• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şiddet ne celal?

napcaksın canım kaba saba insan çok mecburen görmicen herbirine kafayı taksak huniyi takar gezeriz
sen yine bu insanları tanımıyosun bi daha görmiceksin belki
ben bi kere kapıda kalmıştım anahtarı düşürmüşüm apartman kapısının, birinci kattakinin bebeği var dedim hadi 2. basayım, bastım girdim, orda da bakıcı varmış, ben yukarda oturuyorum, kapıda kaldımda basmak zorunda kaldım dememe kalmadan çat hışımla kapıyı suratıma kapattı, düşün komşu
kaç gün etkisinden çıkamadım valla, biz çok hassasız galiba

Eşim de elin adamıyla ne muhattap oluyon dedi zaten :D Ama bana dese ki " ya görmedim hanfendi" dese gülse filan ne biliyim daha iyi olmaz mıydı ? Sizinki de hepten kabaymış ama çok hassasız bu doğru tespit :)

Ben sizi gördüm ama diğer adamı kast ederek o beyefendi de gördü dedi, öteki gülümsedi yaa pardon gibsinden bişiler dedi sonra asansöe arkadaşı bindi sohbete daldı, bu yanımdaki de o gördü ben görmedime devam etti içinden söylendi sonra da hep abuk subuk şeyler beni buluyor diyordu ben indim :D ee ev 27. katta olunca adamı dinledik çıkana kadar :-)
27. kat :KK57:aman allahım klostrofobim tuttu birden..balkon var mı balkon:KK19:

Genelde öyleyim zaten canım ama iş dönüşü çok kalabalık bir dolmuşa biniyorum, ring seferi yapıyor siteler arası ve ben para uzatana kadar hop biri oturuyor ben de o gün yorgundum ayakta gidemeyecek gibiydim oturup uzatayım dedim. Kendime fazlasıyla yeterim normalde zaten :)

Tabii ki yetersin:) aslında o insanlar özünde mutsuz ..
is yerinde ,evde sömürülmek disarida kaplan kesilmesine neden oluyor insanin... Birileri sinirlarimizi zorladiginda başka insanlara sabrimiz kalmıyor ve bunun yansimasi her yerde iste , Otobüste , komsuda,..

27. kat :KK57:aman allahım klostrofobim tuttu birden..balkon var mı balkon:KK19:

I-ıh yok :KK16:belirli bir kattan sonra balkon koymamışlar, insan en azından Fransız balkon koyar çıkar hava alırız :KK12: Ben evden de memnun değilim de o da başka bir topik konusu :KK53:

birde ne yapıyorsun kardeşim desen sana ne der, dövmeye kalkar.. millette de bir şey denmiyor artık...
aynen öyle karışamıyorsunda...bi kez denk geldim bişi de diyemedim akşama kadar moralim bozuk gezdim....doğumuş peşpeşe baş edemiyorsan doğurma doğurduysan gezme soykana kalsın kır dizini otur evinde......:KK62:

is yerinde ,evde sömürülmek disarida kaplan kesilmesine neden oluyor insanin... Birileri sinirlarimizi zorladiginda başka insanlara sabrimiz kalmıyor ve bunun yansimasi her yerde iste , Otobüste , komsuda,..

Aynen canım. Beni de bu denli stresli yapan da aslında bu dediklerin. İşimde çok mutsuzum, tatminsizim bu da beni geriyor, belki o insanlar da öyle. Zaten biliyorsun en mutsuz ülkelerde üst sıralardayız :)

I-ıh yok :KK16:belirli bir kattan sonra balkon koymamışlar, insan en azından Fransız balkon koyar çıkar hava alırız :KK12: Ben evden de memnun değilim de o da başka bir topik konusu :KK53:
anam balkonsuz evde yapamam 27. katta ise hiiiç yapamam ev dediğin 5 katlı olacak 4. katında oturacan ama ben tepemden bir şeyler iner korkusuyla en üst katta yaşıyorum sizin orayı düşünemedim birden:KK70::KK70:neyse sabote etmeyeyim sen voltranı düşün içini ferah tut insanları ipleme.

ben buna kesinlikle inanıyorum bu tarz kaba insanlar hakkında düşünüyorum bazen, hayat onlar için çok zor olmalı herşeyden nefret etmek kolay değil

Bu takıldığınız ve sizi rahatsız eden durumlara emin olun ben de çok takılıyorum. İnsanların toplum içindeki tavırları aile terbiyesiyle doğru orantılıdır diye düşünüyorum. Ben son zamanlarda çareyi karşıdaki insan ne kadar kaba olursa olsun kendi tavrımdan ödün vermeden iletişime çalışıyorum.
Ama çok rahatsız olur ve kişiliğimi rencide etme aşamasında çok pis çingeneye de bağlayabiliyorum. Sonuçta onların seviyesine inmek hiç zor değil. Ama insanın bu hareketleri kendine yakıştırıp yakıştırmamasıyla alakalı bir durum.
Ben de çocuk yetiştiriyorum hergün o ortalıkta gezen umursamaz gençlik gibi olmasın diye dua ediyoruz. Mümkün olduğunca tüm aile iyiye güzele yönlendirmeye çalışıyoruz. İnşallah da kendine, ailesine topluma saygılı bir insan olur.

