ne yapacağını bilemiyor.. Allah merhamet versin o şahsa.. görüşme bence bi daha.. evladına acil lifa versin rabbim.. şimdi nasıl? ?

Back
X