Bu nasıl öğretmenlik?

Yönetimden istediğim ciddiyeti girmez isem bunu yapacağım zaten. Aklımın bir köşesinde not ettim.
Nihat Doğan’ın programında bi öğretmeni kayda almış çocuklar. Yayınladılar, aynı anda o kadar çok telefon geldi ki.
Benim kızıma şunu yaptı, oğluma şunu yaptı,yönetime söyledik inkar etti öylece kaldı vs diye.

Peki bu süreçte eğitimleri nasıl devam edecek? Yerine öğretmen verilecek mi? Soruşturma süresinde görevi başında mi olacak?
Bu surecte ogretmen sınıfında egitime devam eder cunku cok agir bir suc olarak görmezler (yuz kızartıcı suc olsaydi direkt aciga alinirdi). Sorusturma sonunda da muhtemelen ogretmene uyari, kinama gibi cezalar verilebilir. Ogrencilerin durumu ise biraz belirsiz. Yani tek siz sikayet edecekseniz sizin cocugun sinifi degistirilebilir.

Son düzenleme:
Okulda başka 4. sınıf yok maalesef. Şehir merkezine göndersek servis de yok..

Ogretmensiniz bildiğim kadarıyla bı kaç şey sorabilirmiyim

Okulda başka 4. sınıf yok maalesef. Şehir merkezine göndersek servis de yok..
Ben konuyu ilk okudugumda siz zaten degistirirsiniz diye düşünmüştüm bireysel olarak tavsiye vermistim. Boyle bir durum varsa velilerle birlikte hareket eedin derim.

Tabii elimden geldigince yanitlamaya calisirim.
Ufak tefek hakereti var bizim ogretmenimizinde kendisi yılardır müdür tarafından desteklenmiş bı öğretmen daha fazla detaya girmeyeceğim eşi ve diğer öğretmenler tarafından da bilinir bayağı baskın bı karakter

Lafının altında kalacagimi bildigimden tartışmaya girmiyorum

Ayrımcılık vs de var napmam lazım nasıl yaklaşabilir in bu konuda öğretmene

Size ozel mesaj atiyorum bu konuyla ilgili cunku ogretmenin profiline bakilirsa konu sapacak gibi görünüyor ozelden daha detayli konusuruz

Şoktayım.Veliler olarak 147yi arayın,müfettiş gelir.öğretmeni de sizi De dinler.Öğrenciyi dinlediğine de şahit olduk benzer bi konuda.

Allah yardımcınız olsun.Duygusal şiddet bu

Rahatsız olduysanız gidin direk öğretmenle konuşun halledin neden bu kadar düşüncelerle yoruyorsunuz kendinizi. Empati kurun. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum umarım öyledir.

Rahatsız olduysanız gidin direk öğretmenle konuşun halledin neden bu kadar düşüncelerle yoruyorsunuz kendinizi. Empati kurun. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum umarım öyledir.
İlkokuldayken bizde fırça yerdik, tokat ya da saç çekme gelirdi başımiza. Çocukluk, iki üzülür geçerdik. Ama ben sınıfın önünde ben eşeğim, öküzüm diye bagirmak, bunu yapmak zorunda birakilmak, o an hissedilen baskı,... Öğretmenle ne konuşacağım? Böyle yapmışsınız diyeceğim o da muhtemelen hayır diyecek.

ow ben böyle konularda olayi empatiye baglarim sakin sakin konusurum.. kardesimin olaylarindan baya ugrastim ama owwww owww su an böyle durumda biz olsak esim okulda o adamin dünyasini burnundan getirir catir catir kelimeleriye duvardan duvara vurur. iyi yerinizde durs biliyorsunuz

Çok benzeri küçük kuzenin basina geldi.
Doğulu bi öğretmen aynı şeyi yapıyormuş ben eşeğim ben at kafalıyım deyin diyormuş cetvelle vurmalar falan... Öğrenciler velilerine söylemişler.
Mudure sikayet etmisler sonuc yok....
Babaları toplanmış ve hocaya sağlam bi dayak atmışlar. Hoca bida hepsine iyi davranmaya başlamış akıllanmış heralde.

Kalbim sıkışıyor gibi hissediyorum. Oğlum bunu neden sakladı benden diye düşünüyorum. Anneligmi gözden geçiriyorum. Oğlumun ruhundaki yara için üzülüyorum...