Bu ne demek olabilir?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Kızlar selam.

Bir konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var. Boşuna mı gıcık oldum diye merak ediyorum.

Eşimin ortağı var. Birbirimize yakın oturuyoruz. İşe beraber gidiyorlar. Belli bir saatleri falan yok kalkınca biri diğerini uyandırıyor ve hazırlanıp çıkıyorlar yani.

İkisinden birinin telefonu kapalı olunca falan da eşler aranıyor. Yani onlar beni, eşim onları falan gibi her türlü kombinasyonda telefon trafiği olabilir. Olmuştur da.

Bu sabah da eşimin telefonu çekmemiş, ortağı beni aradı. Eşim de lavabodaydı o ara. Açtım teli çıkacak birazdan dedim yattım uyudum.

Buraya kadar hiçbir abes durum, saçmalık falan yok.

Az önce eşi aradı, sabah xi neden aradın diye sordu. Dedim tam hatırlamıyorum ama sanki eşimi sormak için o beni aradı diye anımsıyorum, cevapsız çağrı vardı dedi, dedim eşim belki sabah benden aramıştır ama sanmıyorum belki eski falandır. (sevgilime de eşim diye hitap ettiğim tek mecre burası gıcık oldum adam belli olsun diye görmemiş gibi eşim eşim diye geziyorum)

Normalde akşam için programımız var, hani haftada 1 2 mutlaka ailece takıldığımız insanlar. Onu sordum, yarım yamalak cevap verdi konuşuruz akşam üstü falan diye. Normalde bayağı bayağı atlaması lazımdı şöyle yapalım buraya gidelim falan diye. Huyunu biliyorum.

Kadının normalde kıskançlığı ile ilgili namı yürüdü evet ama bana en ufak ters bir hareketi olmadı. Hatta aramız iyidir. Her fırsatta beni falan sorar eder selam söyler.

İyi güzel.

Bugünkü o telefon görüşmesi neydi peki?

O ortakla tanışıklığımız 3 seneye dayanıyor. Yani eşimin ortağını ben eşimden daha eski tanıyorum. iş dolayısı ile. Bu eşli görüşmeler son 1 senedir yani evlendiğimizden beri var. Kadının bu güne kadar bana ters hiçbir hareketi olmadı. zaten eşiyle 15 yaş farkım var abi diyorum. Şimdi niye kıskansın? E o da saçma.

E evli olunca esin oluyor insan esine esim deyince hava atmis mi oluyo :d isteyen herkesin oluyo esi ozel bi sey degil

Konuya gelirsek, kadin kiskanclik yapmis ben olsam bunu namus meselesi addetip haddini bildirirdim ama ortamlar bozulur tabi. Ben olsam goze alirdim o baska

insan eşine güvenmeyince / kıskanmak isteyince isterse o da sana bacım gardaşım desin farketmez. başın ağrıyacak gibi

Kocamı neden aradın denir mi
Aaa terbiyesiz
Bi de zaten araşıyomuşsunuz dördünüz
Al kocanı kafese kapat, deli

Eşinin kadını araması, onun eşinin de seni araması normal gelmiş.. Hadi onlar "çıkıyoruz" diye haber vermek için arıyor ama hayırdır sen neyi haber vermek için arıyosun demek istemiş sanıırm

Bence kadın kıskanmış bariz. Senin yerinde olsam eşime böyle böyle bir şey oldu aranmak istemediğimi söylerdim. Beraber gidiyorlarsa madem beklesinler birbirlerini arasınlar. Durduk yere insanın namusa imada bulunmak nedir ya. Bazı kadınlar bu kıskançlık olayını abatıyor. Bildiğin ruh hastası Ömür geçmez böyleleriyle...

Eşinin kadını araması, onun eşinin de seni araması normal gelmiş.. Hadi onlar "çıkıyoruz" diye haber vermek için arıyor ama hayırdır sen neyi haber vermek için arıyosun demek istemiş sanıırm

İşte ben aramadım ki. Arasam şu sebepten aradım derdim.
O kısımları anlatma sebebim hani arasam da absürd bir durum yok gerekirse arayabilirim demekti, rutinimiz bu şekilde.
Telefonuma baktım eşim falan da aramamış bugün. Kalkıp benden arayıp aramayı silecek değil.

Şu an bunu eşime anlatma taraftarı değilim çünkü başka olaylar da var. (Bizden kaynaklı olmayan) çok büyür mesele.

Belki eski bir aramayı görmüş yeni sanmış da olabilir.. Telefonu görmek lazım

Ya anlatma taraftarı değildim ama şöyle bir durum var, bu kadın eşini yani eşimin ortağını aldattı. Kadın ikimizin bildiğini de bilmiyor, ortağı bildiğimizi biliyor. hatta onlar kendi aralarında bu durumu kabullenene kadar ailece görüşmedik. Eğer eşime bunu yansıtırsam eşim kalkar sen kendi namusuna bak şeklinde çıkış yapar, olay büyür.

O yüzden belki yanlış anlamışımdır diye düşünmek istiyorum.

Ben olsam durumu eşime anlatırım, böyle böyle bir durum oldu. Bundan sonra araşmalarınızda benim telefonumu kullanma, onlar da beni aramasın derim.

amaaan slim eşine söyle abartabiildiğin kadar da abart. bi daha da sana mecbur kalmasınlar. hem sen hamilesin niye seni rahatsız ediyo madem. 2 dk bekleyip gene arasaymış.

Sende haklısın tabii ama ses çıkartmazsan tepki vermezsen bu kadın daha fazlasını yapar gibi geliyor. Hani bir de kadın aldatmış eşini. Demekki herşey oturmamış aralarında. Güvensizlik var. Devamı gelirse bulunduğu imadan dolayı eşin neden haberim yok vs demez mi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…