Bu nasıl. laf ? yanlış mı anlıyoruz ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kafami kurcalayan bi konu var. Kız kardeşim , uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin ablası ile tanıştı dün. Nasıl geçti diye sordum iyiydi dedi. Ne konuştunuz dedim. Kız kardeşime demiş ki " benim kardeşimin mutluluğunu herseyden önemli. Sen onu mutlu et başımızın tacı olursun. Sen bize emanetsin kardesimle evlenirseniz bize ailen emanet edecek seni. Biz zaten onun evlenmek için seçtiği kıza Karışma hakkına sahip değiliz yanlış anlama ama genel evden kadın getirse eğer kardeşim mutluysa baş tâcidir benim için. Sonuçta ilahi adalet diye bişey var biz sana kötü bişey yasatirsak bizimde karşımıza aynen çıkar "
Bakınca bişey yok gibi ama içime kurt düştü sizce bu o kötü görümce türlerinden mi ? Ne demek genelevden getirse??? Ne demek istiyor bu kadın !!!!! Kardesime ima mi yapmaya calismis ? Ben mi fesat düşünüyorum? ?

Son düzenleme:
İma yapmış mı bilmem de,
Nasıl konuşacağını bilememis kesin...
Bu ne yani!!!

kaş yapayım derken göz çıkarmış, boşverin takmayın, belki de karakter olarak patavatsız biridir, daha birbirinizi tanımadan peşin hükümlü olmayın derim

İma yaptığını sanmıyorum, muhtemelen "bak biz iyi niyetliyiz" gibi bir imaj vermeye çalışmış ama konuştukça batmış. Yersiz konuşmuş. Eğer kardeşiniz evleneceği adamdan eminse, ailesine beni ezdirmez diyorsa bir sorun olmaz ama çocuk aile ayrımını yapmayı beceremezse karşıdakiler dünya iyisi bile olsa sorun çıkar.

Patavatsız insan sanki kardeşi padişah ya beyefendinin mutluluğundan önemli bir şey yok dünyada!Lafa bak genelevden bile getirse biz ona karışamayız. Demiyo ki biz kardeşimize güveniyoruz eminiz ki onun seçtiği kız da onun kadar kıymetli o yüzden sen bizim için değerlisin önemli olan sizin mutluluğunuz.Sanki kardeşiniz cariye de kardeşi haremine katmış!!!

Ayrıca sanki kardeşinizi de pek beğenmiyo aslında ki "İşte napalım kardeşimin mutluluğu önemli olan kimi getirirse getirsin vs.."demiş.

yani;
kardeşimi mutlu edersen iyi geçiniriz.
mutsuz edersen düşman oluruz.

klasik görümce işte.

kardeşim mutlu olsun onu üzme demiş ama ilk tanışmada çok gereksiz bir konuşma. bide ailen seni bize emanet edecek falan. hangi devirdeyiz. demek ki ilerde bir kavga sorun olsa hemen erkeğin tarafını alacaklar.
kardeşin keşke şöyle deseymiş ikimiz de birbirimizi seviyoruz ve birbirimizi mutlu edeceğiz. siz hiç endişelenmeyin biz birbirimizi bulduk bırakmayız artık o benim bir ömür hayat arkadaşım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…