Bu ne agrisi

Lütfen yardimm

• Hamileyim

OY: 3 60,0%
  • Hamile olamam

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

Kspesr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
25
7
1
33
Kızlar merhaba adetime 6 gun var fakat şiddetli bel ve karin agrisi çekiyorum ateşim çok yüksek istahim hiç yok çok sık idrara gidiyorum bu ne olabilir ki heran kanamam olucak sanıyorum 4 gündür böyleyim ve kanamamda yok hiç böyle olmazdım 5 aydir da çocuk istemimiz var bu ne agrisi (((

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir ama inşallah gebesindir ağrın coksa gebelik varsa testte silikte olsa çıkar test yap kafan rahatlasın

Gebelik testin yok zamanim var diye almadım idrar goguslerimde şiş

Adetlerin çok sancılı geçer aynı sancıyı yaşıyorum resmen çok ağrım var cokkk

Enfeksiyon olabilir bence bir doktora gidin

İnşallah gebesindir canım gebelikle adet belirtileri birbirine çok benziyor test yapmadan anlamak zor Allah gönlümüze göre versin

Gebe olma ihtimalim yok mu peki gebelikte böyle adet sancisi gibiymisya

Gebelik belirtileri de böyle canım rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah erken gebelik testleri var adetten 7 gün önce doğru sonuç veren yapabilirsin

Eylül çok teşekkür ederim amin inşallah az önce agrimdan agladim yine gittim kanama yok Allah im bunada razıyım bu agriya dedim kan testi yaptirmayada çekiniyorum çünkü hastanede çalışıyorum şimdi olumsuz çıkarsa uzulurmuyum diye ama ruyada gördüm dişini sk diyorum ama

Evet canım benimde ilk gebeligim de öyle oldu gece beni uyandırıyordu ağlıyordum adet oldum zannediyordum yoktu erken gebelik testi al onda çıkar başka bihastn.varsa acilden kan testi yaptirabilirsin

Erken gebelik testi dediğin kan testimieylül bu arada bugün bulantimda basladi

Acaba bu kadar erken olur mu bilmiyorumki bak sende yasamissinnn

Kızlar ağrılarım artınca gece acile gittik gebelik yokidrar yolu enf soyliyim dedimm

Ne bileyim 7.aya gitmek üzereyiz bir prolaktin değeriyle karşılaştım o halloldu gebeyimdir derken yine düş kırıklığı çok üzgünüm sanırım gebelik nasıl birsey tadamiycam demeye basladimm

Ne bileyim 7.aya gitmek üzereyiz bir prolaktin değeriyle karşılaştım o halloldu gebeyimdir derken yine düş kırıklığı çok üzgünüm sanırım gebelik nasıl birsey tadamiycam demeye basladimm
Canım. Hiç moralini bozma benim annem.bir sene sonra hamile kalmış.hic ummadığım anda kaldım. Dedi.bebis geleceği zamanı bilir emin ol buna

Hiç u mmadigim anda kadın doğum sekreteriyim düşünün her kapıdan giren gebe iç cekmiyo degilimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…