• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi şimdi?

Esınız genel olarak sızın sosyallesıp ıs guc sahıbı olmanızı istemiyor. Evde curuyun ona muhtac olun ıstıyor.
Ozguven sıfır
Aldıklarını atacak kadar gozu kararıyor, bunun Bı tık ustu sıze de Bıgun vurmak.
Duzeltmek halletmek uzulmek yerine salona gidiyor yatmaya, pısmanlık ta sıfır.

Cocugunuzun velayeti neden sizde degıl?
Velayet bende çocuğun okulu babaanneye yakın babaanne de sen düzenini kurana kadar böyle idare edelim dedi
Ozguven konusunda haklısınız sen bana vurursunda gün gelir artık seni istemiyorum dedim
Konuşalım vs dedi ama geri adım atmadım salona gitti çünkü biliyor ki onunla uyumayacağım
Beni az çok tanıdı
Asla ezilmeyecegimi ailem dahil kimse olmasada tek başıma hayatta kalabilecegimi söyledim
3 yıl içinde merdiven silerek bulaşık yıkayarak tek başıma çocuğuma baktığımı kimseye minnet etmediğimi defalarca anlattım artık kaybetme korkusu duymadığımi herkesi herşeyi yaşadığımı anlattım

Velayet bende çocuğun okulu babaanneye yakın babaanne de sen düzenini kurana kadar böyle idare edelim dedi
Ozguven konusunda haklısınız sen bana vurursunda gün gelir artık seni istemiyorum dedim
Konuşalım vs dedi ama geri adım atmadım salona gitti çünkü biliyor ki onunla uyumayacağım
Beni az çok tanıdı
Asla ezilmeyecegimi ailem dahil kimse olmasada tek başıma hayatta kalabilecegimi söyledim
3 yıl içinde merdiven silerek bulaşık yıkayarak tek başıma çocuğuma baktığımı kimseye minnet etmediğimi defalarca anlattım artık kaybetme korkusu duymadığımi herkesi herşeyi yaşadığımı anlattım
Ozaman CALISMAK ıcın bu adamın iznine ihtiyacınız yok CALISMAK istiyorum dersınız ve yapabileceğiniz ıs bulur calısırsınız.
Milletin acısını sizden cıkarmasına izin vermeyin

Ozaman CALISMAK ıcın bu adamın iznine ihtiyacınız yok CALISMAK istiyorum dersınız ve yapabileceğiniz ıs bulur calısırsınız.
Milletin acısını sizden cıkarmasına izin vermeyin
İş arıyorum zaten sürekli olarak sorun şu ki oğlumu yanıma alınca ben isteyken kim ilgilenecek? Ailem asla yardımcı olmaz bakıcı tutsam 1000 1500 TL istiyorlar
Yarın git iş bul çalış dedi uyumadan önce

İş arıyorum zaten sürekli olarak sorun şu ki oğlumu yanıma alınca ben isteyken kim ilgilenecek? Ailem asla yardımcı olmaz bakıcı tutsam 1000 1500 TL istiyorlar
Yarın git iş bul çalış dedi uyumadan önce
Iste ben böyle bos konusan tipleri sevmiyorum, yarın ıs bulamayacağınızı bile bile bu cumleyı kurmak al sana izin verdim demek.
Insallah gonlunuze göre bir is bulursunuz.
Benim annemde calıstı yıllarca, sımdı emekli MAASINI paşalar gibi harcıyor.
İleride emekli olmak ıcın calısırsınız krese gitse de paranız, gelecegınıze yatırım olur bu.

Evlendiğine pişman galiba bilemedim doğru düşünemiyorum tepki verebileceğini hiç beklemiyordum
Onu ben bilemem ama sanırım erken evlenmişsiniz. benneyanginlargordum benneyanginlargordum kuzucuğuma katılıyorum ve arttırıyorum size kesinlikle güvenmiyor. Yani size tam olarak güvenmeden ciddi bir ilişki içerisine girince bir afallamış. Ama yaptığı çok yanlış. Bir an önce sorunlarını ve travmasını aşması gerekiyor.

Öncelikle sakin olun bence ikinizde sakinlesincede konuşun güzelce . Esinizde de su an kolay bir psikoloji yok eski eşini hiç hoş olmayan bir şekilde yakalamış kim icin olsa güvenini kırar. Tabiki siz haklısınız ve haklı olduğunuzu netce göstereceksiniz ama sakin sakin bence en iyisi o olur

Tamam boşanalım bitsin kabul ediyorum de soguk davran bak bakalım yalvarmıyor mu bunların hepsi ayni git gide soğuyorum erkeklerden ya . Kadınlar’ın zaafını kullanıyorlar her zaman ufacık bir şey de boşanalım diyorlar senin tamam demeyeceğini biliyor kendini üste çıkarmak icin öyle diyor

