Bu nasıl suçlama!?

ufak atsın biraz, öyle bi aile terbiyesiyle yetişmiş olsa, evlenene kadar bekler zaten.. salak ya, aklı sıra o küçücük aklıyla seni kandıracak...

inanma.. Bekaretini kaybettikten sonra terk edilen kizlarda bir zamanlar karsilarindaki adamla evleneceklerini zannediyorlardi. herkeste ayni soz. inanma sakin. bu adamin sozlerini hic begenmedim. uzun vadede sana cok zarar verecek gibi

Ex'den next olmaz diye boşa dememişler. Bence bırak gitsin.

ne zamandır birliktesiniz,bunun cevabını merak ediyorum..
o sevgilin altı üstü, kendini bulunmaz hint kumaşı falanmı sanıyor..
kimse senden böyle bir şey isteyemez..yüz verme şunaa..madem bu kadar güvensiz güle güle canım de gönder..

bu sevgili senden yasca büyük olan ve saklayan ayrica evli olan kisi mi ?

Tam ben de böyle bir yorum yazıcaktım.Bence de bu çocuğun niyeti cinsellik.Bence istiyor ki senin ilkin olmasın o sorumluluğa girmiş olmasın ama onunla bir şeyler yaşa.Tavırlarından böyle anlaşılıyor çünkü.

Kıskançlığı anlarım,ama bunun ki düpedüz iftira,paranoyaklık ya da kurnazlık.

Konu sahibi arkadaşım bence şu saatten sonra bu kişiyle görüşme konuşma,senin geçmişin onu hiç ilgilendirmez,ilgilendirmediği gibi geçmişinle ilgili atıp tutamaz.

1.5 ay bile dolmadı ama onun öncesinde uzun bir geçmişimiz vardı ha bu bir şeyi değiştirmiyor, ben susmayı tercih ettim artık. Dilimde tüy bitmişti kıskançlık konusunda ama son söyledikleri fazlasıyla aştı çizgiyi

bu sevgili senden yasca büyük olan ve saklayan ayrica evli olan kisi mi ?

Canım ondan sonra biriyle görüştüm ben konusu bile var hatta, ondan önce mesafeler yüzünden ayrıldığımız bir sevgilim vardı ve 3 yıl boyunca unutamamıştım. O boşlukta tekrardan canlandığını düşündüm hislerimin belki de kurtarsın diye sarıldım bilmiyorum ama daha kötü bir sonu oldu.

yaşın kaç?bir de adamın derdi seninle seninle birlkte olmak,kontrolu de bizzat kendisi yapmak istiyor galiba.Ayrıl gitsin ya ömrünü böyle manyakları çekmek için mi harcayacaksın allah aşkına.

kusura bakma uzun zaman deyince yanlis anlamisim,

bence olmuyorsa olmuyor demektir.. ya simdi hatirladim sen konu acmistin devamini okumamistim aramamismiydi yoksa bisy mi ne demisti,

bak iste sende görüyorsun hic kendini kaptirmadan yol yakindan yol ver sonradan cok zor olur..

1.5 ay çok kısa bir süre bağlanmış olamazsın o kadar..
bırak canım..erkekler bayanları cinsellik isteyerek yanlızlaştırıyorlar..
sizede birşey diyemiyorum..belkii iyi olur sonu mantığındasınız..erkekler çok zor çok ..
:18::18::18:

ayrica bekaret kontrolu ne birak sevgiliy koca götürürse o is bitmeli bence

canım boşver ayrıl ondan
öyle biri için üzülmeye değmez
kendisi onunla birlikte olmadığın için seni gerikafalı buluyo
sonra da namus bekçiliği yapıyo
çok acayip gerçekten
dengesizin önde gideni resmen

sen zaten bu işi çok önce bitirmeliydin
seni sevse böyle şeyler söylemezdi zaten

üniversiteden bi arkadaşımı ailesi götürmek istemişti bekaret kontolüne.
ailesini silmedi ama çok kalın bi duvar ördü aralarına.ve hala affetmiyo.

var gerisini sen düşün.

elin adamı gelip seni resmen aşağılıyo,dönüpte arkana bakma bile ...

yaşın kaç?bir de adamın derdi seninle seninle birlkte olmak,kontrolu de bizzat kendisi yapmak istiyor galiba.Ayrıl gitsin ya ömrünü böyle manyakları çekmek için mi harcayacaksın allah aşkına.

20. Zaten kendisine resmen bildirmesem de ayrıldım, cevap vermeye bile tenezzül etmedim o laflara.

Yok canım herkesin takip etme gibi bir zorunluluğu olmadığından yanlış anlaşabileceğini düşünmem gerekirdi, sorun değil :)
Evet 1 hafta sonra da aradı, böyle dengesiz bir insan aslında sanırım ben de boşluktan sımsıkı sarılmak gafletinde bulundum. Zaten gidene üzülmüyorum da bu laflar çok incitici ve ağır geldi bana o anki sıkıntıyla size yazmak istedim haklı olduğumu görmek istedim sanırım...

Durum şu;
Sevgilin çok akilli
Seni sucluyor, sende suçluluk duyacaksin, ona sevgini ispat etmen gerekecek. Ve ve vee onun kollarina atilacaksin. Zaten sana o guveni vermiste bak bn ancak birlikte oldugum kizi terketmem dieyerek. Psikolojik baskiyla seni istedigi noktaya getirecek.

1.5 ayda kimse kimseyi taniyamaz. Guven cok onemli anladigim kadariyla yasin cok genc.
Benim icin bekaretin onemi kisinin yaptiginin arkasinda durabilmesiyle dogru orantilidir. Kimsenin sahip cikmasini dusunmeden. Herturlu arkasinda durabilecekse o tarz iliskiye girmelidir. Siz bu konuda hazir degilsiniz. Ve psikolojik baski da bir cesit tacizdir. Siz kendinize guvenin ve iliskinizde siz de guclu oldugunuzu ve psikolojik baskiya izin vermeyin. Kendi sinirlarinizdan asla vazgecmeyin.

1.5 ay da kimse taninmaz. Kisi karsisindakime en guzel reklamini yapar...kim demiski yogurdum eksi diye...

canım ben normal erkek arkadaşlarıma bile sormuştum bu konuyu
neden başlarda çok mükemmel erkek profili çizip sonra değişiyosunuz diye

hepsi de köprüyü geçene kadar istedikleri gibi davranıyoruz
ışık görürsek istedikleri biri gibi oluyoruz işte filan dediler

çok sinir olmuştum
yoksa kim takar öyle kızları filan dediler

yalaaannn yaaaalaaaaaaaann.palavra palavra inanmam sanaaaaaa..

adam denge ve şeref yoksunu zaten nasıl güvenebilirsin ki?

delikanlılık ayağına gözünü boyuyor..

kızım inanma sakın..Allah korusun kandın inandin diyelim.ondan sonra ne der biliyor musun?

ben seni denemiştim sende hemen inandın ve kendini teslim ettin.böyle sıyrılıp seni suçlu çıkarır yine.

hayatından çekip gider ve elinden beddua etmekten gayrı birşey gelmez..

bu türk erkeklerini anlamak zor zaten cinselliğini yaşarsan 'hemen de teslim etti o..u' der.

yaşamazsan 'çağdışı kaprisli kezban.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…