Bu ne demek olabilir?

gıcık olurum bu tiplere. "eşimi niye aradın?" ne demek ya.hıyar bi senin eşin vardı sanki dünyada.
ayyy hiç gelemem böyle aptal kıskançlıklara.
valla sizin yerinizde olsam bugün buluşunca ona bi güzel ayar çekerim. bi daha da ne arar ne sorarım. selametle, yallah...

Eşim ortağıyla konuşmuş. İkisi bir zorla kadını arattırmaya çalışıyor bana.
Öğren derdi neymiş diye.
Pöffff.

eşinin aldattığından şüpheleniyor ve senin ağznı aramış. güya aranzda bşi olsa sende dicektnki ya "kusura bakma şundan dolayı aradm ettm" senden bunu beklemş. bekledği olmamış konuyu kapat boşver..

Peki şu an yalancı konumuna düşmeme ne diyorsunuz?

Ben beni niye aradın dedim diyo.

Bir şey de diyemedim. Rezil olduğumla kaldım.

Kadın herkesi kendisi gibi aldatmaya meyilli gördüğü için arayıp ağzınızı aramış,şimdi de siz hesap sorunca kıvırmış olan bu.rezil olan o,siz değilsiniz.birileri eşini,sevgilisini durduk yete aldatmayla itham ediyorsa genelde o kişi bi naneler yiyordur.uzak durun böylelerinden.

Eşim en azından ortağı ile paylaşmasa iyiydi ama.
Şimdi adam da biliyor. Öyle ya da böyle karısı mı karısı.
Bem manyak oldum iyi mi.

bu durumda en dogrusu eslerınz brbyle ırtıbata gecsın belkı kısknacagı tutmustr.. kmblr belkı sızde kıskanrdnz bıgun.. bn olsam ıstemezdım sanırımm

kadın kıskanmıs catacak yer aramıs basını agrıtır bu senın valla

Rezil falan olmadın sen. Kadın çok fena tehklikeli. Bence şuan bunları yaşıyor olmanız en azından altta kalmayacağınızı gösterdi. Hadi kötü niyeti yoktu diyelim en azından ayağını denk alacak. Bilecek ki sizden ona ekmek çıkmaz.
Bu kadar kadın yanılıyor olamayız. Alalen size çamur atmaya kalkmış. Şimdi önce kocamı neden aradındı sonradan beni aramışsın diye kıvırıyor. Kendini üzmene değmez...

Edit: kocanın tepkisi ne ? Neye inanıyor?

Sinir oldu ama bir şey de kanıtlayamadığımız için uzak durma kararı aldı.

Sana bunu yapan kadin evde esine kim bilir neler yapti vay haline
Sen bu durumu esine anlat sonra basinda patlamasin Allah korusun iftira atar manyak kadin

Slim dayanamayacağım. Konuya her gelişimde parantezi çözmeye çalışıyorum.
Şimdi sen evli misin yoksa evli değil misin ?
Anlat bana

Kız evliyim.
Derdim şu eşime ben hiç eşim demem. EŞİMGİLLEN KAYNIMGİLİN KIZININ NİŞANINA GİTTİK insanı değilim. sevgilim diye bikbikliyorum adama Eşim eşim yazdıkça aklıma o geldi.

Bazi kadinlarin onlarin kokulu killi kocalarina etraftaki butun kadinlar merakliymis havalarindan nefret ediyorum. Akli basinda biri (arasan bile) aramis ama su sebeptendir diye dusunur. Ama yok illa kocasinin ne kadar talep goren biri oldugunu tasdikleyecek kafasinda.

Slim dayanamayacağım. Konuya her gelişimde parantezi çözmeye çalışıyorum.
Şimdi sen evli misin yoksa evli değil misin ?
Anlat bana

Benim de cozmeye calistigim sey neden nickini surekli papatya hamsi hatun seklinde okuyorum. Uzun bir sure dusundum papatyayla hamsi ne alaka diye sonradan cozdum

Kız evliyim.
Derdim şu eşime ben hiç eşim demem. EŞİMGİLLEN KAYNIMGİLİN KIZININ NİŞANINA GİTTİK insanı değilim. sevgilim diye bikbikliyorum adama Eşim eşim yazdıkça aklıma o geldi.

Kadın çok tehlikeli ve ahlaksız size resmen kocamla kırıştırıyormusun gibi sormuş.Kocamı neden arıyorsun ???Kendi ahlaksız olduğu için etrafındakileride öyle zannediyor.Ben fazla dayanamazdım.O kadınla tüm bağlarımı kopartırdım.Başa bela almaya gerek yok.Ortaklar birbiriyle işletişim kursun sadece.Mecburiyet yoksa ortaklığı bile bozdururdum.

Kadina de ki: telefona baktigimda sabah esin beni aramis baska arama yok. Ben ne zaman aramisim ekran goruntusu atar misin?

Bide bana kalirsa esinin haberi olsun. Manyak kadin kiskancliktan Allah korusun yarin obur gün iyotsuztuz esimi ariyor, rahatsiz ediyor derse seni zor durumda birakir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…