Bu nasıl. laf ? yanlış mı anlıyoruz ?

eğer
yeter ki siz mutlu olun bize yeter deseydi,
iyi niyetli görümce denebilirdi.

ancak "kardeşim mutluysa, emanetsin" vs hem her şeye karışacağının sinyali hem de kötü niyetli olduğunu gösterir bence.

cahil oldugundan haberi olmayan en tehlikeli cinsten bir görümce.en ufak tartışmanızda zehir ederim hayatı san ademek şstemiş aslında.aba altından sopa gösteriyor.pardonda sen köle mi alıyorsun kardeşinin mutluluğu için hasta.

Laf salatası başka bir şey değil.
Aklınca büyük gibi davranıp akıl vermiş ama becerememiş eline yüzüne bulaştırmış.
Ama alt metin olarak 'kardeşimi üzme bizimle de iyi geçin o zaman biz de iyi oluruz' demiş.
Kötü değil ama çirkefleşme potansiyeli yüksek bir görümce kendisi.
Kardeşin mesafeli olsun her konuda bilgi vermesin. İç işlere karışmayı seven bir tip bence..

Kendince racon kesmiş.. İki tane erkek kardeşim var hayatta böyle bi konuşma yapmam.. Koca koca insanlar birbirini üzecekse de hesabını ben görecek değilim ya.. Beni ne ilgilendirir.. Görümce potansiyeli yüksek.. Seviyeli olmakta fayda var.. Bize emanetsin falan ne alaka yaa valiz mi bu kız! Evlenecek yaşa gelmiş insanların kimseye emanet olma ihtiyacı yok..

Son düzenleme:
İlerde her şeye karısacak. Kardesini bir birey olarak değil de ailecek bir bütün olarak görenlerden. Sen bize gelin geliyorsun, hepimizle öncelikle de benle evleneceksin demiş bi nevi...Kıskançlık ta çıkabilir bunda...Sen canımı yakarsan kardesimi benden ayırırsan ben senin hakkından gelmesini bilirim demek istemiş

Kotu bi niyeti yok bence. Biraz bos konusmus. Gereksiz bi laf söylemiş. orda soylenecek sey degil o. Sanirim biraz densizlik yapabilecek birine benziyor kardesin ilerde de cok tinlamasin o zaman uzulur

Art niyetsiz ama fazla süslemeli cümle kurmuş. Bence görümceye cephe alacak bir şey yok.
Allah'tan korkarız demiş daha ne diyecek yahu. Kardeşim kimi severse biz de onu severiz demiş.

İki kelimeyi bir araya getiremeyen biri işte. Ne kadar boş bir konuşma. Onu abla yerine koyup bişey paylaşmasın kardeşiniz. Ayıp ya insan ağzından çıkanı kulağı duymalı.

Ben hoşlanmadım. Yani sevmiş olsaydı sanırım "Kardeşimin mutluluğu her şeyden önemli" falan laflarını karıştırmazdı. Yani bence demek istediği: "Seni öyle aman aman beğenmedim ama kardeşim genelevden fahişe getirse bile ben ona da laf söylemezdim maksat kardeşim mutlu olsun ben başka şeylere karışmam." Terbiyesizin teki.

Bence siz çok abartıyorsunuz. Kırılacak, sinirlenecek bir cümle görmedim. Millet neleri hazmediyor da "bir şey demedi" diyor. O tarz bir insan da getirse baş tacı ederdik seviyor diye demek istemiş. Kardeşimi mutlu et başka beklentimiz yok demiş. Daha ne?

Patavatsız ve yersiz bir konuşma olmuş tamam. Ancak kız kardeşiniz bunu sorun etmeyip "iyi" geçti diyorsa bu kadar büyütmenize gerek yok demektir.

Kötü görümce olacak birşey görmedim ben burda... Evet söylediği şey hoş olmayabilir ama kardeşine ima gibi birşey yok...

bence normal ve içten bir konuşma, kusura bakmayın ama içiniz fesat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…