Tamam boşanalım bitsin kabul ediyorum de soguk davran bak bakalım yalvarmıyor mu bunların hepsi ayni git gide soğuyorum erkeklerden ya . Kadınlar’ın zaafını kullanıyorlar her zaman ufacık bir şey de boşanalım diyorlar senin tamam demeyeceğini biliyor kendini üste çıkarmak icin öyle diyor
Bende artık istemiyorum dedim zaten

Lütfen ama lütfen kendi ayaklarınızın üzerinde durmadan evlenmeyin evlendiyseniz çocuk yapmayın belki çok büyük değilim bunları söylemek icin ama erkeğin eve ekmek getirmesini çocuğunuza sut getirmesini beklemeyin . Eşim bana yarin ne kadar harçlık verir diye düşünmeyin. Vitrinde bir kiyafet gördüğünüz de akşam eşimle gelip alayım demeyin direk siz gidip alın . Siz bireysiniz ya nasıl istiyorsanız öyle yaşayın . Ha çalışmak istemeyebilirsiniz bu çok doğal bir şey. Etrafınıza bakın bu muameleyi çekmek zorunda değilsiniz eski konularınızı tam anlamıyla bilmiyorum sadece merak edip bazı yorumları okudum eski eşiyle ne yaşamışsa yaşamış aldatmış olabilir ya çok kötü seyler yapmış olabilir madem size güvenmiyordu evlenmeseydi . Silah zoruyla mi evlendiniz bu adamla .

Kendinizden ve karakteriniz sen asla taviz vermeyin 25 yaşındayım beni kardeşiniz olarak algılayın lütfen çizginizden çıkmayın . Hasta olabilirsiniz temizlik yapmak istemiyor da olabilirsiniz ya o gün bunalımda da olabilirsiniz herkes her gün temizlik yapamıyor Bunu bu şekilde söylemesi hiç Doğru değil .

Aileden, eşten yana çok sıkıntılar yaşadınız. Bir şekilde tanıştırıldığınız bu adamla evlenip, yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak istediniz. Sizin nasıl kötü bir evlilik tecrübeniz olduysa, onunda olmuş. Birbirinizi anlamanız lazım.Hemen ipleri koparmayın. Konuşarak çözebilirsiniz bence. Sakinleşince konuşun.

Konu sahibine akıl veren arkadaşlar bence eski konularına bi göz atsınlar. Yüzünüze buram buram cehalet çarpacak çünkü. Bazen akıl verirken kolay zannediyoruz her şeyi eşine karşı çık, iş bul, sen bi bireysin diye ezber laflar ediyoruz ama her kadın bunlara sahip olamıyor. Konu sahibi de kendi ayaklarının üzerinde durmayı denedi yoksa kimse kötü bir evlilikten çıkıp kimsenin ağız kokusunu çekmeye bayılmaz herhalde. Biraz kişiye uygun yorum yapabilsek ne güzel olurdu 🤷🏻‍♀️

Sevgili konu sahibi ben seni ve konularını hatırladım. Aslında gayet güçlü bir kadınsın ama en büyük şanssızlığın ailen olmuş sonrası domino taşı. Evlendim dediğinde umarım mutlu olur demiştim ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldun anlaşılan. Benim sana tavsiyem çalışayım diye tutturmak yerine meslek edinmeye yönelik bi şeyler yapman. Hem evde vakit geçer hem de gelecekte önünü daha rahat görürsün. Oğlunu da yanına alırsın büyür hem. Elinde imkanın olsa ben senin hayatını yeniden inşa edebileceğine cidden inanıyorum.

Mesleki kurslar bana da mantıklı geldi. Keşke burada bu konuda tecrübesi olan birileri olsa. Kuaförlük için uzun süreli kurslar oluyor. Gitseniz ve o sürede gündüzleri babaanne baksa. Yarım günlük olabilir belki. Güzellik uzmanlığı kursu da olabilir sizin için. Lütfen araştırın bakın.

Konu sahibine akıl veren arkadaşlar bence eski konularına bi göz atsınlar. Yüzünüze buram buram cehalet çarpacak çünkü. Bazen akıl verirken kolay zannediyoruz her şeyi eşine karşı çık, iş bul, sen bi bireysin diye ezber laflar ediyoruz ama her kadın bunlara sahip olamıyor. Konu sahibi de kendi ayaklarının üzerinde durmayı denedi yoksa kimse kötü bir evlilikten çıkıp kimsenin ağız kokusunu çekmeye bayılmaz herhalde. Biraz kişiye uygun yorum yapabilsek ne güzel olurdu 🤷🏻‍♀️

