- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
E bide bunu düğünü var.yok gülüyoruz falan ama kimbilir kızın içinde ne fırtınalar kopuyor.insaallah bir an önce kabuğunu kirabilirNikahta az kişi vardı Ondandır :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bide bunu düğünü var.yok gülüyoruz falan ama kimbilir kızın içinde ne fırtınalar kopuyor.insaallah bir an önce kabuğunu kirabilirNikahta az kişi vardı Ondandır :))
3 gün izni diyorsunuz değil mi ? O Hakkı düğünde kullanırım diyor. Evet aslında işten ayrılıp tamamen KPSS ye hazırlanma düşüncesi de var ve birkaç Yıldır orada Çalışıyor fakat tazminat istemeye çekiniyor aslında ayrılmak istiyor amaİşyerindekilerin öğrenmemesine uğraşıyor ama nikah izni hakkını bu yüzden kullanamadı sanırım. Eğer evlilikten dolayı ayrılması gerekirse ve uzun süredir de aynı yerde çalışıyorsa tazminatı (ya da evlilik parası) yanar yanïlmıyorsam ve o hak kalkmadıysa..
Evet düğünde oynamaya bile çekiniyor :))E bide bunu düğünü var.yok gülüyoruz falan ama kimbilir kızın içinde ne fırtınalar kopuyor.insaallah bir an önce kabuğunu kirabilir
Ha bak ondan bende cekinirdim.o yüzden calgisiz düğün yaptımEvet düğünde oynamaya bile çekiniyor :))
Çalgısız düğün nasıl oluyor :)Ha bak ondan bende cekinirdim.o yüzden calgisiz düğün yaptım![]()
Mevlütlü bacım o düğünden sayılmıyor muÇalgısız düğün nasıl oluyor :)
Hmm anladım canım Allah kabul etsin :) mutluluklar dilerim :)Mevlütlü bacım o düğünden sayılmıyor mu![]()
Sağol canım 6 yıl oldu tabi.gorumcene de mutluluklar dilerim :)Hmm anladım canım Allah kabul etsin :) mutluluklar dilerim :)
Sağolasın canım benim :)Sağol canım 6 yıl oldu tabi.gorumcene de mutluluklar dilerim :)
Evet, üç günlük izni diyorum. Düşüncesi güzel de resmi belgeye dayanarak yapılan bir şey olduğundan işyeri zamanı gectiği için bahane edip vermeyebilir. İnsan hakkını da istemeye cekinir mi, millet hakkı olmayanın bile peşine düşerken.. Madem istemeye çekiniyor, işyerine gereken evrakları birşey demeden "bunlar nikah evraklarim,işten ayrılıyorum diye"versin, onlar zaten anlar gereğini yaparlar herhalde.3 gün izni diyorsunuz değil mi ? O Hakkı düğünde kullanırım diyor. Evet aslında işten ayrılıp tamamen KPSS ye hazırlanma düşüncesi de var ve birkaç Yıldır orada Çalışıyor fakat tazminat istemeye çekiniyor aslında ayrılmak istiyor ama
Evrakları vermeye de çekiniyorum diyor onun yapması gereken tek şey aslında ben evlendim arkadaşlar demek hepsi buEvet, üç günlük izni diyorum. Düşüncesi güzel de resmi belgehe dayanarak yapılan bir şey oldugusan hakkını da istemeye cekinir mi, millet hakkı olmayanın bile peşine düşerken.. Madem istemsye çskiniyor, işyerine gereken evrakları versin, onlar zaten anlar gereğini yaparlar herhalde.
:))Konuyu okurken boşa giden zamanım ...
Ay hiç dikkat etmemistim tesaduf denk gelmis canimİsim aynı
Kendi kendinizi trollemiyorsunuz umarım?![]()
ben adaş olduğumuzu fark etmiştim de :)Ay hiç dikkat etmemistim tesaduf denk gelmis canim