Allah sizden razı olsun ben hep düşünmüyorum zaten sadece sık sık nazar değiyo bunu farkediyorum yoksa bana nazar değecek diye bi düşünce içine girmiyorum yardım istedim sadece olay bu Yani
Göbeğim kızarıyor ve istifra etmeye başlıyorum mavi mavi lekeler oluşuyor vücudumda okuyunca kayboluyolar
Sizin durumunuz ağır sanki , kesin muskada vardır sizde , papazla görüşün bence .
Gittim tabiki doktora hiç birşey çıkmadı
Haha ne alaka ayol ,öylemi yazmışım ben oraya , hem papaz erkek olur saçmalamazmısın lütfen .Hayır muska yok sadece dua önerileri istemiştim ben ama siz papazlık yapıyorsanız fikrinizi alabilirim belliki çok biliyosunuz
Bakıldı herşeyime kan değerlerimin hepsi normal çıktıHiçbir şey çıkmadı olmaz ki
Yani araştırmadı mı
Özetle vücudunda mavi leke çıkması vs kan hastalığı çağrıştırır
Bir de kardeşinizin de böyle geçmişi varsa kimse birşey yok deyip göndermez
Felak nas oku sürekli namaz kıl.Dua dua duaMerhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey
Haha ne alaka ayol ,öylemi yazmışım ben oraya , hem papaz erkek olur saçmalamazmısın lütfen .
Nasil anliyorsunuz nazar dediğini?Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?