• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl şanssızlıkmış?

"Forum kurallarına aykırı olması ve konunun sapma olasılığından dolayı detay veremiyorum ama basit bir parti meselesinden öte bir siyasi görüş ayrılığı" diye belirtip inatla soranlara cevap vermezdiniz. Anlayan anlardı :) Burada her görüşten kadın var, sempatizan olan da vardır. Konunuz sapacak yani durduk yere o yüzden değiştirin olmadı. Alıntı yapanlar oldu ama sanırım.

Yani tehlikeli olsalar bile kendini ifşa etmiş adam zaten. Zarar vermeyi düşünen kişi kendini ifşa etmez en azından öyle söyleyeyim ya da üstü kapalı tehdit eder. Bir durum olsa ilk şüphelenilecek kişi kim? O çocuk. Yemez yani o yüzden. Ama kalbini kırmamak, başına sarmamak istiyorsa "Sen çok iyi birisin ama..." diye başlayıp benim dediklerimi söyleyebilir. Seni oyalamak istemiyorum diye özellikle belirtsin ki sorunu kendine atsın çocuğa değil.
haklısınız, konunun kapanmasını rica ettim zaten mune görünce kapatır, inşallah bu şekilde bi konuşma sonrası da peşine düşecek kadar psikopat değildir...

Konu kız kardeşim.
Kız kardeşim birini çok zor beğenen ve çok zor hoşlanan birisidir.
Karşısına bir sürü insan çıktı, bi çok erkek kendisiyle tanışmak istedi, ilişki kurmak istedi, kardeşim hep reddetti. Kolay kolay kimseye bi şey hissedemez. Bu arada kendisi 20 yaşında, henüz çok genç tabii ama bu kadar seçici olup zor hoşlanıpta, hoşlandığı kişinin hayal kırıklığına uğratması, kardeşimi üzmesi beni üzdü doğal olarak.

Kardeşim bundan bi süre önce biriyle tanıştı, dış görünüş olarak zaten tam hayallerindeki gibiydi.
Onun dışında kibar, eğlenceli, ilgili biriydi. Buluştukları günlerde olsun, telefonda konuşurken olsun hep kardeşimin sürekli gülümsemesini sağladı. İlk defa birinden böyle hoşlandığını, onunla vakit geçirmekten mutlu olduğunu gördük biz.
Burdan sonrası konunun kapanmasına sebep olur mu bilmiyorum, ama bu detayı vermezsem derdimi anlatamam, asıl dert bu detay çünkü. Ben sadece bu detayı vereyim, ama siyasi yorumlara girmeyelim, konu kapanmasın.
Bu çocuğun kürt olduğunu zaten başından beri biliyorduk. Bunda hiçbir sıkıntı yok, gayet de sevmiştik. Irk ayrımı yapan tiplerden değiliz, iyi bi insan olması önemli.
Ama geçen kardeşimle konuşurken konu nerden açıldıysa, çocuk "biz ailece abdullah öcalancıyız" demiş. Resmen pkk'lıymış. Üstüne bi de ilerde bi takım yasadışı işler yapmak istediğinden bahsetmiş.

Bu detay hakkında konuşmamıza gerek yok, bu detayı vermeden konuyu anlatamazdım. Asıl söyleyeceğim şeye geleyim,
kardeşim doğal olarak çok hayal kırıklığına uğradı tabi, artık görüşmek istemiyor, yazmıyor, aramıyor, görüşmüyor ama çocuğun yüzüne "artık görüşmeyelim" demedi. ama bu çocuk tehlikeli biriymiş meğer. ya çocuk kardeşimin kendisiyle bu yüzden görüşmek istemediğini anlarsa? ya garezlenirse? kötü bi şey yapmaya kalkarsa?
şimdi açık ve net konuşup hayatından çıkarsa sizce saygı duyup gider mi?
ya da hiçbir açıklama yapmadan görüşmeyi birden kesse, peşine düşer mi?
sırf "sinirlenir, kötü bi şey yapar" diye de görüşülmez ki!
sizce ne yapmak gerekir şimdi? nasıl davranmak gerekir? nasıl uzaklaşmalı?

uzak dursun direk üniye başladığım şeye konuştuğum çocuk da öyle diyince totosuna tekmeyi vurmuştum. gerçi bana aşık olup Atatürkçü olmuştu ya sonradan. görüşmek istemiyorum demesin. yazmasın kardeşin yazarsa çocuk cevap vermesin soğur zamanla kopar çocukta

uzak dursun direk üniye başladığım şeye konuştuğum çocuk da öyle diyince totosuna tekmeyi vurmuştum. gerçi bana aşık olup Atatürkçü olmuştu ya sonradan. görüşmek istemiyorum demesin. yazmasın kardeşin yazarsa çocuk cevap vermesin soğur zamanla kopar çocukta
haklısınız bu konu yüzünden tartışarak bitirmek istemiyor, sizin dediğiniz gibi de olabilir. bakın bu sadece bize denk gelmemiş demekki, konumun sahte olduğunu söyleyenler oldu da, çok anormal bi durummuş gibi.

haklısınız bu konu yüzünden tartışarak bitirmek istemiyor, sizin dediğiniz gibi de olabilir. bakın bu sadece bize denk gelmemiş demekki, konumun sahte olduğunu söyleyenler oldu da, çok anormal bi durummuş gibi.
normal bir durum canım. doğulu bilmem kaç çocuklu bir ailenin oğlu bense izmirde doğup büyümüş yazın istediği gibi bikini şort giyen biriyim. düşün durumun zıtlığını o halde bir denedim ama sonra o lafı duyunca hopp şut

bi sempatizandan fazlası olduklarını düşünüyoruz ailesi hakkında söylediklerinden dolayı. ilerde yapmak istediği şeyleri aile büyükleri şuan yapıyormuş zaten. bunu nasıl bu kadar rahat söyleyebildi çok mu güvendi bilemiyorum cidden.

düşünce yapısı yüzünden zaten görüşme isteği falan hiç kalmadı, ama tehlikeli bi tip cidden, korkmadık da değil.

