• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl insan ya

Denize düşen yılana sarılır. Ne yapsın kadın yardım istemis babasından işte. İşinize gelince kv kb ya annecim babacım diyorsunuz da. Kv de düşüncesizlik ve kötülük etmiş basbayağı. Kimse doktora gül yüzünü görmeye gitmez, gitmek istemez. İnsanın kendi çocuğu olunca kıymetli de oluyor panik de oluyor. Elindeki, kucağındaki senin bir parçan ve konuşup derdini anlatamıyor bile. Kadın ne yapsın vahiy mi beklesin babasından yardım mı? Ha yardım etmediler, onların insafsızlığı. Bir dahakine anne direkt taksiyi arar onlar yerine olur biter.

Aynen canım ihmale gelmeyecek kadar ciddi bir durum bu sanada geçmiş olsun nasılsın şimdi iyileştin mi canim
Benim dogumda oldu o durum.nasil zor oluyor.el kadar cocugun cani yanmaz mi.kusturmus cocugu.evet beni genel cerraha yonlendirmislerdi.bebegini de cocuk cerrahina gotur.kizinin duzenli olarak her gun buyuk tuvaletini yapmasi gerek hadi en fazla iki gun cunku iki yasina yaklasmis.sebebini ogrenir ona gore tedavi uygulanir.

Cocuk hastalandiginda iki adim otedeki dedeyi cagirmak ve arabasiyla hastaneye gidelim demek ne zamandir eziklik pasiflik acizlik oldu hamsireceli..kendi babasina dese oda mi eziklik oluyor.yakin oturmanin ne anlami kalmis o zaman.bazen zor durumda kaldigimizda yakinlarimizdan
( saglik hastane birde kucuk bir bebek soz konusuysa ) yardim almak acizlik eziklik degildir.bir dedenin kv nin torununa maddi manevi bakmasi onun sorumlulugudur.laflariniz agir ve ayip olmus.

orda yardım istedi diye aciz denmedi.
yazan kişi diyor ki; madem bu kadar acil ve kv kb aradın ama gelmedi. sonra kocan sana kızdı ama acildi çocuğun durumu ve anne olarak merak ettin, neden kendin taksi çağırıp gitmedin.
neden başkaları 'abartma' dedi diyr o çocukla evde durdun.

Gece gece insanın başına yani evladına bişey oluncq insan ne yapacağını bilemiyor.. Allah merhamet versin o şahsa.. görüşme bence bi daha.. evladına acil lifa versin rabbim.. şimdi nasıl? ?
Amin canım amin :( 1 saat kadar önce az bir şey yaptı tuvaletini lavman in etkisiyle iyice korktu tam tuvaleti geliyor kendini tutuyor acıyacak diye sonra sancı geldikçe kendini yerlere attı kuzum şimdi bir nebze rahatladı çok şükür

Denize düşen yılana sarılır. Ne yapsın kadın yardım istemis babasından işte. İşinize gelince kv kb ya annecim babacım diyorsunuz da. Kv de düşüncesizlik ve kötülük etmiş basbayağı. Kimse doktora gül yüzünü görmeye gitmez, gitmek istemez. İnsanın kendi çocuğu olunca kıymetli de oluyor panik de oluyor. Elindeki, kucağındaki senin bir parçan ve konuşup derdini anlatamıyor bile. Kadın ne yapsın vahiy mi beklesin babasından yardım mı? Ha yardım etmediler, onların insafsızlığı. Bir dahakine anne direkt taksiyi arar onlar yerine olur biter.
Aynen canım taksi gelmezse bi komşudan rica eder yine giderim ben onların eline düşürmesin Allah kimseyi

Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum inanın sinirden başıma ağrılar girdi :KK43:

Bugün sabahtan beri kızım tuvaletini yapmadı yapamadı. Saat 17.30 civarı karnını doyurdum 2 dk sonra içtiği mamaya vs herşeyi yavrum ağzından burnundan çıkarttı :KK43: ıkınmaktan krizlere girdi. Eşim cok yoğun olduğu için gelemez diye eşime söyledim babana haber verde 2 dk doktora gidelim baktiralim. Neyse eşim aramış KB mi. Kv de açmış abarttığımı düşünüp bişey olmaz ne gerek var gibi birşey söylemiş KB min gelmesine izin vermemiş yani.

