Bu ne şimdi ???

boşver bak kaç yıllık ilişkim böyle bitti benim o aramadı bende aramadım demekki kolaymış bu kadar kolaysa bitsin zaten bize de daha fazla değeer verecek olanlar vardır mutlaka ama önce biz kendimize değer vermeliyiz.

Kesinlikle arama . Yok isi varmis da bilmem ne onemseyen insan ne yapar eder wcde de olsa bi sekilde haber verir.

Yerinde olsam engellerim,ulasmasin bir daha sana
Salak sacma bir mazeret uretecek daha da sinir edecek seni konu sahibi

hadi yaaa çok sinir bozucu
Kesinlikle arama . Yok isi varmis da bilmem ne onemseyen insan ne yapar eder wcde de olsa bi sekilde haber verir.
aynen öyle şu an bile faceye whatsapa giriyor
Yerinde olsam engellerim,ulasmasin bir daha sana
Salak sacma bir mazeret uretecek daha da sinir edecek seni konu sahibi
hiç sorma hakediyor engellemeyi

offf deli olucam

kızlar hala aynı devam ediyor çok sinirim bozuk tutamıyorum kendimi

ya bu erkekler neden böyle kızlar burayı okudukça herşeyden soğuyorum hem erkeklerden hemde hemcinslerimden ... kafam allak bullak oldu eskiden herşeye ağlarken şimdi en kötü şey karşısında bile ne içim acıyor nede bir damla gözyaşı kimseye değer vermeyin tek kelimem bu değer vermeyen değer görüyor ben bunu çok iyi anladım sevmeyeceksin,peşinden koşturacaksın,güzel bir kelime söylemeyeceksin,aramayacaksın bazen telefonların 2 gün kapalı olsun ,umursama inan ki en sevilen kişi sen olursun ...

Canım sen hiç yazma bişey o kadar zamandır bişey yazmıyorsa bitir içinde sil birdaha da bakma sürekli bakmak tahammül sınırını zorlar
sormaa hala şu saat oldu bişey yapmadı ve bugün buluşacaktık güya

öyle evet şu an umursamıyor davranıyorum zaten ama içten içe çok sinir oluyorum hala nasıl aramaz

telefon kapandı açılmadı sabahta tamire verdime kadar olay az buçuk inandırıcıydı ama sonrası belliki düzmecehiç arayıp üstüne düşme

aman arasa ne olucak bu kadar üzdükten sonra çık dışarı gez on günde telefona bakma salla gitsin ya hayat bu kadar kısa iken bu boş kişilerle uğraşacağın zamanla git kitap oku böyle insanlar ömür törpüsü

evet öyle ama insan içten içe üzülüyor hani bir sorun olsa dersin ki şöyle şöyle oldu da ondan yapıyor ama durup dururken olması çok koyuyor

telefon kapandı açılmadı sabahta tamire verdime kadar olay az buçuk inandırıcıydı ama sonrası belliki düzmecehiç arayıp üstüne düşme
aynen öyle bende inanmıyorum saçma çünkü onun gibi ilgili bana düşkün birinin mutlaka arayıp 2 dk haber etmesi gerekirdi

benim erkek arkadaşım bir keresinde böyle yapmıştı ama gerçekten çok zor günler geçiriyordu bende bir daha aramam dedim seni rahatsız etmem 2 saat sonra canım benim nasılsın kusura bakma gerginim biraz demişti bende tamam yazdım yani sende şimdi mesaj at deki biz eğer çıkıyorsak sorunun ne bilmem lazım felan ondan sonra canım sıkkın şu bu üstüme gelme dedimi bir daha rahatsız etmem kusura bakma yaz daha da mesaj atma dur bak neler oluyor birde bunu dene ...için içini yiyeceğine

o gün zaten ne oldu sorun ne falan sormuştum oflayıp pufladı işte üstüme gelme falan ama sert çıkarak sormuştum ,belki dediğin gibi yapabilirim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…