• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl insan ya

öncelikle geçmiş olsun..
zor bir durum benimde küçük bi kızım var eşim de işinden dolayı çok yoğun çalışıyor ve çoğu zaman şehir dışında oluyor geceleri de dahil..
ben evimde her zaman taksi parası bulundururum bunun için ama sizin durumunuz da taksi gelmiuorsa kesinlikle ambulans çağırırdım herhalde..
birde bebeğiniz e activia yedirin arada yada kefir içirin içerse benim kızımda arada kabızlık problemi yaşıyor ben öyle yapıyorum hem içinde probiyotik bakteriler olduğu için bağışıklık sistemi içinde gayet faydalı hemde kabızlık problemi yaşatmıyor ...
Canım 21 aylık kızım da işe yarar mı aktivia dokunmaz mi ki

bir kaç yorumu hayretler içerisinde okudum ve bunların yazanların bir anne olduğunu düşünürsek daha da üzücü ,söz konusu çocuk ve konu sahibi şaşırmış burada el olsa el koşar gelir, bakmak zorunda değil dediniz çocuğu k valideye bırakan anneye söylerseniz tamam ama altında araba var ve aranmış ,aramasa bu seferde niçin annemi aramadın olurdu konu ,zaten bu tür konular açılınca nedense bakmak zorunda değil yapmak zorunda değil kelimelerini okudukça öğğğ geliyor ,kimse kimseye tenezzül etmek istemez ama hastalık bu yahu

bir kaç yorumu hayretler içerisinde okudum ve bunların yazanların bir anne olduğunu düşünürsek daha da üzücü ,söz konusu çocuk ve konu sahibi şaşırmış burada el olsa el koşar gelir, bakmak zorunda değil dediniz çocuğu k valideye bırakan anneye söylerseniz tamam ama altında araba var ve aranmış ,aramasa bu seferde niçin annemi aramadın olurdu konu ,zaten bu tür konular açılınca nedense bakmak zorunda değil yapmak zorunda değil kelimelerini okudukça öğğğ geliyor ,kimse kimseye tenezzül etmek istemez ama hastalık bu yahu
Ya inan keyfimden 1 gün bile kv ye çocuk bırakmadım kendim bakıyorum zaten çok şükür bu hastalık olunca benim düşmanım olsa ondan yardım isterdim ben çocuğumu kullandigima kaşar geldi konu bu çok pislik ve iğrenç bi durum insanlar vicdanlarını kurutmus ya

Ya inan keyfimden 1 gün bile kv ye çocuk bırakmadım kendim bakıyorum zaten çok şükür bu hastalık olunca benim düşmanım olsa ondan yardım isterdim ben çocuğumu kullandigima kaşar geldi konu bu çok pislik ve iğrenç bi durum insanlar vicdanlarını kurutmus ya

VALLA ARKADAŞIM AĞZI OLAN KONUŞUYOR.
BEN ÇOCUK AĞLAYINCA ELİM AYAĞIM DOLAŞIYOR. BİRDE HASTAYKEN TABİKİ KV ARAMAK MANTIKLI EŞ ZATEN İŞTE. TAKSİYE ATLAYIP GİTSEM BENİMKİ ANNEMİ NEDEN ARAMADIN DERDİ.
OF BU İNSANLARA YARANILMAZKİ...

hayır dokunmaz bir yaştan itibaren yedirebilirsin içerse kefir dene kesinlikle çok iyi geliyor bende kızıma yedirdiğim için biliyorum ki benim kızımın çoklu besin alerjisi var ona rağmen birşey olmadı araştirdim da activia yı ve kefir i öyle yedirdim..
meyveli olanları daha çok seviyor bu arada bnm kızım..

yada eczanelerde bu kabızlık için pro-pre biyotik tozlar satılıyor sütüne mamasına katıp veriyorsun ondan da alabilirsin..çocuklarda kabızlık normal ileri dereceye ulaşmadığı sürece sakin olun ve dediğim gibi biraz yediklerine de dikkat ederek durumu düzeltebilirsiniz..

VALLA ARKADAŞIM AĞZI OLAN KONUŞUYOR.
BEN ÇOCUK AĞLAYINCA ELİM AYAĞIM DOLAŞIYOR. BİRDE HASTAYKEN TABİKİ KV ARAMAK MANTIKLI EŞ ZATEN İŞTE. TAKSİYE ATLAYIP GİTSEM BENİMKİ ANNEMİ NEDEN ARAMADIN DERDİ.
OF BU İNSANLARA YARANILMAZKİ...
Maalesef canım

hayır dokunmaz bir yaştan itibaren yedirebilirsin içerse kefir dene kesinlikle çok iyi geliyor bende kızıma yedirdiğim için biliyorum ki benim kızımın çoklu besin alerjisi var ona rağmen birşey olmadı araştirdim da activia yı ve kefir i öyle yedirdim..
meyveli olanları daha çok seviyor bu arada bnm kızım..
Geçmiş olsun canım deneyeceğim hemen bugün alacağım kizima

yada eczanelerde bu kabızlık için pro-pre biyotik tozlar satılıyor sütüne mamasına katıp veriyorsun ondan da alabilirsin..çocuklarda kabızlık normal ileri dereceye ulaşmadığı sürece sakin olun ve dediğim gibi biraz yediklerine de dikkat ederek durumu düzeltebilirsiniz..
Ben kefir ve activia yi deneyeceğim canım eğer ise yaramazsa eczaneden bu dediğini alıp uygulayacagim Allah razı olsun senden :(

