- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bu demek oluyor ki. Allah veriyor vermişken en iyisini isteyelimBen ilk evlendigimde KV ve kp ile yaşıyorduk ve kötü dönemler geçirdim. 6 yıl boyunca hep Allah'ım 1goz odası olsun ama benim evim ayri olsun diye dua ettim. Sonunda gercekten sadece 1 goz odası olan bir evde oturdum. İlk başlarda çok mutluydum sonra Allah'ım çocuklarımın bir odası olsun 2oda 1salon olsun sobalı olsun bana yeter dedim 1yil sonra 2+1 sobalı bir eve taşındım
. Sonra o da yetmemeye başladı ve 3+1 içi yapılı doğalgazlı bir ev için dua ettim
2yil sonra da Rabbim onu kısmet etti. Şimdi de evimin balkonu yok ve mutfağı küçük diye hayiflaniyorum
insanoğlu doyumsuz. Nefis dediğimiz şey tam olarak bu. Hep daha fazla daha fazla diyoruz. Yapacak birşey yok
Bebek miii,Sürekli almayı ve sahip olmayı mutlu olmanın yolu olarak bize pompalayan bir düzen var.
Buna baş kaldırır isen bence daha huzurlu olursun.
Hepimizin sahip olmak istedikleri var, ama sahip olduğunda bir doyum noktasına ulaşıp onun keyfini yaşayabilmelisin.
Mesela ucuz bir arabam var, orta kalitede ev eşyalarım var, ama her biri işlevini yerine getiriyor. Bu yüzden bunların daha fazlasını hedeflemiyorum elimdekilere ne zorluklarla sahip olduğumu düşünüp yeterli buluyorum.
(Bir tek hayalim haflinger bir at
Onu da gerçekleştirirsem hayatta daha isteyecek bişey bulamam sanırım.)
Bebek miii,maşallah,küçük zeytin hayırlı olsun
![]()
Seni tanıyor ve beğeniyorum diyaloğumuz olmasa da,görünce gerçekten sevindimTeşekkür ederim :) beni mutlu ettin![]()