Bu ne demek ??

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Sadece merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın. Karşı taraf ile hiçbir iletisimim yok ve zaten olmasi da mümkün değil. .
Insan biri ile yillarını gecirince belki etkisi oluyor bilemiyorum ama eski sevgilim-yaklaşık 5 yılımi yiyen insan- , evlenmiş ve bir oğlu olmuş. . Benim ailem istemedigi icin birakmistim . Bugün ortak bi arkadaşımızdan öğrendim. Biz sevgili iken hep oğlumuz olursa adı poyraz olsun derdik , ben isterdim özellikle. . Oğlunun adını poyraz koymuş .
Tuhaf geldi bana bilemiyorum ben asla koymam artık o adı ama o koymuş.
Sizce sebebi ne olabilir ki?
Tekrar belirteyim kesinlikle zerre kadar görüşme ihtimalim yok. Biz kotu ayrildik ama iyi bir insandı özünde, yani kader kismet boyleymis Allah ikimizi de farklı insanlarla yazmış kadere çok inanırım. . ben sadece yuvasında esi ve cocugu ile mutlu olmasını isterim.
Başka bi düşüncem asla yok.
Zaten esimi seviyorum yani sadece merak işte.

Sebebi ne olursa olsun ne önemi var ki? Herkes kendi hayatını yaşıyor.
Velev ki seni unutamadı, velev ki hala seni seviyor... Hikaye bunlar.

Gecmis geçmişte kalir.bosverin hem ismi evladina o koymus o düşünsün.. siz yolunuza bakin ki yazinizda o yonde zaten.. alt tarafi bir isim..

Vhalla bende diyordum bir gun cocugum olursa ismi Armin olucak diye ....ve oyle de olucak yani....
kocam baska bir insan da olsaydi yine Armin olurdu.....oyle yani

Bir birakin su eski sevgililerin pesini yahu.Madem ilgin olma ihtimali yok sanane elalemin cocugunun isminden de buraya konu aciyorsun...

Bir birakin su eski sevgililerin pesini yahu.Madem ilgin olma ihtimali yok sanane elalemin cocugunun isminden de buraya konu aciyorsun...
Ben kimsenin peşinde filan değilim
Carpitmayin
Kaldı ki evlenmeden önce beni arayip sen istersen evlenmeyecegim diyen de kendisi idi ama ben kabul etmedim .
Hayret biseysiniz ya peşinde olsam zaten yazmam bile buraya ne meraklisiniz hemen insan yaftalamaya
Demekki sizin kalbiniz o yönde ki
Hiç tanımadığınız ve defalarca iletisimim asla olamaz diyen birini yaftalayabiliyosunuz hemen
Ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin inşallah

ne onemı var kı ?
belkı karısıda poyraz ısmını sevıyordur hatta belkı o talepde bulunmustur

He peki tamam o zaman sizi hala unutamamis ve ogluna sizin istediginiz ismi vermis.Zaten siz izin vermeseniz bu evlilik olmayacskmis.Egonuz tatmin oldu mu...

He peki tamam o zaman sizi hala unutamamis ve ogluna sizin istediginiz ismi vermis.Zaten siz izin vermeseniz bu evlilik olmayacskmis.Egonuz tatmin oldu mu...
Yoo ben kendi kafamda artık onda benden hiçbir iz kalmadığını düşündüm
Yani benim arrik etkim dahi yok olmalı ki koyabilmis
Bunu teyit etmek istedim sadece
Başka insanların fikirlerini alarak ama maşallah siz Kaplan gibi saldiriyosunuz

adam evli, sen evli, zerre görüşmüyorsun ama ne hikmetse çocuğunun adını poyraz koydu diye buralara kadar konu açıyorsun. Bari evli olduğun adama saygın olsun. Duyarsın güle güle büyüsün dersin konuyu kaparsın.
Şimdi biz size aaa evet bu adam seni hala çok seviyor unutamamış bebeğinin adını sizin istediğiniz ismi koymuş desek ne yapacaksınız. Kusura bakmayın ama egonuzu yükseltemiycem

Pesini birakin derken ben adami rahatsiz ediyorsunuz ya da evliligini bozmak istiyorsunuz anlaminda demedimki.Ama kendinizi o hanimin yerine koyun bir yerlerde konusu olsa ve bu hanim bu isim meselesini duysa kesin yanlis anlar ve al sana bal gibi yuvada huzursuzluk.Ne gerek var zaten 5 yil olmus birakin yani sormayin bile...

türlü türlü, alakalı alakasız, of sıkıldımlı, oyun oynayalımlı bir sürü konu açılıyor.. bence bunun konu olarak açılmasında bir anormallik yok. belki paylaşmak istenmiş, belki tek düşünmek istenmemiş olabilir. taşlamayalım hemen :)

herkes gibi ben de ismi sevdiğini düşünüyorum. benim de ilk sevgilimle düşündüğümüz bir isim vardı. ama bana kimseye söylemeyeceğime yemin ettirmişti
kimseye söylemedim tabi.. bir kaç yıl önce evlendiğini duydum. ki biteli yıllar yılı oldu.. kesin kızına o ismi vermiştir. umurumda mı değil. ama duysam tuhaf olur muydum bilmiyorum. çok da mühim değil..

Allah herkesin yuvasını hayırla bir tutsun. düşünmeye bile gerek yok.

Hani kiz olsa cocuk, sizin adinizi koysa altinda cok sey aranabilir. Ama birlikte bi isim dusunmussunuz vakti zamaninda. Ve o isim onun kafasina cok yatmistir, sevmistir ve koymustur. Bi nedeni oldugunu sanmiyorum. Sizde altinda birsey aramayin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…