Bu ne demek ??

Demek ki sevdiği bir isimmiş, öyle istemiş onu koymuş.
Başka bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

Tam olarak ne duymak istiyorsun?
Unutamamis, yasatiyor falan mi?

Tek söyleyeceğim su, poyraz cagimizda gayet siradan bir isim. Anlam yuklemeyin.

Anlam yuklemeyin. Madem esinizi seviyorsunuz yolunuza bakin. Poyraz ismi su aralar revacta belki esi koymak istemistir o da olmaz o benim eski sevgilimle buldugum isim dememistir. Herkes kendi yolunu cizmis boyle seyleyleri kurcalamayin.

Poyraz ismi son zamanlarda çok popüler. Belkide eşi o ismi cok istedi o da eşini kırmak istemedi. En mantikli olan bu

Gayet normal , altında birşey aramayin derim. Benimde kızım olursa aklımda hep bir isim vardı ve kızım oldu ismide o isim. Eski sevgilimle konuştummu bunu hatırlamıyorum bile açıkçası.

Poyraz ismini o da seviyor demek ki. Belki şimdi ki sevgili eşi de seviyordu. Çok sık kullanılan bir isim Poyraz, son zamanlarda Poyraz ve Doruk ismini çok duydum. olağanüstü bir durum değil ki bu.
Kızı olur sizin adınızı koyar o zaman anlarım da. Poyraz yani ne. Hastanede çalışırken en çok duyduğum adlardan birisiydi.

Bence bu hiçbirşey demek.yani bi anlamı olsa bile sizin umrunuzda olcak mı sonuçta bitirmişsiniz istememişsiniz evlenmişsiniz

Poyraz güzel isim, ismi sevdiği için koymuştur başka ne anlam çıkarmak istiyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…