• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şimdi ben herkese yarabandımı olacağım:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Kısa süreli ilişkim oldu ve bitti ayrılalı iki ay oldu şuanda da birisiyle tanistim bulunduğum yere yeni geldi memur daha dogrusu geleli iki üç ay oldu hep bi bakışlarını sezerdim ama sevgilim vardı umrumda da olmadı .Gelelim konuya bu kişi artık işyerime gelmeye başladı muhabbet kurmak istedi efendi bi çocuğa benziyor hosuma gitmedi degil çocuk.Ama çok fazla muhabbet ileri gitmedi baya küçük yer o imkan biraz zor sosyal medyada hicbiyerde hesabını bulamadım sevgilisi varmi yokmu merak ettim işin açığı telefon numarasını iş sebebiyle almak zorunda kalmıştım ama sisteme kayıt için. Whatsabına bakiyim dedim baktım bi şarkı sözünün mısraları sanki başkasına itafen yazmış gibi hayatında biri oldugnu anladım üzüldüm neye üzüldüm bu adam sevgilim değil ya sanki evet ama son biten ilişkim de eski sevgilisi yüzünden bitti anliycagniz yarabandi olmuşum öyle üzüldüm ki ben herkesin yarabandımı olacam artık yaa niye bana böyleleri denk geliyor anlamıyorum :(

Kısa süreli ilişkim oldu ve bitti ayrılalı iki ay oldu şuanda da birisiyle tanistim bulunduğum yere yeni geldi memur daha dogrusu geleli iki üç ay oldu hep bi bakışlarını sezerdim ama sevgilim vardı umrumda da olmadı .Gelelim konuya bu kişi artık işyerime gelmeye başladı muhabbet kurmak istedi efendi bi çocuğa benziyor hosuma gitmedi degil çocuk.Ama çok fazla muhabbet ileri gitmedi baya küçük yer o imkan biraz zor sosyal medyada hicbiyerde hesabını bulamadım sevgilisi varmi yokmu merak ettim işin açığı telefon numarasını iş sebebiyle almak zorunda kalmıştım ama sisteme kayıt için. Whatsabına bakiyim dedim baktım bi şarkı sözünün mısraları sanki başkasına itafen yazmış gibi hayatında biri oldugnu anladım üzüldüm neye üzüldüm bu adam sevgilim değil ya sanki evet ama son biten ilişkim de eski sevgilisi yüzünden bitti anliycagniz yarabandi olmuşum öyle üzüldüm ki ben herkesin yarabandımı olacam artık yaa niye bana böyleleri denk geliyor anlamıyorum :KK43:
Al benden de o kadar... Kim denk gelse böyle bir problemi oluyor. Ben de bekliyorum yorumları.

Bir şarkı sözü yazımına dayanarak değerlendirme yanılırsın.Çok sevdiği için yazmış olamaz mı?

Benim eşimin en sevdiği şarkıların bir kısmı unutamama üstüne mesela.Oturup eski birini mi unutamadı diye mi düşüneyim.

Detaylara takılma.Hemen sonuç çıkarma.Hataya düşersin.

Bir şarkı sözü yazımına dayanarak değerlendirme yanılırsın.Çok sevdiği için yazmış olamaz mı?

Benim eşimin en sevdiği şarkıların bir kısmı unutamama üstüne mesela.Oturup eski birini mi unutamadı diye mi düşüneyim.

Detaylara takılma.Hemen sonuç çıkarma.Hataya düşersin.
Belkide canım ama işte yaşadıklarımdan olsa gerek herşeyin önce olumsuzunu düşünüyorum. Bu arada kk da sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum demeden geçemiycem herkesin konusuna çok mantıklı yorumlar yapiyosunuz dikkatimi çekti yani böyle bazen kendi hayatinizdan örnekler veriyosunuz ne güzel :nazar::KK200:

Belkide canım ama işte yaşadıklarımdan olsa gerek herşeyin önce olumsuzunu düşünüyorum. Bu arada kk da sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum demeden geçemiycem herkesin konusuna çok mantıklı yorumlar yapiyosunuz dikkatimi çekti yani böyle bazen kendi hayatinizdan örnekler veriyosunuz ne güzel :nazar::KK200:
Teşekkür ederim canım:KK200:Pozitif düşün olumlu enerjiyle yaklaş.Göreceksin herşey de yaklaştığın gibi ilerleyecek o zaman.

Hepsi tecrübe işte. Böylelerini görki ilerde böyle olmayan biri hayatına girdiğinde nankörlük etme diye.. Hani sevmeyenin peşinden koşup seveni def ederiz ya öyle birşey. Bekle bakalım illaki nasibin biryerde seni bekliyordur.

Kısa süreli ilişkim oldu ve bitti ayrılalı iki ay oldu şuanda da birisiyle tanistim bulunduğum yere yeni geldi memur daha dogrusu geleli iki üç ay oldu hep bi bakışlarını sezerdim ama sevgilim vardı umrumda da olmadı .Gelelim konuya bu kişi artık işyerime gelmeye başladı muhabbet kurmak istedi efendi bi çocuğa benziyor hosuma gitmedi degil çocuk.Ama çok fazla muhabbet ileri gitmedi baya küçük yer o imkan biraz zor sosyal medyada hicbiyerde hesabını bulamadım sevgilisi varmi yokmu merak ettim işin açığı telefon numarasını iş sebebiyle almak zorunda kalmıştım ama sisteme kayıt için. Whatsabına bakiyim dedim baktım bi şarkı sözünün mısraları sanki başkasına itafen yazmış gibi hayatında biri oldugnu anladım üzüldüm neye üzüldüm bu adam sevgilim değil ya sanki evet ama son biten ilişkim de eski sevgilisi yüzünden bitti anliycagniz yarabandi olmuşum öyle üzüldüm ki ben herkesin yarabandımı olacam artık yaa niye bana böyleleri denk geliyor anlamıyorum :KK43:
hiç bişeyiniz olan birinin whatsap durumuna bakıp kendinize pay cıkartmanız ve bunun için büyyük dram yaşamanız komik olmuş :dondurma::dondurma::KK14::KK14:

Back
X