Sevgili konu sahibi ben seni ve konularını hatırladım. Aslında gayet güçlü bir kadınsın ama en büyük şanssızlığın ailen olmuş sonrası domino taşı. Evlendim dediğinde umarım mutlu olur demiştim ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldun anlaşılan. Benim sana tavsiyem çalışayım diye tutturmak yerine meslek edinmeye yönelik bi şeyler yapman. Hem evde vakit geçer hem de gelecekte önünü daha rahat görürsün. Oğlunu da yanına alırsın büyür hem. Elinde imkanın olsa ben senin hayatını yeniden inşa edebileceğine cidden inanıyorum.
Malesef yanılmışım bu sefer iyi olacak yaralarımız aynı yerden diyerek yola çıktım ama hata ettiğimi farkettim benim kalbimi çok kırdı az önce tartıştık yine bir söz söyledi ve bittim ben sinirden ağlamaya başladım artık istemediğimi söyledim sabahtan beri özür diliyor belki ayrılmayacağız yada ayrılacağız ama düşenin değil kadının dostu yokmuş anladım

Ben nerede hatalar yaptım ki bunları yaşadım yaşıyorum artık yoruldum üniversite yi kazandım aylarca göz yaşı döktüm ailem göndermedi evlatlıktan redde kadar götürdüler işi evlendim eski eşim ağzıyla kuş tutsa da yaranamadı 10 yıllık evliligim de birgun manevi olarak destek olmadılar maddi yardımları hep yüzüne vurdular eski eşimin aldatıldım aileme sığındım yapmadiklari kalmadi niye bunları yaşıyorum artık o kadar çok yoruldum ki anlatamam

Lütfen bir uzmandan yardım alın. Hayat uzun ve siz gençsiniz. Her şey için çok geç değil. Siz tekrar sınava hazırlanın ve girin isterseniz veya meslek kursuna başlayın, üzülmeyin. Eşinizle de çift terapisine gidin, eşinizin de öğrenmesi gereken çok şey var. Zaman tanıyın, taviz vermeyin ama kendinize bir şans verin. Gayet aklı başında bir insansınız. Lütfen haksızlık etmeyin. Yalnız değilsiniz. Burada hepimiz sizin için konuşuyoruz. Arkadaşın da demek istediği farklı, olumsuz anlamayın. Öpüyorum sizi

bunu hayatta demem ama siz bu adamdan boşanmayın aileniz bundan daha kötü çünkü
eğitimsiz kpss zor ama kursa bulaşığa oraya buraya gideceğinize oturun iki sene kpss çalışın hazır eve ekmek getiren bi adam varken iki yılda allame olursunuz
youtubeda yüzlerce hoca var masraf yapmanıza da gerek yok açın dinleyin
sonunda hepsine tekmeyi vurup gidin

Ben nerede hatalar yaptım ki bunları yaşadım yaşıyorum artık yoruldum üniversite yi kazandım aylarca göz yaşı döktüm ailem göndermedi evlatlıktan redde kadar götürdüler işi evlendim eski eşim ağzıyla kuş tutsa da yaranamadı 10 yıllık evliligim de birgun manevi olarak destek olmadılar maddi yardımları hep yüzüne vurdular eski eşimin aldatıldım aileme sığındım yapmadiklari kalmadi niye bunları yaşıyorum artık o kadar çok yoruldum ki anlatamam

cok uzuldum yazdiklariniza. acaba yalnızlığı mi kabullenseniz. anneniz babaniz ile gorusmeseniz. hayatinizda hep onaylarini alma cabaniz olmuş, bu hep sizi geri tutmuş, artik onlarsiz yaşamayı göze alabilir misiniz?

bunu hayatta demem ama siz bu adamdan boşanmayın aileniz bundan daha kötü çünkü
eğitimsiz kpss zor ama kursa bulaşığa oraya buraya gideceğinize oturun iki sene kpss çalışın hazır eve ekmek getiren bi adam varken iki yılda allame olursunuz
youtubeda yüzlerce hoca var masraf yapmanıza da gerek yok açın dinleyin
sonunda hepsine tekmeyi vurup gidin
Kpss ı için yas siniri var diye duydum o yüzden baya moralim bozuk zaten bu sene girmek istedim ama hiç çalışamadım

Lütfen bir uzmandan yardım alın. Hayat uzun ve siz gençsiniz. Her şey için çok geç değil. Siz tekrar sınava hazırlanın ve girin isterseniz veya meslek kursuna başlayın, üzülmeyin. Eşinizle de çift terapisine gidin, eşinizin de öğrenmesi gereken çok şey var. Zaman tanıyın, taviz vermeyin ama kendinize bir şans verin. Gayet aklı başında bir insansınız. Lütfen haksızlık etmeyin. Yalnız değilsiniz. Burada hepimiz sizin için konuşuyoruz. Arkadaşın da demek istediği farklı, olumsuz anlamayın. Öpüyorum sizi
Biliyorum siz dahil bir çok arkadaşımız iyiliğim için çırpınıyor
Yoruldum tek hissettiğim bu simdi bosanip gitsem nereye gideceğim hiç bir fikrim yok ama gece defalarca dedim yokum artık diye sabah 5 e kadar göz yaşı döktüm
O da hiç uyumadı başımda bekledi saat 6 da da işe gitti çok kırıldım

Back
X