2 aya yaklaşmıştır, yeni daha.

Arkadaşlar, birincisi konum sahte falan değil, ütopya da mı yaşıyorsunuz siz? Türkiye burası. Böyle tip insanların etrafımızda ne kadar çok olduğunu bugüne kadar göremediğinizden mi inanamadınız? Çok mu masalımsı geldi? Açın bi haberlere bakın isterseniz, ne kadar olağan olduğunu görürsünüz.
Ben burda yeni üye değilim, ilk konum da değil, ayrıca beni bilenler bilir, hatta mune de bilir, sahte konu açacak kadar işsiz de psikopatta değilim, inanmayanları inandırmak mecburiyetinde hiç değilim zaten.

İkinci olarak, 20 yaşındaki kız koca bulamıyor telaşına girmedi kimse, "ailecek" dediğiniz kim bilmiyorum ama bilen sadece ben, annem ve arkadaş çevremiz. Kimseyi beğenmemesinden dolayı artık aramızda dalga konusu haline gelmiş olan kardeşimin, ilk kez birinden hoşlanmasına şaşırdık doğal olarak. Kaldı ki 40 yaşına da girse koca bulamadı telaşına girecek karakterlerden değiliz. Burda ana fikir koca bulmak değil.

"kürtlere güvenmeyin terörist olabilirler" diye bi şey de dediğimi hatırlamıyorum. bizim kürt olan daha nice dostlarımız var, burda mesele kürtlük değil ki? açık açık söylemiş biz böyleyiz diye. böyleleri kendilerinin terörist olduğunu düşünmüyorlar ki, kendilerini haklı ve mağdur görüyorlar, söylerken de zaten savuna savuna konuşmuş. kaldı ki ilerde yapmak istediği pis işler, aile büyüklerinin zaten şuan yaptığı işlermiş. çocuk bunları yanlış görmüyor ki söylemekten çekinsin? zaten sizden bunlar hakkında yorum istemedim, ırkçı olmadığımı kimseye ispat etmek zorunda da değilim, tanıyanlar biliyor zaten.

Ayrıca 20 yaşında olan çocuk değil, kız kardeşim, o 24 yaşında. "20 yaşındaki ergenden mi korktunuz" derken ki rahatlığınızı da anlayamadım, bunu da 3.sayfa gazete haberleri okumama ihtimalinize bağlıyorum. Cem Garipoğlu Münevver'i öldürdüğü zaman 18'den küçük olduğu için bir süre çocuk cezaevinde yatmıştı. Sizin deyiminizle "17'lik ergen" bi kızın hayatını bitirmişti. Neler okuyoruz, neler duyup neler görüyoruz, "amaan 20 yaşında ergen" diye küçümsemek pek doğru bi yaklaşım değil.

Amaan neyse ya, @Mune ben sadece konuyu anlamaları açısından detay verdim, hatta o detay hakkında konuşmayalım ki konu kapanmasın dedim, ısrarla o detay hakkında yazıp bi de üstüne beni ırkçılıkla suçlama cüretini gösteriyorlar. Bende hata, burdaki kadınların artık konu sahiplerine nasıl saldırdığını, amaçlarının dertleşmek değil, konuyu açanlarla tartışmak olduğunu göz ardı ettim, üzgünüm. Gelmiş kimlere ne anlatıyorum, insanı daha çok sıkıntıya sokuyorlar. Konumu kapatabilir misin rica etsem?
Her yazdığınıza kelimesi kelimesine katılıyorum,buna benzer bikaç şey duydum,konuda geçen muhabbet hiç ütopik değil,herkes niye böyle tepki veriyor anlamıyorum,inşaallah kurtulur biran önce kızkardeşiniz,ayrıca korkmayın bi halt yapamaz size...

normal bir durum canım. doğulu bilmem kaç çocuklu bir ailenin oğlu bense izmirde doğup büyümüş yazın istediği gibi bikini şort giyen biriyim. düşün durumun zıtlığını o halde bir denedim ama sonra o lafı duyunca hopp şut
aynen öyle, kardeşimle de o çocuğun dediğiniz gibi bu tarz zıt yönleri vardı ama şu lafları duyana kadar hiç olumsuz düşünmüyordu.

Her yazdığınıza kelimesi kelimesine katılıyorum,buna benzer bikaç şey duydum,konuda geçen muhabbet hiç ütopik değil,herkes niye böyle tepki veriyor anlamıyorum,inşaallah kurtulur biran önce kızkardeşiniz,ayrıca korkmayın bi halt yapamaz size...

haberlerde ya da etrafımızda öyle şeyler duyuyorum ki bu devirde hiçbir şeyi küçümseyemiyorum, umarım dediğiniz gibi olur.

Biz ailece baska gorusteniz, sizin gorusunuzden hic hoslanmiyoruz. Tabiki de birlikte olamayiz desin bence. Olmaz mi?

zaten bu konuşma olurken kardeşim başta şaka yapıp yapmadığını sormuş. o da neden şaka olsun diye sinirlenmiş biraz. kardeşimin başka görüşten olduğunu biliyor. ama sırf bu görüş yüzünden bitirmek isterse çocuk bunu gurur meselesi yapabilir, başına bela olabilir diye düşündük.

Back
X