Ben kefir ve activia yi deneyeceğim canım eğer ise yaramazsa eczaneden bu dediğini alıp uygulayacagim Allah razı olsun senden :KK43:
inşallah işe yarar bence genel cerrahlık bişey değil korkma etrafımda arkadaşlarımın çocuklarının çoğu bu kabızlık sorununu yaşadı ve bu activia işe yarar inşallah

Neyi varmış peki kızınızın onu da yazsaydnız keşke yani tahmin ettiğiniz gibi önemli bir şey mi yoksa sadece kabızlık mı? siz tuvalete çıkamadı dediyseniz onlar da doğal olarak çok önemli değil demişlerdir herşeyde vesvese edip kayınpederi çağıramazsınız ki her çocukta oluyor gaz kabızlık doktor ilaç verir geçer. Şöyle ki bebekler yediklerini fazlasını çıkarabilirler bu çok normal, ayrıca tuvaletini yapamadı diyorsunuz akşam ağlaması gaz sancısından olabilir ama önemli olan sizin çocuğunuzla kendiniz başa çıkamıyor oluşunuz yani illa neden kayınpederinin gelmesi gerekiyor? atlayıp bir taksiye en yakı yerin aciline kendiniz de gidebilirdiniz. Sizin söylemlerinize göre onlar hafif bir şey sanmış olabilirler ama onlar gelene kadar acil bir şey durum olsa bebeğiniz zarar görebilir.

inşallah işe yarar bence genel cerrahlık bişey değil korkma etrafımda arkadaşlarımın çocuklarının çoğu bu kabızlık sorununu yaşadı ve bu activia işe yarar inşallah
Canım içim rahat etsin anal fissur olmasından korkuyorum canı acıyor tutuyor kendini sıkıyor

Komşuya rica etsen, sevabına götürür. Ben bu insanları anlayamıyorum

Neyi varmış peki kızınızın onu da yazsaydnız keşke yani tahmin ettiğiniz gibi önemli bir şey mi. Şöyle ki bebekler yediklerini fazlasını çıkarabilirler bu çok normal, ayrıca tuvaletini yapamadı diyorsunuz akşam ağlaması gaz sancısından olabilir ama önemli olan sizin çocuğunuzla kendiniz başa çıkamıyor oluşunuz yani illa neden kayınpederinin gelmesi gerekiyor? atlayıp bir taksiye en yakı yerin aciline kendiniz de gidebilirdiniz. Sizin söylemlerinize göre onlar hafif bir şey sanmış olabilirler ama onlar gelene kadar acil bir şey durum olsa bebeğiniz zarar görebilir.
Canım kabiz oldu kendini sıktığı için sancilandi doktora kustugunu söyledim kendini sıkıp kastigi için kusmustur dedi. Allah korusun ben ortalığı kaldırmadım canım sadece aradım 2 dk gidelim dedim kb geliyormuş kv göndermemis abartıyor bir şey olmaz sanki tek çocuk büyüten o mu demiş ben bunları duydum zaten kendime kızdım aramasaydım diye kusmasi devam etseydi ben hemen gidecektim baktım kustu masaj yaptım sakinleştirdim yoruldu uyuttum kızımı gece 11 gibi bağıra bağıra uyandı iki büklüm oldu bizde götürdük doktor lavman yapti sabah tuvaletini yaptı çok şükür makati yirtilmasindan korktum ben

yaptığı kaka da kan var mı ki fissur olsun tabi ki götür için rahat etsin canım geçmiş olsun tekrar
Canım az birşey vardı ama kazasında değil sabaha karşı bezinde gördüm 1 damla kadardı

Komşuya rica etsen, sevabına götürür. Ben bu insanları anlayamıyorum
İnan desem insanlar koşar hemen 7 kat yabancının yaptığını insanın yakını yapmıyor ya bu insanı rahatsız ediyor işte artık kimseye medet ummak kendim yürüterek bile olsa götürürüm kızımı Allah kimseyi onların eline düşürmesin

bana inanmıyor bari torununa acısın insafsız kadın

demişsin yaaa o senın çocugun onu sen dogurdun o benım oglumun çocucgu diye bakmıyor olaya , onlarda ne vicdan var nede insaf ,
allah merhamet versin içlerine ,

birdaha aramam agzımın payını aldım sizden de

Öyle tabi daha ararmiyim ya inan bir kez çocuk hasta oldu ağır grip kv evi ayrı yerde eşimi aradı illa bende geleyim diye neyse gittik aldık bende diyorum yanımda olmak istiyor heralde kadın biz hastaneye girerken o dışarı banka oturdu yaktı sigarasını biz çıkana kadar yanımıza gelmedi ya işte böyle bir kadın evet kendi canından bir parça olduğunu idrak edemeyecek kadar aciz biz canımızla uğraşırken bize faydası olacağına zararı dokunuyor

Back
X