Belki son açtığım konudan bilirsiniz kızlar eski sevgilime dönmeye çalışıyordum ve başardım da ama eski iyi değil derken doğru diyorlarmış. Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü onu içine düştüğüm boşluktan beni çıkaracak kişi olarak kurtarıcım olarak görüyordum.
Geçenlerde başımdan geçen olayı anlatayım öyle büyük bir olay da değil ama neyse... Bir erkek arkadaşımın başına kötü bir şey geldi -detaya girmiyorum- ve bana sarılıp ağladı. Ben de sırtını sıvazladım ve teselli ettim. Geçenlerde konu nereden geldi hatırlamıyorum ama bu olaya geldi ve bunu sevgilime anlattım ama herhangi bir art niyet gütmemiştim. Kıskanmasını ya da kızmasını istememiştim. Benim için bir arkadaşının sana ağlayıp sarılması ve teselli/omuz istemesi normaldir. Böyle bir şey karşısında cinsiyet sorgulamam ki? Ya da insan olan kim sorgular ya insancıl duyguları olan kim sorgular?
Elin herifi (ki elin herifi değil, arkadaşım ve üstelik sevgilisi var) gelip sana sarılıyor sen de teselli ediyorsun o zaman ben de önüme gelen kıza sarılıp teselli edeyim nasıl? Allah bilir kaç kez oldu böyle bir şey. Allah bilir daha kaç kez aldatıldım. dedi
İnanabiliyor musunuz? Bir insan sevdiğim dediği kadına bunu nasıl diyebilir? Ya da diyebilir mi yoksa ben mi fazla rahatım? Bir insanın arkadaşına sarılması aldatmak sayılır mı ya? İçimde hiçbir seksüel amaç yoktu ve karşımdaki insanın da olmadığına eminim. Olay 1 bu.
İkincisi geçmişte kimle neler yaşadığım konusunda sıkıştırmaya başladı. Biri el sürdü mü bir şey yaptı mı vs. Ve bana az önce ne dedi biliyor musunuz? Paranoyak ettin beni elin herifiyle sarmaş dolaş olup teselli etmişsin o kadar ki bekaret kontrolüne gitmek istiyorum seninle aldattın mı bilmek istiyorum dedi!? Ki önceki çıkmamızda da bu konu konuşulduğu halde olmaz, evlenmeden olmaz demiştim, bunu bildiği halde nasıl böyle bir şey diyebilir ya? Gururum o kadar incindi ki ağladım oturup. Seviyorum diyen deli gibi aşık olan adam bunu der mi yapar mı bir şeyler söyleyin kızlar siz olsanız ne dersiniz ne yaparsınız? Bu nasıl bir aşağılamadır. Erkek dediğin sevdiği kadının lafı üstüne laf tanır mı ya? Çok incindim, yine çok incindim.
Hiç adam gibi bir adam çıkıp sahiplenmeyecek sanırım beni hiç nezaket göremeyeceğim... Moralim o kadar bozuldu ki sizden birkaç cümle bir şeyler duymak istedim...
Belki son açtığım konudan bilirsiniz kızlar eski sevgilime dönmeye çalışıyordum ve başardım da ama eski iyi değil derken doğru diyorlarmış. Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü onu içine düştüğüm boşluktan beni çıkaracak kişi olarak kurtarıcım olarak görüyordum.
Geçenlerde başımdan geçen olayı anlatayım öyle büyük bir olay da değil ama neyse... Bir erkek arkadaşımın başına kötü bir şey geldi -detaya girmiyorum- ve bana sarılıp ağladı. Ben de sırtını sıvazladım ve teselli ettim. Geçenlerde konu nereden geldi hatırlamıyorum ama bu olaya geldi ve bunu sevgilime anlattım ama herhangi bir art niyet gütmemiştim. Kıskanmasını ya da kızmasını istememiştim. Benim için bir arkadaşının sana ağlayıp sarılması ve teselli/omuz istemesi normaldir. Böyle bir şey karşısında cinsiyet sorgulamam ki? Ya da insan olan kim sorgular ya insancıl duyguları olan kim sorgular?
Elin herifi (ki elin herifi değil, arkadaşım ve üstelik sevgilisi var) gelip sana sarılıyor sen de teselli ediyorsun o zaman ben de önüme gelen kıza sarılıp teselli edeyim nasıl? Allah bilir kaç kez oldu böyle bir şey. Allah bilir daha kaç kez aldatıldım. dedi
İnanabiliyor musunuz? Bir insan sevdiğim dediği kadına bunu nasıl diyebilir? Ya da diyebilir mi yoksa ben mi fazla rahatım? Bir insanın arkadaşına sarılması aldatmak sayılır mı ya? İçimde hiçbir seksüel amaç yoktu ve karşımdaki insanın da olmadığına eminim. Olay 1 bu.
