Şimdi hayatında yokum git istediğine istediğin kadar sarıl, hatta benimle yapmadıklarını yap ve bunu nasıl istiyorsan öyle adlandır bir daha görüşmeyeceğiz diye mesaj attı. Bilerek yapıyor değil mi beni sinir etmek ona cevap attırmak için yapıyor değil mi kızlar?
Şimdi hayatında yokum git istediğine istediğin kadar sarıl, hatta benimle yapmadıklarını yap ve bunu nasıl istiyorsan öyle adlandır bir daha görüşmeyeceğiz diye mesaj attı. Bilerek yapıyor değil mi beni sinir etmek ona cevap attırmak için yapıyor değil mi kızlar?
İncinmen çok normal canım... Ona orda o kızgınlıkla ne yapsan yeri.
Birine sarılıp, teselli etmek aldatmak demek değildir.
Kaldı ki aldatmanın ölçütü, sadece cinsellik değildir.
Bekaret raporu istemesi bana çok yanlış geldi.
Erkek arkadaşınla aranızda bir güven problemi mi vardı acaba?
Daha evvel yaşadığınız başka bir sorundan dolayı, birbirinize dolu muydunuz?
''ne mutlu bana '' de sende.. ama gerçekten çok sinir bozucu bişeymiş bu yaa.. inan çok çok çok daha normal insanlarla birlikte olabilirsin..off, çok terbiyesiz biri bu ya, bekaret kontrolü falan, sana ne ahlaksız herif.. anamız babamız sevgilimiz olduğunu bildiği halde öyle bişi demiyo, o kim ya?
İyi tarafından bak, iyiki barışmışsınız da tesadüfen gerçek yüzünü görmüşsün, artık üzülmezsin ya da keşkelerin olmaz o şahıs için. Tamam karşı cinsle arkadaş olunamayacağını düşünen, saçma sapan şeyleri kıskanan insanlara aşinayız, çok şaşırtıcı gelmedi o yüzden de, omzunda ağlayan erkekten, aldatılmaya, ordan bekaret kontrolüne konuyu çekebilmesine yuh diyorum.
seni kıskanmış olabilir. ama işi bekaret kontrolüne gitmeyi teklif edecek boyuta getirmesi
beni kıskanmış başkalarından sakınmış olmanı anlarım. ama işi benim bekaret kontrolüne getirdiğin için asıl ben seninle bir daha görüşebileceğimi sanmıyorum. seni çok sewmeme rağmen bekaretimi sana wermedim. kardeşim gözüyle gördüğüm birisine sarıldım diye beni namussuz ilan edip o kadar kırdın o kadar yaraladın ya... keşke başkasına sarılmamın seni rahatsız ettiğini daha güzel ifadelerle anlatsaydın da ben bu adamı mı semişim dedirtmeseydin bana.
diye mesaj atardım ben.
Bu mesaja kesinlikle yanıt yazmayın.
Yazarsanız da yazdığınız mesajın içeriği ayrılma konusu olsun.
Çünkü bu adam 3. bir şahsı bahane ederek aslında kendi yapmak istediklerini dile getiriyor.
Buna zemin hazırlıyor.
Anneme anlattım da benim bile umrumda değil senin bacağının arasında olup olmadığı buran ve buran önemli deyip kalbimi ve kafamı işaret etti. Aksini önemli görene de tekmeyi basarsın dedi.
kusura bakma lyudka ama sevgilin cok terbiyesiz bir insanmis. Bu kadar da olmaz. Ne demeye calisiyor yani? Hem sen onunla ne yasamissin ki HATTA BENIMLE YAPTIKLARINI YAP.. diyebiliyor. Ben sana birsey soyleyim mi? Bu adam senin adini cikartir bak soylemedi deme. Sen buna bir cevap yazacaksan "ne yasadim ki seninle, lafini bil de konus" gibi birsey yaz. Bu zihniyette bi adam suanda senin arkandan konusuyor olabilir, seninle yasadiklarini millete anlatip, bu mesajina verecegin herhangi "sacmalama" gibi onu onaylayan bi cevap attiginda, "bakin biz birseyler yasadik...." falan gibi konusabilir. Aman diyim, uzak dur sen bu cocuktan. Bir kotu iliskiden diger bi kotu iliskiye girme, kimse senin kurtulusun degil bak yagmurdan kacarken doluya tutulursun boyle.
bir de yüzüne raporu çarpmayı mı düşünüyorsun?yok artık!!duymamış olayım...böyle onursuzluk yok..!
ne mecbursun ispata?
diyeceğin 2 kelime 'uğurlar olsun'..
Ayrica bu cocugun asil derdinin iliskisinde cinsellik yasamak istemesi oldugunu ve o yuzden konuyu surekli buraya cektigini dusunuyorum.
Bakire olmasan hemen seninle biseyler yasamak isteyecek. bakireysende ilk benimle ol falan der yakinda.. ha bi de "bana guvenebilirsin bu beni sana daha da cok baglar" falan der.
Ayrica bu cocugun asil derdinin iliskisinde cinsellik yasamak istemesi oldugunu ve o yuzden konuyu surekli buraya cektigini dusunuyorum.
Bakire olmasan hemen seninle biseyler yasamak isteyecek. bakireysende ilk benimle ol falan der yakinda.. ha bi de "bana guvenebilirsin bu beni sana daha da cok baglar" falan der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?