- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Kadın herkesi kendisi gibi aldatmaya meyilli gördüğü için arayıp ağzınızı aramış,şimdi de siz hesap sorunca kıvırmış olan bu.rezil olan o,siz değilsiniz.birileri eşini,sevgilisini durduk yete aldatmayla itham ediyorsa genelde o kişi bi naneler yiyordur.uzak durun böylelerinden.Peki şu an yalancı konumuna düşmeme ne diyorsunuz?
Ben beni niye aradın dedim diyo.
Bir şey de diyemedim. Rezil olduğumla kaldım.
Kadın herkesi kendisi gibi aldatmaya meyilli gördüğü için arayıp ağzınızı aramış,şimdi de siz hesap sorunca kıvırmış olan bu.rezil olan o,siz değilsiniz.birileri eşini,sevgilisini durduk yete aldatmayla itham ediyorsa genelde o kişi bi naneler yiyordur.uzak durun böylelerinden.
Kızlar selam.
Bir konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var. Boşuna mı gıcık oldum diye merak ediyorum.
Eşimin ortağı var. Birbirimize yakın oturuyoruz. İşe beraber gidiyorlar. Belli bir saatleri falan yok kalkınca biri diğerini uyandırıyor ve hazırlanıp çıkıyorlar yani.
İkisinden birinin telefonu kapalı olunca falan da eşler aranıyor. Yani onlar beni, eşim onları falan gibi her türlü kombinasyonda telefon trafiği olabilir. Olmuştur da.
Bu sabah da eşimin telefonu çekmemiş, ortağı beni aradı. Eşim de lavabodaydı o ara. Açtım teli çıkacak birazdan dedim yattım uyudum.
Buraya kadar hiçbir abes durum, saçmalık falan yok.
Az önce eşi aradı, sabah xi neden aradın diye sordu. Dedim tam hatırlamıyorum ama sanki eşimi sormak için o beni aradı diye anımsıyorum, cevapsız çağrı vardı dedi, dedim eşim belki sabah benden aramıştır ama sanmıyorum belki eski falandır. (sevgilime de eşim diye hitap ettiğim tek mecre burası gıcık oldum adam belli olsun diye görmemiş gibi eşim eşim diye geziyorum)
Normalde akşam için programımız var, hani haftada 1 2 mutlaka ailece takıldığımız insanlar. Onu sordum, yarım yamalak cevap verdi konuşuruz akşam üstü falan diye. Normalde bayağı bayağı atlaması lazımdı şöyle yapalım buraya gidelim falan diye. Huyunu biliyorum.
Kadının normalde kıskançlığı ile ilgili namı yürüdü evet ama bana en ufak ters bir hareketi olmadı. Hatta aramız iyidir. Her fırsatta beni falan sorar eder selam söyler.
İyi güzel.
Bugünkü o telefon görüşmesi neydi peki?
Peki şu an yalancı konumuna düşmeme ne diyorsunuz?
Rezil falan olmadın sen. Kadın çok fena tehklikeli. Bence şuan bunları yaşıyor olmanız en azından altta kalmayacağınızı gösterdi. Hadi kötü niyeti yoktu diyelim en azından ayağını denk alacak. Bilecek ki sizden ona ekmek çıkmaz.
Bu kadar kadın yanılıyor olamayız. Alalen size çamur atmaya kalkmış. Şimdi önce kocamı neden aradındı sonradan beni aramışsın diye kıvırıyor. Kendini üzmene değmez...
Edit: kocanın tepkisi ne ? Neye inanıyor?
Peki şu an yalancı konumuna düşmeme ne diyorsunuz?
Konuda çözemediğim tek yer orası benimdeSlim dayanamayacağım. Konuya her gelişimde parantezi çözmeye çalışıyorum.
Şimdi sen evli misin yoksa evli değil misin ?
Anlat bana
Slim dayanamayacağım. Konuya her gelişimde parantezi çözmeye çalışıyorum.
Anlat bana
Slim dayanamayacağım. Konuya her gelişimde parantezi çözmeye çalışıyorum.
Anlat bana
Kız evliyim.
Derdim şu eşime ben hiç eşim demem. EŞİMGİLLEN KAYNIMGİLİN KIZININ NİŞANINA GİTTİK insanı değilim. sevgilim diye bikbikliyorum adama Eşim eşim yazdıkça aklıma o geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?