İkincisi geçmişte kimle neler yaşadığım konusunda sıkıştırmaya başladı. Biri el sürdü mü bir şey yaptı mı vs. Ve bana az önce ne dedi biliyor musunuz? Paranoyak ettin beni elin herifiyle sarmaş dolaş olup teselli etmişsin o kadar ki bekaret kontrolüne gitmek istiyorum seninle aldattın mı bilmek istiyorum dedi!? Ki önceki çıkmamızda da bu konu konuşulduğu halde olmaz, evlenmeden olmaz demiştim, bunu bildiği halde nasıl böyle bir şey diyebilir ya? Gururum o kadar incindi ki ağladım oturup. Seviyorum diyen deli gibi aşık olan adam bunu der mi yapar mı bir şeyler söyleyin kızlar siz olsanız ne dersiniz ne yaparsınız? Bu nasıl bir aşağılamadır. Erkek dediğin sevdiği kadının lafı üstüne laf tanır mı ya? Çok incindim, yine çok incindim.
Hiç adam gibi bir adam çıkıp sahiplenmeyecek sanırım beni hiç nezaket göremeyeceğim... Moralim o kadar bozuldu ki sizden birkaç cümle bir şeyler duymak istedim...
ayrıca aldatma sadece o şekilde olmaz..aldatmak için ille de cinsellik gerekmez..adamın tek takıldığı nokta orası.
nasıl bir adam bu vallahi anlamadım..bana gel bekaret kontrolüne gidelim diyecek,yamulturum onu orada.ağzı burnuyla yer değiştirir..
bence uzak dur bu insandan.niyeti bozuk gibi.
bekaret kontrolünemi gitmeni istiyorbu ne terbiyesizlik
agzinin payini verseydin ya bi güzel
Vallahi bir şey diyeyim mi o bekaret kontrolünü neden istemiştir biliyor musun?
1. Kendisi bakir degildir. ( Kişi kendinden bilir işi misali)
2. Bakire degilsen nabza göre şerbet verecek...
Lyudka aşktan yana hiç şansın yok senin.
Bırak bu adamları güzelim yahu.
Dogru düzgün biri elbet çıkacak karşına...
Biliyorum canım ablacım aynı görüşteyiz ama ben başka bir erkeğe canım bile demedim ki bana nasıl benden sonra çıktığın sana el sürdü mü yürü bekaret kontrolüne diyebilir, önceden inanıyordu da bir arkadaşım sarıldı diye namussuz kefesine koyulmayı anlayamıyorum. Ne kadar zor böyle hödükleri barındıran bir ülkede kadın olmak, pardon "kız" olmak...
Kendisinin bakir olmadığını biliyorum ben ama ikinci dediğin de mantıklı Cudana da öyle olsa zaten yapardık diye düşünmez miydi? Önceki çıkmamızda da bu konu konuşulmuştu hatta burun kıvırmıştı bana gerikafalı bulmuştu beni bu devirde bu düşünce diye. Vallahi bahtsızım ablacım ya biraz da hata bende gidip arıza adamları çekiyorum üstüme nasıl bilmem...
Hööössstttt diyemediniz mi bu kendini bilmeze.
Ne onur kırıcı bir durum bu.
Nasıl bir istektir, nasıl bir anlayış bu.
Bu adam ne sevgiyi ne saygıyı haketmiyor.
sevmiyorum bu adamı de ne olursun... bu adam değişmez bu saatten sonra, bu düşüncedeki bi adamla bi ömür geçer mi, bunu bi düşün..., inan çok insanların arkasından ağladım, yıllarca direndim, ama emin ol sonunda gülüyorsun, daha hayrlısı karsına çıkacaktır inşallah.. Ayrıl die söylemiyorum ama ayrılırsan üzülme die söylüyorum, yanlış anlama lütfen..
Şimdi hayatında yokum git istediğine istediğin kadar sarıl, hatta benimle yapmadıklarını yap ve bunu nasıl istiyorsan öyle adlandır bir daha görüşmeyeceğiz diye mesaj attı. Bilerek yapıyor değil mi beni sinir etmek ona cevap attırmak için yapıyor değil mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?