Bu nasıl öğretmenlik?

Idareye gidin Bimer e yazin. Yüzyüze muhatap olmayin. Bunlari yapıyorsa ise yaramaz

Bimer’e şikayet edin kesinlikle çok ilgileniyorlar. Ayrıca ekstra olarak idareye de şikayet edebilirsiniz. İnsanın mesleği ne olursa olsun önce vicdan sahibi olması gerek. Üzüldüm yavrucaklara Böyle yazılar okudukça mesleğimden utanacak duruma geliyorum.

O öğretmeni koyun meydanına çıkarın ben ......m diye bagirtin eline ayağına kafasına vurukene

(Boşluk size kalmış doldurun)

Müdüre giderseniz konunun üstünü kapatır diye düşünüyorum sonuçta okulun adı kötüye çıkmasın başı ağırmasın. Velilerle konuşun bireysel olarak hareket etmeyin ilgili yerlere şikayet edin .

mebe sikayyet edinnn!!!

Kadrolu olmasi hicbirseyi degistirmez sikayet ederseniz sorusturma gecirir öğrenciler dinlenir gerekli cezayi alir..meslekten ihraç edilmez diye düşünüyorum kinama kidem durdurma ya da maaştan kesme cezasi alir..meslektaşim ama yaptiği doğru değil biz velilerini arayip bilgilendiriyoruz uyariyoruz ödevlerini kontrol edin diye o da öyle yapabilirdi..

Gerekirse haber kanallarina msj atın. Onlar zaten boyle bi olaya hemen atlarlar

Müdüre gitmeden önce tüm veliler bir araya gelin. Tüm çocuklar aynı şeyi mi söylüyor emin olun. Ondan sonra il milli eğitime şikayetinizi bildirin. Aynı zamanda biraz ortalığı da ayağa kaldırın sosyal medya üzerinden. O zaman örtbas etmek zorlaşacaktır.

Çocuklar 4. sınıf, cep telefonu kullanabilirler, lütfen sakin kalın, çocuklardan biri 10 sn kadar o anları kayda alsın. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Böyle meslektaşlarım olduğu için utanıyorum. Kpss den yüksek puan almak yeterli değilmiş işte net örnek

En fazla alacagi ceza uyari cezasi arkadaslar hararetlendiniz ama.
Bence idareye gidin.OLayi kapatmaya calisirsa 147 ye gidersiniz.

Kk da öğretmen düşmanı diye adım çıkacak bu gidişle.

Daha bir kaç gün olmadı, İstanbul un çevre illerinden birinde bir öğretmen çocuklar ödevlerini eksik yaptığında yada cezalandıracak olduğunda sınıfın önünde çocuklara birbirine tokat attırıyormuş.
Sen arkadaşına vurmazsan ben sana vururum tehdidi ile. 3. Sınıf diye hatırlıyorum.
En sonunda görüntü aldırmışlar çocuklardan birine ki şikayeti öyle dikkate almışlar.
Öncesinde uyarmışlar,çocuklar yanlış anlamıştır vs...diye geçiştirilmiş
Şimdi hakkında soruşturma açılmış.
Kadın bir de tehdit etmiş hala, görüntüleri internet ortamına verirseniz süründürürüm sizi dava ederim, izinsiz çekim yaptınız vs..

Sanırım elinizde görüntü olmadan zor sonuç almanız ama ben olsam çocuğumun eline kamera verip böyle bir şey isteyemezdim.
Hem çoçuğa gizli saklı iş yaptırmayı doğru bulmuyorum hem yakalanırsa öğretmenin yapacaklarından korkarım.

İnşallah şikayetiniz sonucu gerçek anlaşılır.
Ama birden çok öğrenci aynı şeyi söylüyorsa kurgu değildir.

Şu eğitim fakültelerinde kesinlikle mezuniyet öncesi öğretmen adaylarından akıl ve ruh saglıgı yerindedir diye rapor falan istenmeli.
Öyle bir iki seansta değil, 10 seans falan olmalı değerlendirme.

Siz görüntüleri sosyal medyaya bi yükleyin bakalım sadece uyarı mı alıyor yoksa neler oluyor görelim

Size açık ve net söyleyeyim, bir şey olmuyor. Bizde de var 2 tane, senelerdir şikayet edilir, soruşturma açılır. O sınıftan alınıp öbür sınıfa veriliyor. Yine şikayet edin ama en fazla soruşturma açılıp görevinde devam eder.

Aynısını yaşadık.Kızım okuldan nefret etti o öğretmen yüzünden.

Bimere şikayet ettik.Elimizde başka bir çocuğun darp raporu da vardı.Müdüre çıktık.Milli eğitime gittik.İki sene uğraştık.En son artık valinin kapısına dayanacaktım.O ara sonuçlandı soruşturma.Görevine son verdiler.

Hiç kolay olmuyor.İfadeler,şahitler,raporlar,çok uğraştık.Peşini bırakmayın.Bimere yazın önce.Mutlaka araştırıyorlar.Elinizde sağlam deliller olsun.Ve tek kişi olmayın.Velilerden destek alırsanız daha kolay çözülebilir.

Bimere ve cimere yazın. İlçe milli eğitimin sesi çıkmıyorsa onlarida şikâyet edin

Bu tür konularda biraz geriliyorum.
Çünkü sırf bir velinin öğretmene gıcıklığından dolayı okulda başka bir kadınla ilişkisi var gördüm diye dedikodu çıkarması yüzünden harika bir öğretmenden olmuştuk. Konu sonradan düzelse de öğretmenimiz tayin istedi ve asla onu ikna edemedik.
Bu nedenle öncelikle söylentinin doğru olup olmadığını araştırın. Çocuğunuza sorun. Başka velilere sorun.
İftira atmak kolaydır ama onu temizlemek zordur.
Söylenenler gerçekse gerekli her yere şikayetinizi yapın.

Veliler olarak bir görüşelim, çocuklarla konuşalım, ona göre idareye gideceğiz aramızdan temsilci seçip. Devam ederse tutumuna, bimere şikayet edeceğimizi söyleyeceğiz. Telefon olayını da aklıma koydum. Benim oğlan arka sırada oturuyor zaten.

Bunu bilen velilerle birlikte hareket edip şikayette bulunun.
Birlik olmanız daha faydalı olur.
Ödevini yapmayana notunu ona göre versin,ne demek vurmak,ben eşşeğim dedirtmek. Ne sanıyor kendini ? Kesinlikle susmayın,haddini bilsin. Kimse kıyamadığı,gözünün içine baktığı evladını okulda aşağılansın,şiddet görsün diye yetiştirmiyor. Her ne olursa olsun yapamaz bunu.