Bu nazardan nasıl kurtulucam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz de inandınız

Tıbbın bulamadığını hoca bulduysa demek

Bacım başın sagolsun acın derin anlıyorum bak nazarada inanırım ama her olayı nazara baglamanı anlamam
Ailecek takıntı olmus gibi sizde

İnsan kardeşini kaybedince böyle takıntı oluyor işte başınıza gelirse anlarsınız

yasadigin olumsuz seylere harikaymissin gibi nazar demissin ama, belki ilahi adalettir.
dusun bakalim

Beddua etmedim umarım başınıza gelir ne olduğunu anlarsınız dedim nazar değme konusunda ölme konusunda değil Rabbim kimseyi bununla sınamasın tabiki siz çok fazla alay ettiniz

İnsan kardeşini kaybedince böyle takıntı oluyor işte başınıza gelirse anlarsınız
Beddua etmeyin lütfen
Aslında bir şeye çok inanırsanız o olumsuz şey sizi daha çok buluyor bu manada düşünün
Nazar elbette var ama dualarda var kendi kendinize okuyun başka hiç kimseye ihtiyaç yok
Evi sirkeli suyla silin
Ve nazar değdi deyip olumsuzu çağırmayın

Beddua etmedim umarım başınıza gelir ne olduğunu anlarsınız dedim nazar değme konusunda ölme konusunda değil Rabbim kimseyi bununla sınamasın tabiki siz çok fazla alay ettiniz

Valla tüm samimiyetimle dalga gecmeden yazıyordum ancak sonuncu mesajınız gayet bedduaydı
Neyse Allah görüyor nasıl olsa

eski konularına baktım, 22 yaşındayım demişsin bir de evliymişsin ama hala 13 yaşında gibisin.ve bu konunda bile tahmin ettiğimiz üzere gerçekten de ciddi psikolojin sorunların varmış.Psikologuna bu konudaki düşüncelerini, burda verdiğin cevapları, saldırganlığını, ettiğin bedduaları da okut.He bir de çocuk diye tutturmuşsun, bu yaşta ve bu psikolojide sakın çocuk yapayım deme.

Ben nazara inanırım. Ama insanda olan enerjisine de inanırım.ne kadar olumsuz düşünsek o kadar olumsuzluk cekeriz, çünkü ona odaklaniriz. Yani 10 tane iyi şey başına geliyorsa, kötü olan bir olaya takılırsın. O hocanın dediği o kadar saçma ki. Eceli gelen genc yaşlı fark etmez hakkın rahmetine kavuşuyor. Bunu nazara bağlayıp annenizin acısını daha da deşmeseydi keşke. Başınız sagolsun. Allah sabir versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…