• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi şimdi?

cok uzuldum yazdiklariniza. acaba yalnızlığı mi kabullenseniz. anneniz babaniz ile gorusmeseniz. hayatinizda hep onaylarini alma cabaniz olmuş, bu hep sizi geri tutmuş, artik onlarsiz yaşamayı göze alabilir misiniz?
Ailem le görüşmeyi istemiyorum zaten ama eşime direkt diyemedim o istiyor diye görüşüyoruz
Ailem beni çok yalnız bıraktı çok bu kadar yorgun ve çaresiz hissetme nedenim de onlar zaten ben şimdi nereye giderim diye düşünmek berbat bir duygu hele ailen varken

Kpss ı için yas siniri var diye duydum o yüzden baya moralim bozuk zaten bu sene girmek istedim ama hiç çalışamadım
Normal memurluklar için sınır yok
Şimdiden başla zaten evdde oturuyorsun madem çalışmanı istemiyor baksın o zaman eve

Esimle akşam avm ye gittik bir kaç parça birşey aldık dolap düzenleyici vs
Dönüşte yürürken işe mi girsem acaba dedim birden bağırmaya başladı bunları aldık bakalım şimdi ne isteyecek diye düşünüyordum işe gireyim mi diyorsun hep bir bahane hep bir istek bıktım artık dedi
Bende bunlari aldım diye sorun ediyorsan gidip iade edelim dedim birşey bahane etmedim maddi olarak zorlanıyorum dedin bende bir faydam olsun istedim diyordum ki poşeti çöpe attı
Eve gelince siz kadınlara yaranilmaz siz beni delirteceksiniz bosanalim bitsin dedi
Bende istemiyorum artık ama aile durumumu biliyorsunuz
Dedigi kadin olmadan ne yapabilcek acaba erkekler farkedemesede kadinlar olmadan hep eksikler.

Bir düzeltme yapmak istiyorum konu sahibine..
İşe mi girsem değil işe giricem veya girmicem..
Kimseden izin almana gerek yok sen tek başına bir BİREYSİN ve sana çok net bir şey söylemem gerekirse kendi saygınlığın için kesinlik bir işe gir yoksa eşin seni ezicek ve seni ezdikçe kendi egosunu okşayacak şu konudan çok rahat bir şekilde bunu çıkartabiliyorum..

İşe mi girsem konuşmasini alisveris donusu yapmanizin sebebi nedir onca zaman varken???
Baktin rahat rahat alamiyorsun ignelemek için ortaya laf atmissin.
Maddi olarak problem yasiyorsaniz, esiniz yetemiyorsa bunu oturup daha uygun bir zamanda kirmadan konuşabilirsiniz, sizin yaptiginizda iyi niyetli gelmedi bana, ben olsam ben de sinir olurum.
Adamin parasi size yetemiyor olabilir ama illa "bana yetmiyorsun" mesajini bu sekilde vermeniz gerekmez. İyi yapmiş.

Bir düzeltme yapmak istiyorum konu sahibine..
İşe mi girsem değil işe giricem veya girmicem..
Kimseden izin almana gerek yok sen tek başına bir BİREYSİN ve sana çok net bir şey söylemem gerekirse kendi saygınlığın için kesinlik bir işe gir yoksa eşin seni ezicek ve seni ezdikçe kendi egosunu okşayacak şu konudan çok rahat bir şekilde bunu çıkartabiliyorum..
İzin alır gibi bir tavırla sormadım zaten 3 aylık evliyiz beni az çok tanıdı ben evde olmaktan sıkıldığım için kurs araştırıyorum bir taraftan da iş bakınıyorum ve bu durumları biliyor
Bir anda bu kadar tepki vermesini beklemiyordum elbette çok kırıldım ağladım gerı adım atmış değilim bugün ise gittiğinde 4 kere aradı iş yerinde eve dışarıdan yemek getirdi defalarca özürdilerim dedi gözyaşı döktü sadece biraz zaman istedim üstüme gelmemesini ve kırgınlığımin geçmesini beklemesini söyledim

O tranwa yaşamış otur konuş bunu asla yapmayacağını anlat zaten isteyen evden netten de aldatır guvenmiyorsan ayrılalım ama bunu sürekli söyleme de
Herseyini yoluna koydun gibi bunu da atlatırsın bence eser kalmış bunun yanlış olduğunu kapris yapmadan anlat çocukça davranmis

Bu durumdan faydalanıp hemen iş eğitim olayına girin. Akıllı birisiniz, sakın güvencesiz geleceği düşünmeden hareket etmeyin. Sınava odaklanın veya okula odaklanın, meslekleri araştırın vs. Siz ne derseniz şu an için kabul edecek durumda. Onu kullanıyor muyum demeyin, hemen vazgeçmeyin.