Eşim aradı kızdı bıktım senin panik atagindan beni insanları telaşa veriyorsun abartma dedi. Birşey olursa ara dedi aramadım kızımı sakinleştirip uyuttum. Eşim geldi 10 da eve neyse otururken kızım feryat figan ağlıyor baktık olmuyo hemen gittik acile ama çocuk nefes alamıyor ağlamaktan :KK43: o arada eşim aradı baya tartıştı kv ile haklı olarak zaten eşimin gelme imkanı olsa kimseyi aramam çok şükür arabamız var ama mecbur kaldım çocuk durmayinca. :KK43:

Şimdi ben bu kadına ne diyeyim Allah aşkına bi akıl verin bana ihtimal vermemiştim ama hastaneye giderken bile ne gerek var gaz sancısıdır diyor inanılmaz asabım bozuldu gece gece başınızı sisirdim kusura bakmayın buraya yazdım rahatlamak için :KK43: bana inanmıyor bari torununa acısın insafsız kadın Allah seni bildiği gibi yapsın.
Geçmiş olsun tatlım başka akraba yok mu idi acaba ki üzüldüm hiç muhsttap olma derim o konuyu sana açarsa çocuk ağlamaktan nefes alamadı dersin anlatırsın gelseydi keşke babam dersin canım sert şöyle anlasın tavırlı olduğunu

Canım benim kızım 21 aylık emmiyor beni ılık suya oturtma masaj bisiklet hareketi zeytinyağı icirdim poposunu uyardım yok yapmadı önceden de 3 4 günde bir yapardı çok zorlanır sa fitil verirdim o bile kar etmedi gece acile gittik lavman yaptılar 20 dk önce kızım yaptı tuvaletini

Ya zaten emem çocukların 10 güne kadar bekleyebilir seyi ek gıda almayan , henüz daha küçük bebekler icin sizin bebeginiz zaten 21 aylik ve yiyip iciyor cok zorlanmıştir..
Gecmis olsun

lafa gelince canımız ciğerimiz torunumuz derler, her b.kuna karışırlar ama iş böyle icraate gelince ortada olmazlar.. bırak kör şeytandan bulsunlar sen düşünme onları artık..
kuzucuk iyiymiş ya gerisini salla gitsin..
daha beterinden korusun rabbim bak ders olmuş sana...
bir dahakine (tabi ki olmasın böyle bir şey ama) kendin çağırır taksiyi gidersin. kimse de niye bizi aramadınız vah vah tüh tüh diyemez şu olaydan sonra...

Eşiniz bi öyle bi böyle.. Dengesiz yani...
Annesiyle konuştuktan sonra size kızıyor, insanları boşuna telaşa verdiğini düşündüğü için..
Sonra gece çocuk hastalanınca ve acile götürdükten sonra da bu sefer annesine telefon açıp kızıp bağırıyor...
Dengesiz insanla zordur gerçekten...
Peki doktor ne dedi cocuğunuz neden böyle olmuş ciddi birşey mi varmış?
Lovedreams Lovedreams

Geçmiş olsun tatlım başka akraba yok mu idi acaba ki üzüldüm hiç muhsttap olma derim o konuyu sana açarsa çocuk ağlamaktan nefes alamadı dersin anlatırsın gelseydi keşke babam dersin canım sert şöyle anlasın tavırlı olduğunu
Maalesef canım tek yakın kv ler di

Ehliyet sınavına girdim canım ama alamadım çok panikliyorum trafikte korkuyorum araba kullanmaktan bu bana zaten iyi ders oldu hayatta eşimi bile aramadan gideceğim ne gerek var o an mantığım la değil panikle hareket ettiğim için aradım keşke daha sakin kalabilseydim
Araba kullamaktan hiç korkma. İnan bana trafikte kullanmak hızlı akan yolda kullanmaktan çok daha kolay. Bende yıllarca korktum çıkmadım, boşuna eziyet cekmisim. Şimdi kafa dagitmak için bile araba kullanıyorum.

