- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
insan eşine güvenmeyince / kıskanmak isteyince isterse o da sana bacım gardaşım desin farketmez. başın ağrıyacak gibiO ortakla tanışıklığımız 3 seneye dayanıyor. Yani eşimin ortağını ben eşimden daha eski tanıyorum. iş dolayısı ile. Bu eşli görüşmeler son 1 senedir yani evlendiğimizden beri var. Kadının bu güne kadar bana ters hiçbir hareketi olmadı. zaten eşiyle 15 yaş farkım var abi diyorum. Şimdi niye kıskansın? E o da saçma.
Eşinin kadını araması, onun eşinin de seni araması normal gelmiş.. Hadi onlar "çıkıyoruz" diye haber vermek için arıyor ama hayırdır sen neyi haber vermek için arıyosun demek istemiş sanıırm
Belki eski bir aramayı görmüş yeni sanmış da olabilir.. Telefonu görmek lazımİşte ben aramadım ki. Arasam şu sebepten aradım derdim.
O kısımları anlatma sebebim hani arasam da absürd bir durum yok gerekirse arayabilirim demekti, rutinimiz bu şekilde.
Telefonuma baktım eşim falan da aramamış bugün. Kalkıp benden arayıp aramayı silecek değil.
Şu an bunu eşime anlatma taraftarı değilim çünkü başka olaylar da var. (Bizden kaynaklı olmayan) çok büyür mesele.
Bence kadın kıskanmış bariz. Senin yerinde olsam eşime böyle böyle bir şey oldu aranmak istemediğimi söylerdim. Beraber gidiyorlarsa madem beklesinler birbirlerini arasınlar. Durduk yere insanın namusa imada bulunmak nedir ya. Bazı kadınlar bu kıskançlık olayını abatıyor. Bildiğin ruh hastasıÖmür geçmez böyleleriyle...
İşte ben aramadım ki. Arasam şu sebepten aradım derdim.
O kısımları anlatma sebebim hani arasam da absürd bir durum yok gerekirse arayabilirim demekti, rutinimiz bu şekilde.
Telefonuma baktım eşim falan da aramamış bugün. Kalkıp benden arayıp aramayı silecek değil.
Şu an bunu eşime anlatma taraftarı değilim çünkü başka olaylar da var. (Bizden kaynaklı olmayan) çok büyür mesele.
Ya anlatma taraftarı değildim ama şöyle bir durum var, bu kadın eşini yani eşimin ortağını aldattı. Kadın ikimizin bildiğini de bilmiyor, ortağı bildiğimizi biliyor. hatta onlar kendi aralarında bu durumu kabullenene kadar ailece görüşmedik. Eğer eşime bunu yansıtırsam eşim kalkar sen kendi namusuna bak şeklinde çıkış yapar, olay büyür.
O yüzden belki yanlış anlamışımdır diye düşünmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?