• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi bakıcı

Allahım ben idrak edemiyorum bu saçma insanları ya? Böyle biri çocuğuma bakmasın.

1600 fazla geldi bana.
Ayrica bu tür insanlar istemeye alışmış.
Param var alırım kimseye minnet etmem diye düsünmüyorlar.
Ne koparsam kâr kafasındalar.

benimde kızıma bakıcı bakıyor
ilk bakıcı zamanında çok uyuyordu başka dengesizikleri oldu bakıcının
değiştirdik şimdi yeni gelenle de kamera konusunda anlaştık
Allah a emanet artık
yapmak isteyen kör noktalarda yapıyo zaten. Bu iş vicdan işi. İnsanda vicdan, Allah korkusu yoksa ne kamera fayda eder ne başka şey. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyelim. Şu dönemde büyük cesaret gerçekten ama ne yapacaksınız tabi..

1600 çok fazla değil. Asgari ücret 1400 bu kadına sigorta da yapılmamış. Ha bakıcılar asgari ücretten daha az alıyorsa fazladır.

Ankara'da yarı zamanlı bakıcı isteyen var mı? :D

Nolur düşündüm de haram olur diyin..
beni tanısanaydınız o isterken ben kızardım kalbim çarptı aklım duruyor tek kelime çıkmıyor benden . bu huyumdan nefret ediyorum . o kadarki al derken sesim içime kaçtı .halimden anlardı istese haram olduğunu .

Eve gidince yemek derdi olmasın diye diyor sanırım.. aaa ekmek arası olur mu yemekten götür demenizi mi bekledi acaba.. ben de olsam garipserdim haklisiniz..

35 yaşında çocuğu olan yani baya yaşlı başlı birine bakıcılık yapması için 1600 tl çok fazla değil mi... bu konuda eğitim almış daha genç ve bilinçli birini bulabilirseniz hemen bırakın bence. 35 yaşında çalışan bir adam da annesinin çalıştığı evden getirdiği ekmek arasını her gün akşam yemeği yapacaksa hepsinin karakteri biraz garip derim ben.

1600 tl asgari ücretten bile fazla utanmadan ekmeğe de tenezzül ediyor, yapabiliyorsan yol ver gitsin.

Çocuğunu birine emanet etmek çok zor. O sebepten ücretsiz izinle şu an bebegime bakmak için evdeyim ileride benimde başıma gelecek hem korktum hemde endişeliyim. Ama kreşin çocuklar icin daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Bakıcı ne yapiyor ki sabahtan akşama kadar evde. Televizyon karşısında boş boş oturuyor çocuklar evde ve çok sıkılıyorlar. Onlarinda sosyalleşmeye ihtiyacı var sonuçta. Bütün bir hafta biz bile evde oturunca sıkılıyoruz bide çocukların en hareketli çağı dış dünyayı merak ettikleri yeteneklerini keşfedecekleri zamanları evde heba oluyor. En az üç yaş olmak üzere çocukların krese anaokullarina gitmesi taraftarıyim tabi imkânınız yoksa daha da önce olabilir ama her ne olursa olsun çocukları eve tıkılıp kalmaktan kurtamak gerek

Kız Bursa'nın neresindesin? Bende yeni iş buldum. Çalışma saatleri fazla ama iş iştir. Keşke önceden yazsaydın ben bakardım :KK12:

Ya herkes çok demiş 1600, ben de bursadayım ben de 1650 veriyorum. Sadece bursa mı böyle acaba yaa. Herkes çok diyince moralim bozuldu :)
Bana bu rakamlar cok geldi.demek ki yerine göre de fark ediyor.antalyanın turistik ilcesinde yasiyorum 5 tam gün bakan bakıcı en fazla 700.ayni ilcede arkadasimin cocuguna 6 gün yarım günlük bakan 500 aliyor. Ankarada cankayada oturan karı koca doktor kuzenim(gelirleri baya iyi) bakıcıya 900 maaş veriyor+sigorta yatiriyor. Sigorta ne kadar yatiriyor bilmiyorum ama 250 civarı demislerdi.

Bana bu rakamlar cok geldi.demek ki yerine göre de fark ediyor.antalyanın turistik ilcesinde yasiyorum 5 tam gün bakan bakıcı en fazla 700.ayni ilcede arkadasimin cocuguna 6 gün yarım günlük bakan 500 aliyor. Ankarada cankayada oturan karı koca doktor kuzenim(gelirleri baya iyi) bakıcıya 900 maaş veriyor+sigorta yatiriyor. Sigorta ne kadar yatiriyor bilmiyorum ama 250 civarı demislerdi.
Sigorta 250 civarı oluyor, bir de kadın tek bakmıyor. Annem de var, ben de genelde evdeyim. Siz böyle anlattıkça benim içime oturdu :KK70:hayır yani kadının bir özelliği de yok, bildiğiniz yurdum teyzesi

bazı durumu yerinde insanlar öyle şeylere tennezül ediyor ki şaşırıp kalıyosun:bicak:

1600 cok fazla degilmi bir tanıdık cocuga 1500 e bakıyor artı yol artı sigorta parası alıyor kadın bide evde sadece yardımcı ona bile sikayet ediyor demekki bazılarına verdikce istiyor bu durumda cok ilginc nerden arttırsam kar gozuylemi bakıyor nedir bende sogurdum boyle birinden

Back
X