Evlenırken bana çalışmama şartı koştu..ona göre evlendım.
sımdı calısayım mı dıyorum..sen ne iş yapacaksın ki kem kum agzı dusuncesı bozuk ınsanlar ılkın boyle davranır.huyunu bılıyorum ya..
zaman gectı yumusadı hanı calışıyordun dıye soruyor.
Ben de yok vazgectım..sen mecbursun bana bakmaya ..çalış çalış ben yerım dedım.gercek fıkrım bu degıl
Arkadaşım ıyı gardını alacaksın.ne zaman şerbeti vermem gerektıgını bileceksın
Bu arada siz saksı mısınız dıye yorum yapanlar da bıraz agır konusmus.
davulun sesı uzaktan hoş gelir.

Bu durumdan faydalanıp hemen iş eğitim olayına girin. Akıllı birisiniz, sakın güvencesiz geleceği düşünmeden hareket etmeyin. Sınava odaklanın veya okula odaklanın, meslekleri araştırın vs. Siz ne derseniz şu an için kabul edecek durumda. Onu kullanıyor muyum demeyin, hemen vazgeçmeyin.
Bugün ise giderken not yazmış sağlığın için yürümen gerekiyor bugün yürüyüş e git ve artık market alışverişini sen yap eve kapanma diye
Kurs araştırıyorum bir taraftan kpss için umudum yoktu ama galiba yaş sınırı yokmuş ona çalışmaya da başlayacağım
Mesele işe gitmem değildi bana güvenmemesi ve kisitlayip durmasıydi ama artık yapmayacak gibi
Kavga gününden beri kötü ağlayıp özür dileyip durdu
Sabah seni seviyorum diyerek çıktı evden umarım artık güvensizlik yaşamaz

Konu sahibine akıl veren arkadaşlar bence eski konularına bi göz atsınlar. Yüzünüze buram buram cehalet çarpacak çünkü. Bazen akıl verirken kolay zannediyoruz her şeyi eşine karşı çık, iş bul, sen bi bireysin diye ezber laflar ediyoruz ama her kadın bunlara sahip olamıyor. Konu sahibi de kendi ayaklarının üzerinde durmayı denedi yoksa kimse kötü bir evlilikten çıkıp kimsenin ağız kokusunu çekmeye bayılmaz herhalde. Biraz kişiye uygun yorum yapabilsek ne güzel olurdu 🤷🏻‍♀️

Sevgili konu sahibi ben seni ve konularını hatırladım. Aslında gayet güçlü bir kadınsın ama en büyük şanssızlığın ailen olmuş sonrası domino taşı. Evlendim dediğinde umarım mutlu olur demiştim ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldun anlaşılan. Benim sana tavsiyem çalışayım diye tutturmak yerine meslek edinmeye yönelik bi şeyler yapman. Hem evde vakit geçer hem de gelecekte önünü daha rahat görürsün. Oğlunu da yanına alırsın büyür hem. Elinde imkanın olsa ben senin hayatını yeniden inşa edebileceğine cidden inanıyorum.
En aklı başında yorum 👏👏

Ben nerede hatalar yaptım ki bunları yaşadım yaşıyorum artık yoruldum üniversite yi kazandım aylarca göz yaşı döktüm ailem göndermedi evlatlıktan redde kadar götürdüler işi evlendim eski eşim ağzıyla kuş tutsa da yaranamadı 10 yıllık evliligim de birgun manevi olarak destek olmadılar maddi yardımları hep yüzüne vurdular eski eşimin aldatıldım aileme sığındım yapmadiklari kalmadi niye bunları yaşıyorum artık o kadar çok yoruldum ki anlatamam

Ya sizin asil sınavınız en bastan kendi aileniz mis. Eski esinizin de ( yaptıklarını kesinlikle onaylamiyorum ) sizden soğumasına kendi aileniz ve tabiki de eski seytan kv niz sebep olmus. Bu ailelerin yatacak yerleri yok ne diyeyim yeni yuvanızda Rabbim mutluluk versin insallah

Back
X