Bu ne demek olabilir?

Waouuwww adam aldatildigini biliyo yani.ayyy çok zor.kadina diyeydin hayirdir bu neyin kiskancligi bacim

''sabah xi neden aradın''
hmm şey x'li kombinasyonu sormak icin .Nicin arıcam elinin köru diye aradım''
Derdim ben.
Var boyle kıtlar.Benim de yengemin basına geldi.Yengemin iş arkadası yengemi erkek ismi olarak kaydetmiş. (Bu da baska bi kıt) Esi de watsaptaki rehberde yengemin resmini gormuş.Gece 12.Yengemin teli çalıyo.Bi acıyo ordan b sahsı dedektif hanım ''senin numaranın benim eşimde ne iş var.''Bilmem belki gezmeye falan cıkmıştır.aa kıt.Watsapta resim gordun diye hemen ne celallaeniyon.Gercek olsa yap desek ara desek aramazsın.Ve bu kadın o telefonu kullanmayı dogru durust bilmiyo.Artık bilse nasıl olurdu.Thmin bile edemiyorum.

Yani dısarda,asagıda,yukarda sizin tahmin ettiginizden daha kıttlar var.Ve bunlarla karsı karsıya kalmak

Yav ben bu başlığı slim abartmışsın yani saçmalama denmesi için açtım kadını öldürtceksiniz bana.
Canim abartmissiniz sacmalama denilecek bi durum yok.kadin basbayagi kiskanmis seni.numarani degistir ortaga da verme.yoksa basin agriycak gibi gorunuyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…