Benim kardeşim küçük yaşında öldü sebebiyse hiç bir doktor tarafından bulunamadı göbeği kapkara oldu midesi çatladı araştırılmayan yer kalmadı ama hiç bir sonuç alınamadı yıllar sonra hocaya gitti annem ve senin çocuğun nazardan ölmüş dedi bu ne kadar acı bişey biliyomusun dalga geçilecek bir konu değil ben canımı kardeşimi kaybettim bu yüzden bir söz vardır nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye umarım başınıza gelmez böyle bişey
Bacım başın sagolsun acın derin anlıyorum bak nazarada inanırım ama her olayı nazara baglamanı anlamamBenim kardeşim küçük yaşında öldü sebebiyse hiç bir doktor tarafından bulunamadı göbeği kapkara oldu midesi çatladı araştırılmayan yer kalmadı ama hiç bir sonuç alınamadı yıllar sonra hocaya gitti annem ve senin çocuğun nazardan ölmüş dedi bu ne kadar acı bişey biliyomusun dalga geçilecek bir konu değil ben canımı kardeşimi kaybettim bu yüzden bir söz vardır nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye umarım başınıza gelmez böyle bişey
İnsan kardeşini kaybedince böyle takıntı oluyor işte başınıza gelirse anlarsınız
yasadigin olumsuz seylere harikaymissin gibi nazar demissin ama, belki ilahi adalettir.
dusun bakalim
olmadiTakıntını yenip düşüncelerini normalleştirmen için bir işaret bence
Fazla ağır olmadı mı
Beddua etmeyin lütfenİnsan kardeşini kaybedince böyle takıntı oluyor işte başınıza gelirse anlarsınız
Beddua etmedim umarım başınıza gelir ne olduğunu anlarsınız dedim nazar değme konusunda ölme konusunda değil Rabbim kimseyi bununla sınamasın tabiki siz çok fazla alay ettiniz
İnsan kardeşini kaybedince böyle takıntı oluyor işte başınıza gelirse anlarsınız
Nazara inanıyorum da, nazarın çözümü başkalarında değil, okuyun Felak, Nas bitti bunun üstüne bir çare aramaya gerek yok.Anlaşılan kimse inanmıyor nazara
siz ailece gidin bir tedavi olun, Palu ailesi 2 olmuşsunuz.Defolun gidin bu kadar hassas olduğum bi konuda yaptıklarınıza bak umarım başınıza gelir.
vuhuuuu onu yedikten sonra üzerine soğuk su iç ve o ferahlıkla 3 kere üfürBen okur uflerim uygun fiyatanefesim pek kuvvetli degil astımım var ama temizdir. Gunde en az 3 kere dis fircalar polo delikli naneyi agzimdan eksik etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?