Fotoğraf atar mısınız?Nazar dinimizdede vardır haklısın nazar değe bilir bu birazda isimizin alakasıyla olabilr ağır bi isim olabilir dinimizdede bunun yeri vardır haklısınız , çekiyoda olabilirsiniz ammenna en kuvvetlisi sizin kendinize okumanız ben çok inanırım nazara insanın kendi kendisine bile nazarı değer hatta bazen en çok sevdiklerimizin bile . Sürekli nas felak ayet-el kürsi okuyun kendinize bakara süresini açıp evinizde arada bir çalın , hocaya gitme kısmı sizin tercihiniz olmuş.. ben bununla ilgili bi kolye aldım uzun bi sürede taktım koptu 2/3 kez şimdi tekrar dışını alınca takıcam , akit taşında peygamber efendimizin yemen mührünü alın rahatlarsınız umarım bende çok işe yaradı akit taşı zaten kötü enerjiyi dışarı atar yemen mührününde önemi büyük deneyin kolay bulunmuyo ama biraz zorlamanız lazım araştırın gerçek akit olması gerek üfürükcüleride boş verin bence
Şakaysa komik değilse daha komik :)Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey
Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey
Konuyu silmeyin banlanırsınız ama yorumlara kapatabilirsinizKonu nasıl siliniyo gerçekten verilen cevaplara çok üzüldüm sadece fikir istemiştim ben herkes dalga geçti silmek istiyorum
Allah sizden razı olsun ben hep düşünmüyorum zaten sadece sık sık nazar değiyo bunu farkediyorum yoksa bana nazar değecek diye bi düşünce içine girmiyorum yardım istedim sadece olay bu YaniNazar vardir evet ve bazı insanlarin yildizlari düşük olur.cok cabuk etkilenirler anlaminda bir sözdür bu.Bu cok cabuk etkilenenler de genel de hassas yapili ,ince düşünceli böyle şeyleri kafasina takan kişilerdir.Burada konu sahibinin üzerine gercekten cok fazla gelinmiş,dalga gecilmiş.Hoş değil.Sadece bu tip şeyler icin nolur hocadan ,şeyhden vs medet ummayin.Hatta nazar boncugu,muska ve tarzi şeyler şirktir ,şekilciliktir şamanizme bile girer.Bol bol nas,felak,inşirah surelerini okuyun kendinize gün icinde.Bu surelerin mealini de okuyun.Bir de cok düşünmeyin nazar degecek vs diye merkezinize almayin.Düşundugunuz şeyleri cekersiniz .
Sizden de razı olsun.Siz samimi bir sekilde yardim istemişsiniz ama bilgisi olan olmayan yazmis durmuş.Umursamayin.Daha cok gençsiniz.Elbet sorup öğreneceksiniz kafanizi kurcalayanlari.Ferahlik dolu günler dilerim.Allah sizden razı olsun ben hep düşünmüyorum zaten sadece sık sık nazar değiyo bunu farkediyorum yoksa bana nazar değecek diye bi düşünce içine girmiyorum yardım istedim sadece olay bu Yani
Çok sağolunSizden de razı olsun.Siz samimi bir sekilde yardim istemişsiniz ama bilgisi olan olmayan yazmis durmuş.Umursamayin.Daha cok gençsiniz.Elbet sorup öğreneceksiniz kafanizi kurcalayanlari.Ferahlik dolu günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?