Diyelim ki elinizde olmayan birseyi cooook istiyorsunuz. "Şu kadarcık bile yeter, boyle olsa bile idare eder. O istedigim olsun çok mutlu olurum, başka derdim kalmaz" dediginiz şey, o cok istediginiz şey gercekten oluyor veya sahip oluyorsunuz.
Bir sure mutlusunuz ve şukrediyorsunuz ama gozunuz o şeyin daha iyisine takiliyor bu sefer ve kafaniz habire onunla mesgul o sey olana kadar yine bir hafif mutsuzluk seruveni yada farkli birsey icin ayni seviyede deli bir istek doguyor. Elinizdekine şükrediyorsunuz ama yinede istiyorsunuz.
Bunun sonu gelmeyecek mi ? Her sahip olustan sonra yeni bir istek ve burukluk... Sizde de oluyor mu napiyorsunuz?
Not: Hayatinda yokluk gormemis biri degilim.
İnsanın tabiatı böyle, nefsi olan yaratıklarız
Ben böyle zamanlarda kötü zamanlarımı düşünüyorum ve kendimi frenliyorum
Notu oyuzden ekledim. Kotu zamanimda oldu. Yoklukta gordum hatta o yokluk zamanini bile gayet guzel idare ettim ama onlari hatirlamak beni frenlemiyor.
Hep boyle degildim ama şu aralar iyice azıttım sanki içimde bir hırs var.
Boyle dusunurken dusunurken sonra diyorum sukret bir gun düşersin, bulamazsin hicbisey diyorum. 2 gun sonra ayni seyler beynimin icinde donuyor "o benim olsun, daha iyisi olsun" bunlari dusunup sinirleniyorum.
Biliyorum istedigim olacak insallah ama oldugu zaman bu durum cozulmeyecek cunku bir suredir herseyi ayni şiddetli tutkuyla istiyorum ve o olunca baska istegim olmayacak gibi hissdiyorum yeterli diyorum ama baska isteklerim cikiyor.
Diyelim ki elinizde olmayan birseyi cooook istiyorsunuz. "Şu kadarcık bile yeter, boyle olsa bile idare eder. O istedigim olsun çok mutlu olurum, başka derdim kalmaz" dediginiz şey, o cok istediginiz şey gercekten oluyor veya sahip oluyorsunuz.
Bir sure mutlusunuz ve şukrediyorsunuz ama gozunuz o şeyin daha iyisine takiliyor bu sefer ve kafaniz habire onunla mesgul o sey olana kadar yine bir hafif mutsuzluk seruveni yada farkli birsey icin ayni seviyede deli bir istek doguyor. Elinizdekine şükrediyorsunuz ama yinede istiyorsunuz.
Bunun sonu gelmeyecek mi ? Her sahip olustan sonra yeni bir istek ve burukluk... Sizde de oluyor mu napiyorsunuz?
Bende o tür durumlar yok..belki gençkızken yada çocukken olurdu. artık daha bilinçliyim. hep şu gelir aklıma 1 defa giyinipte -yıkandınmı nasıl geliyor o şey gözüne...diğer eskilerle çok farkı olmuyor benim gözümde.Diyelim ki elinizde olmayan birseyi cooook istiyorsunuz. "Şu kadarcık bile yeter, boyle olsa bile idare eder. O istedigim olsun çok mutlu olurum, başka derdim kalmaz" dediginiz şey, o cok istediginiz şey gercekten oluyor veya sahip oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?