Enfeksiyon olabilir bence bir doktora gidinKızlar merhaba adetime 6 gun var fakat şiddetli bel ve karin agrisi çekiyorum ateşim çok yüksek istahim hiç yok çok sık idrara gidiyorum bu ne olabilir ki heran kanamam olucak sanıyorum 4 gündür böyleyim ve kanamamda yok hiç böyle olmazdım 5 aydir da çocuk istemimiz var bu ne agrisi(((
Çok teşekkür ederim derya deniz umarım melegimdir ben razıyım su şiddetli sancilaraİnşallah gebesindir canım gebelikle adet belirtileri birbirine çok benziyor test yapmadan anlamak zor Allah gönlümüze göre versin
Evet canım benimde ilk gebeligim de öyle oldu gece beni uyandırıyordu ağlıyordum adet oldum zannediyordum yoktu erken gebelik testi al onda çıkar başka bihastn.varsa acilden kan testi yaptirabilirsinEylül çok teşekkür ederim amin inşallah az önce agrimdan agladim yine gittim kanama yok Allah im bunada razıyım bu agriya dedim kan testi yaptirmayada çekiniyorum çünkü hastanede çalışıyorum şimdi olumsuz çıkarsa uzulurmuyum diye ama ruyada gördüm dişini sk diyorum ama
Geçmiş olsun canım sıkma canını hayırlısı olsun inşallah
Canım. Hiç moralini bozma benim annem.bir sene sonra hamile kalmış.hic ummadığım anda kaldım. Dedi.bebis geleceği zamanı bilir emin ol bunaNe bileyim 7.aya gitmek üzereyiz bir prolaktin değeriyle karşılaştım o halloldu gebeyimdir derken yine düş kırıklığı çok üzgünümsanırım gebelik nasıl birsey tadamiycam demeye basladimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?