- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynen katılıyorum. Boş konuşmuş. Mesafeli olunacak biriYersiz konusmus. Genelevi dalan niye karıstırmis ki ? Ee insan birazda kardesim gelini mutlu ediyo mu diye dusuncek. Yinede pek kötü niyetli degil gibi sadece yersiz konusmus genelevdekiyle kardesin birmi sanki ?
Kafami kurcalayan bi konu var. Kız kardeşim , uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin ablası ile tanıştı dün. Nasıl geçti diye sordum iyiydi dedi. Ne konuştunuz dedim. Kız kardeşime demiş ki " benim kardeşimin mutluluğunu herseyden önemli. Sen onu mutlu et başımızın tacı olursun. Sen bize emanetsin kardesimle evlenirseniz bize ailen emanet edecek seni. Biz zaten onun evlenmek için seçtiği kıza Karışma hakkına sahip değiliz yanlış anlama ama genel evden kadın getirse eğer kardeşim mutluysa baş tâcidir benim için. Sonuçta ilahi adalet diye bişey var biz sana kötü bişey yasatirsak bizimde karşımıza aynen çıkar "
Bakınca bişey yok gibi ama içime kurt düştü sizce bu o kötü görümce türlerinden mi ? Ne demek genelevden getirse??? Ne demek istiyor bu kadın !!!!! Kardesime ima mi yapmaya calismis ? Ben mi fesat düşünüyorum? ?
+1Yersiz konusmus. Genelevi dalan niye karıstırmis ki ? Ee insan birazda kardesim gelini mutlu ediyo mu diye dusuncek. Yinede pek kötü niyetli degil gibi sadece yersiz konusmus genelevdekiyle kardesin birmi sanki ?
Kafami kurcalayan bi konu var. Kız kardeşim , uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin ablası ile tanıştı dün. Nasıl geçti diye sordum iyiydi dedi. Ne konuştunuz dedim. Kız kardeşime demiş ki " benim kardeşimin mutluluğunu herseyden önemli. Sen onu mutlu et başımızın tacı olursun. Sen bize emanetsin kardesimle evlenirseniz bize ailen emanet edecek seni. Biz zaten onun evlenmek için seçtiği kıza Karışma hakkına sahip değiliz yanlış anlama ama genel evden kadın getirse eğer kardeşim mutluysa baş tâcidir benim için. Sonuçta ilahi adalet diye bişey var biz sana kötü bişey yasatirsak bizimde karşımıza aynen çıkar "
Bakınca bişey yok gibi ama içime kurt düştü sizce bu o kötü görümce türlerinden mi ? Ne demek genelevden getirse??? Ne demek istiyor bu kadın !!!!! Kardesime ima mi yapmaya calismis ? Ben mi fesat düşünüyorum? ?
Konuya genel evi karıştıran görümce hiç iyi gelmedi bana ya böyle kendini övenler iyi görünenler asıl fena çıkıyor.Kafami kurcalayan bi konu var. Kız kardeşim , uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin ablası ile tanıştı dün. Nasıl geçti diye sordum iyiydi dedi. Ne konuştunuz dedim. Kız kardeşime demiş ki " benim kardeşimin mutluluğunu herseyden önemli. Sen onu mutlu et başımızın tacı olursun. Sen bize emanetsin kardesimle evlenirseniz bize ailen emanet edecek seni. Biz zaten onun evlenmek için seçtiği kıza Karışma hakkına sahip değiliz yanlış anlama ama genel evden kadın getirse eğer kardeşim mutluysa baş tâcidir benim için. Sonuçta ilahi adalet diye bişey var biz sana kötü bişey yasatirsak bizimde karşımıza aynen çıkar "
kotu niyet yok irdelemeyin kotunun ne oldugunu cok iyi bilirim.Kafami kurcalayan bi konu var. Kız kardeşim , uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin ablası ile tanıştı dün. Nasıl geçti diye sordum iyiydi dedi. Ne konuştunuz dedim. Kız kardeşime demiş ki " benim kardeşimin mutluluğunu herseyden önemli. Sen onu mutlu et başımızın tacı olursun. Sen bize emanetsin kardesimle evlenirseniz bize ailen emanet edecek seni. Biz zaten onun evlenmek için seçtiği kıza Karışma hakkına sahip değiliz yanlış anlama ama genel evden kadın getirse eğer kardeşim mutluysa baş tâcidir benim için. Sonuçta ilahi adalet diye bişey var biz sana kötü bişey yasatirsak bizimde karşımıza aynen çıkar "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?