Bu ne agrisi

Lütfen yardimm

• Hamileyim

OY: 3 60,0%
  • Hamile olamam

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5
Hiç u mmadigim anda kadın doğum sekreteriyim düşünün her kapıdan giren gebe iç cekmiyo degilimmmm
Doğru canım bende olsam bende senin gibi olurdum.kadınız güdülerimiz gereği zaten bu duyguları yaşıyoruz.sen dua et hastanede çalışıyorsun doktorlara istediğini sorarsın öneride bulunurlar.ama canını sıkarsan bebiş gelmez söyleyim.

Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.Üzüntünün etkilediğini sanıyorum ben de.Aslında sen daha iyi görürsün.Hiç beklemediği anda bebek haberi alan görmüşsündür.Rabbimin ol dediği zaman oluyor.olmazları olduruyor.

Canını sıkma.Dua et.Ben istiyordum ama nasıl bir sürpriz oldu anlatamam.Ümitsizliğe düşmemek lazm

Çok teşekkür ederim ...evet bazen şanslıyım bazen şanssız hissediyorum kendimi gördükçe daha çok düşünüyorum örneğin gebe geliyo ozeniyorum bir hastada geliyo 10 yıl cocugum olmuyor diyo inanın içinde olmak çok farklı etkiliyoo

Beni goren birsey yok mu deyip duruyor ne diyecegimi şaşırıyorum.. prolaktinimde yüksek çıktı bakalım 3.gün tekrar test yaptircam değerde degisme var mi '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…