Eşiniz bi öyle bi böyle.. Dengesiz yani...
Annesiyle konuştuktan sonra size kızıyor, insanları boşuna telaşa verdiğini düşündüğü için..
Sonra gece çocuk hastalanınca ve acile götürdükten sonra da bu sefer annesine telefon açıp kızıp bağırıyor...
Dengesiz insanla zordur gerçekten...
Peki doktor ne dedi cocuğunuz neden böyle olmuş ciddi birşey mi varmış?
Lovedreams Lovedreams
Evet eşim gerçekten dengesiz biri ben alıştım bu duruma ben benim ciddiye alınmadığımi annesinin beni yalan söyledi diye düşünüp inanmadığını söyledim ben tepki verince o da annesini aradı ona kızdı değişik yani benim eşim

Doktor lavman istedi idrar tahlili verdik çocuk hastanede durmasına eve gönderdi fenalasırsa getirin dedi

Evet eşim gerçekten dengesiz biri ben alıştım bu duruma ben benim ciddiye alınmadığımi annesinin beni yalan söyledi diye düşünüp inanmadığını söyledim ben tepki verince o da annesini aradı ona kızdı değişik yani benim eşim

Doktor lavman istedi idrar tahlili verdik çocuk hastanede durmasına eve gönderdi fenalasırsa getirin dedi
Sonuçlar çıktı mı peki ?

Araba kullamaktan hiç korkma. İnan bana trafikte kullanmak hızlı akan yolda kullanmaktan çok daha kolay. Bende yıllarca korktum çıkmadım, boşuna eziyet cekmisim. Şimdi kafa dagitmak için bile araba kullanıyorum.
Şu panik atagi yensem giderim tekrar arabada değil Allah korusun bi kaza yapsam insanlara zarar veririm o yüzden zaten sınavda kaldım hep

Sonuçlar çıktı mı peki ?
Çıktı canım idrar yolları temiz doktor korktuğu için tutmuş kendini dedi lavman yapıldı eve geldik tam tuvaletini yapacak sıkıyor kendini sonra yerlere atıyor canı acıyor çünkü bi rahat bıraksa aslında kendide rahatlayacak ama yok tuttu en son bitap düştü uyudu 3 buçuk gibi gece

Çıktı canım idrar yolları temiz doktor korktuğu için tutmuş kendini dedi lavman yapıldı eve geldik tam tuvaletini yapacak sıkıyor kendini sonra yerlere atıyor canı acıyor çünkü bi rahat bıraksa aslında kendide rahatlayacak ama yok tuttu en son bitap düştü uyudu 3 buçuk gibi gece
Anladım geçmiş olsun...

lafa gelince canımız ciğerimiz torunumuz derler, her b.kuna karışırlar ama iş böyle icraate gelince ortada olmazlar.. bırak kör şeytandan bulsunlar sen düşünme onları artık..
kuzucuk iyiymiş ya gerisini salla gitsin..
daha beterinden korusun rabbim bak ders olmuş sana...
bir dahakine (tabi ki olmasın böyle bir şey ama) kendin çağırır taksiyi gidersin. kimse de niye bizi aramadınız vah vah tüh tüh diyemez şu olaydan sonra...
Evet sütüne bile karıştılar lafta yavrum bebeğim Birtanem diyor ölürüm sana diyor ama bi yardımı bile esirgedi bizden sanki kendi götürecekti. Allaha şükür rahatladı kuzum yok ya ölüyorum desem en son arayacağım insan kv Allah eline düşürmesin

Canım.benim ya Allah şifa versin sen beklemissin ve esin de görmüş sana haksızlık ettiğini ama olan yavruna olmuş düşüncesiz kadın ya bizimkiler çocuk grip olsa doktora götürelim der

Back
X