Haklısın bu hak var. Ama bu ikisi sadece buraya yazdığım, öyle çok var ki. Yanındaki yere düşse bayılsa bakmayan bir millet olduk,kimse kimseyi görmüyor,herkes robot gibi hareket ediyor her yerde. Bu bana ters bir durum, beni mutsuz ediyor. Belki de fazla alıngan dönemlerimdeyim bana batıyordur bilemiyorum.

böyle diyince aklıma geldi.minibüste bi kız bayılmıştı bi kez önümde.kalabalıktı kız yere düştü.bende bi elimde çantayla kızı kaldırmaya çalışıyorum(artık nası kalkıcaksa) bi elimle de tutunuyorum.yanımdaki odunlarda öyle bakınıyolar.neyse birine söyledim kaldırdı,kızı oturtucak, diğer bi odun oturduğu yerden bakıyo.rica edince o da kalktı.kan ter içinde kaldık o kızı ayıltıcaz diye.duyarsızlık var evet ama sinirlenmeye gerek yok.benimde oluyodu çok sinirlendiğim durumlar.bazen dayanamayıp ağlıyodum kendi kendime.ama kafanızda büyütmeye gerek yok.kendinize zarar.

anam balkonsuz evde yapamam 27. katta ise hiiiç yapamam ev dediğin 5 katlı olacak 4. katında oturacan ama ben tepemden bir şeyler iner korkusuyla en üst katta yaşıyorum sizin orayı düşünemedim birden:KK70::KK70:neyse sabote etmeyeyim sen voltranı düşün içini ferah tut insanları ipleme.

Ben de öyle severmişim de anlayamamışım. Anne evim sahilde bahçeli dört katlı ve büyük bir evdi. Komşuluk vardı, ağaç vardı. Şimdi betona gittim, yeşile hasretim mutsuzum. Eşimle her yere giderim o ayrı mesele ama eve de çok zor alıştım yeni uyum sağlıyorum ( 3.5 aylık evliyim ) Allah kısmet ederse aynen öyle 4-5 katlı bir daireye çıkmak istiyorum ileride :) Hadi bilemedin 10 kat :KK70:ama betonarme bozdu beni :KK12:

Aynen canım. Beni de bu denli stresli yapan da aslında bu dediklerin. İşimde çok mutsuzum, tatminsizim bu da beni geriyor, belki o insanlar da öyle. Zaten biliyorsun en mutsuz ülkelerde üst sıralardayız :)
Canım bız senınle yakın oturuyoruz balkonumdan sızın sıteyı görüyorum hatta aynı marketten de alısverıs yapıyor olabılırız

Asansör bende bekletıyorum asagıda beklemesınler malum yüksek kat

Ama toplu tasıma kullanmıyorum kullandıgım zamanlar da önde oturup muavin muamelesı görmek sinir ediyordu benı

O bayan da o yuzden duymamazlıktan gelmıstır

Reglde sınır yapıyor

Ben sizi gördüm ama diğer adamı kast ederek o beyefendi de gördü dedi, öteki gülümsedi yaa pardon gibsinden bişiler dedi sonra asansöe arkadaşı bindi sohbete daldı, bu yanımdaki de o gördü ben görmedime devam etti içinden söylendi sonra da hep abuk subuk şeyler beni buluyor diyordu ben indim :D ee ev 27. katta olunca adamı dinledik çıkana kadar :-)
Bizde 15.katta oturuyoruz bazen annem der keşke 25-30 katlı olsaydı diye ama olsun yükseklik korkum olmasına rağmen en son katta oturmak gerçekten güzel.:KK48:

beklentim sıfır olduğundan,bi ıncelikle karsılastıgımda ezildıgımı hıssedıyorum..

mısal bebek arabasını merdıvenden kendım ındırmeye kalkarken,hop bırı yetısıyor,arabayı ındırıyor..bense vıcdan azabı duyuyorum,nıye eziyet ettım şimdi bu ınsana dıye..mumkun oldukça kendı işimi kendim halletmeyı seviyorum..

hepte nazik insanlara denk geliyorum amaaa..

Canım bız senınle yakın oturuyoruz balkonumdan sızın sıteyı görüyorum hatta aynı marketten de alısverıs yapıyor olabılırız

Ama toplu tasıma kullanmıyorum kullandıgım zamanlar da önde oturup muavin muamelesı görmek sinir ediyordu benı

Reglde sınır yapıyor

Aaa NTowers'da mısınız siz de :) :KK50:

Reglde sınır yapıyor

Balkon varsa NTowers değil ya da eviniz alçak katta balkonlulardan ya da siz Solarkent'desiniz ? :)

Back
X