• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi şimdi?

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Esimle akşam avm ye gittik bir kaç parça birşey aldık dolap düzenleyici vs
Dönüşte yürürken işe mi girsem acaba dedim birden bağırmaya başladı bunları aldık bakalım şimdi ne isteyecek diye düşünüyordum işe gireyim mi diyorsun hep bir bahane hep bir istek bıktım artık dedi
Bende bunlari aldım diye sorun ediyorsan gidip iade edelim dedim birşey bahane etmedim maddi olarak zorlanıyorum dedin bende bir faydam olsun istedim diyordum ki poşeti çöpe attı
Eve gelince siz kadınlara yaranilmaz siz beni delirteceksiniz bosanalim bitsin dedi
Bende istemiyorum artık ama aile durumumu biliyorsunuz

Yaa çok üzüldüm.az çok konularini biliyorum :(

Nasil evlenmiştiniz bu adamla tanışma aşaması nasil oldu

Dönüşte yürürken işe mi girsem acaba dedim birden bağırmaya başladı bunları aldık bakalım şimdi ne isteyecek diye düşünüyordum işe gireyim mi diyorsun hep bir bahane hep bir istek bıktım artık dedi
Bende bunlari aldım diye sorun ediyorsan gidip iade edelim dedim birşey bahane etmedim maddi olarak zorlanıyorum dedin bende bir faydam olsun istedim diyordum ki poşeti çöpe attı
Eve gelince siz kadınlara yaranilmaz siz beni delirteceksiniz bosanalim bitsin dedi
Ahh sizin başka konuda yorumuzu görmüştüm bugün. Onun üzerine üzüldüm 🙁

Evli mutlu değil demek ki aile durumunuzu falan bilmiyorum konu ne onu da anlamadım sizi çalıştırmak istemiyor mu

calismak icin kimseden izin alma gibi zorunlulugunuz yok.
gelde anlat ben sadece evde tekim sıkılıyorum bir kurs yada iş gibi bir uğraş bulsam dedim olaylar buraya geldi
Evinde otur işte daha ne istiyorsun diyor zaten hastasın temizlik yapmaktan acizsin dedi bide tam oldu 3 gündür keyifsizim temizliği ihmal ettim hemen karşıma getirdi

Bende az önce konu açtım sağolsun burda ki kadınlar çok güzel destek oluyor insana . Benim de size bi faydam dokunsun burda konu açıyoruz ki fikir almak için fikr alıp yine kendi bildiğimi yapmak aptalca olur . Herkes eşimin gözünde değerim olmadığını düşündü. Ben boşanma fikrini yer ettim kafama . Size de önerim burdaki bilgili insanları dinleyin cidden haklı konusuyolar.

Evde oturmami istiyor kurs arkadaş iş herşeye karşı kendisi
Siz kaktüs müsünüz?
Siz orkide misiniz?
Siz aloevera mısınız?
Siz saksı mısınız, bitki misiniz? Neden bu muameleyi kendinize yaptırıyorsun ya? Sorunluysa gitsin doktora düzelsin. Kimsenin stres topu değilsiniz siz.

gelde anlat ben sadece evde tekim sıkılıyorum bir kurs yada iş gibi bir uğraş bulsam dedim olaylar buraya geldi
Evinde otur işte daha ne istiyorsun diyor zaten hastasın temizlik yapmaktan acizsin dedi bide tam oldu 3 gündür keyifsizim temizliği ihmal ettim hemen karşıma getirdi
kole olarak falan mi goruyor sizi? ev temizle yemek yap cocuk yap ve bak cinsel ihtiyaclarini gor... onun gozunde yeriniz bu mu? eger boyleyse cok da evli mutlu degilmissiniz. siz sadece kendinizi kandiriyorsunuz. kesin aile tarzi da bu adamin boyledir. babasi da annesine ayni degeri vermistir ve boyle olmasi gerekiyor diye dusunuyor zavalli... erkek oldugu icin kendinde tum haklarin oldugunu dusunuyor. yazik.

Sizin ruh hastası bir eski eşiniz yok muydu? Şimdi hatırladım. Lütfen bir psikiyatristten randevu alın ve görüşün. Bşr manyaktan kurtulup başkasına mı tutuldunuz? Belki çift terapisine gidersiniz. Sizin ilk evlilikten çocuğunuz da vardı, lütfen adam ne derse desin kendinizi garanti altına alın. Evlendim boşandım bundan başkası beni çekmez gibi bir tavıra girmeyin. Kendinizi bir eşya gibi görmeyin.

Back
X