• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl kişilik?

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
arkadaşlar ben iş yerinde aynı hat telefonu iki kişi kullanıyoruz.iş arkadaşım telefon çalar çalmaz hemen alıyor sonra bana bağlıyor sonra telesekreter olduk diyip söyleniyor.
bana 10 telf geliyorsa ona 2 telefon
bazen bu telefon çalınca diyafonu açıyor oradan cevaplıyor.bende rahatsız oluyorum ama bişi demiyorum.
bugün beni aradılar bende telefonu alınca diyafonu kapat ses yankılanıyor dedim.
konuşurken bir baktım bu telefonu attı. konuşmam bitince
- ne oldu....bey dedim
-bana karşı terbiyenizi takının
uslübunuza dikkat edin
sizi uyarıyorum.dedi
bende dedim ki size hakaret etmedim.aslında bende ne olduğunu anlamadım.sesini yükseltiyor bide bende sesinizi yükseltmeyin dedim.
bana demez mi ben sizi uyrıyorum .sizi müdüre şikayet ederim dedi.
bende buyrun gidin dedim

ne var bu olayda.ben sinirlendim elim ayağım tutmadı.o anda şef bunu çağırdı giderken kapıya vurdu.
ben o kadar sinirlendim.herkes şaşırdı ne olduğunu.ve ben ağlamaya başladım.tutamıyorum kendimi
tuvalete gitttim nasıl ağlıyorum ama
şef çağırdı bende olayı anlattım.dinledi .yatıştırdı beni.

diğer şefimiz benim terbiyeli olduğumu asla yanlış yapmayacağımı söylemiş.
şef bana izin verdi çarşıya gitttim.ama gözümde yaş dinmiyor.
kocaman adam bana seni şikayet ederim diyor ilkokul çocuuğu gibi
iş yerine döndüm benden özür dileyecekmiş
bende asla bugün konuşmak istemiyorum dedim
yarın özür dileyecek.cevabım ne olmalı?
aşırı ukala biri
kompleksli

be

bence güzelce konuş tekrarlamaması için uyar ayrıca yeri gelmişken telefonlara atlaması konusunuda söyle adama bak hem her çalan tel i açıyo hemde bundan şikayet ediyo ben de butarz olaylarda hep ağların hiç sevmem bu huyumu ama elimde deil neyse canım gelişmeleri yazarsın

Ne terbiyesiz insanlar var yaa. Hayret birsey bende sinir oldum simdi. Bizim isyerin de bir usta var makinacıya bir kac sey söyledim ayak üstü usta makinacıya gıcıktır. Adamın yapısı garip kendi yaptıgını baskasının üzerine yıkmaya bayılır. Neyse konusuyorduk birden bagırdı elemanları mesgul etmyelim diye bakın isler yetismiyor dedi birde. :1shok:

Ben hic üzerime alınmadım sonra amcam'da ustadır kime diyorsun dedi beyefendi ortaya konusuyormus bende bana mı diyorsun benmi mesgul ediyorum dedim. Yok fala ben ortaya konusuyorum dedi ortada benden baska insan yok ama suan dedim isler yetismiyor gec makinaya otur o zaman dedi. Sen bana emir verebilecek konumda degilsin lütfen haddinizi bilin dedim sustu.:delphin:

Tavrınızı koyun insanları anlamak zor gercekten.

Son düzenleme:
hmmm.canım sırf o dengesiz kişi yüzünden işinden soğuma,farklı bir düşünceye girme.özür dilesin sende ciddi bir şekilde özrünü kabul et.ama yinede o kişiye güvenip samimiyet kurma derim ben.samimiyeti geç gerek kalmadıkça muhabbete bile girmeopuyorumnanaktan

Ben güzelce konuş diyemeyeceğim.
Kendine güven, ezdirme kendini.
İnsanların tavırların rahatsız oluyorsan bunu onlara söylemelisin.
Kim ki kendisi genel müdür olsa farketmez. Bütün gününü orada geçiriyorsun.
İnsan çalıştığı yerde rahat etmek ister.
Eğer senden özür dilerse, ben nasıl size saygı duyuyorsam sizde bana saygı duymak zorundasınız.
İlk önce insan olduğum için de. Ay sinir oldum o adama ben, terbiyesiz.
benim böyle bir müdürüm vardı. Birde benim yanımda çalışan eleman. İşe ilk başladığında ikimizide ezmeye çalıştı. Öbürü her dediğini yaptı. yalakalıkta yaptı. ama laçka oldular. hakaret ediyordu adam ona artık. ama benimle konuşurken çekiniyordu. cadı ol sende biraz.

Ortada pek bir şey yok gibi gözükse de, belkide "telefono kapat" lafını emir cümlesi olarak algılamış olabilir. "Kapatabilir misin" demeni bekliyordu belkide.
Yani anlattıklarından ancak ben alınacak kızacak bu lafı bulabildim. Bundan gerisinde bir şey yok. Belki de içten içe size gıcık oluyordu o cümle patlamasına neden oldu.
Her ne olursa olsun haklıysanız kendinizi ezdirmeyin.

size ayrı hat versinler... mümkün olduğunca az muhattab olursunuz.

Malesef benim iş yerimdede var bu tarz bir insan beni çocuk gibi Müdüre şikayet etti.Bunun öncesindede bana hakaret etti.Müdürün yanındada sanki ben ona hakaret etmişim gibi davrandıbilmiyorumkismile
Ama sonunda benden özür diledi:delphin:
Seviyesine düşmedim düşmemde
Sizde birşey demeyin.Allaha havale edinyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün iş yerine gittim.tabi ona karşı suratım asık. iş arkdaşlam ortamı bul lmaya çalışıyorlar ama bende onlarla muhatap oldum.ukaladaa herşeyi ben bilirim havalarında
özür dilemedi benden.sonra şefimiz ona bir hat çekti.ve ona bir telfon gelmedi.benim sinir olmam hem suçlu o.hemde telefon çekiliyor.gayet rahat .o kadar ukala ki.
sinir oldum resmen .bide ben çok ağladım kendimede kızdım.ama ben öle kavgacı olmadığı için çok zoruma gittii yaaa.
şefim ve diğer arkadaşlarım sorunun telf çıktığını zannediyor.
ben sabah şefimize adalet inancımın kalmadığını diyeceğim.
devletin telf masada fırlatan
kapıyı yumruklayan
şikayet ederim diye tehdit eden
haddini bilmeyen o
neden buna çözüm aranmadıda elf hemen bağlandı?
haksız mıyım?
yoksa şefimle konuşmadan olayları akışına mı bırakayım?

bu son yazdiklarinizi aynen tekrarlayin sefinize
telefonu firlatip
kapiyi yumruklamak
siddet gostergesidir
ustelik ozur dilemedi

Adama bak hey Allahim ya.
Anormal herif .
Konusmalariniz sadece işle ilgili oldun onun dişinda muhatap olmayin

Back
X